Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(whitey @ 2011 04 28, 10:18)
ir kaip kam sekas?

Neblogas avataras lotuliukas.gif . Tikriausiai dabar tik tuo ir užsiimi kad dolarus vartai lotuliukas.gif .
Rašyk kaip tau sekasi?
Aš dar vis laukiu kokio stipresnio judesio.
Atsakyti
Sveikos investicijų ekspertės. 4u.gif Pasakykite ar jūsų nuomone reikia pasitraukti iš pensijų kaupimo sistemos bankuose ir draudimo bendrovėse? Jei įstatymas įsigaliotų nuo kitų metų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 28, 13:52)
Sveikos investicijų ekspertės. 4u.gif Pasakykite ar jūsų nuomone reikia pasitraukti iš pensijų kaupimo sistemos bankuose ir draudimo bendrovėse? Jei įstatymas įsigaliotų nuo kitų metų? smile.gif

Sveika. Aš kol kas jais nepasitikiu, todėl sutarties nesudariau.
O šiaip pačiai reiktų išnagrinėti sutartį kokią pasirašei ir kokie ten reikalavimai ir baudos.
Atsakyti
na tas metymasis su tom pensijom tai nezinau nezinau
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 28, 13:52)

Ne, o kodėl reiktų trauktis?
Atsakyti
viskas priklauso nuo pasirinkto fondo. jei rezultatai teigiami,tai neverta trauktis,sakyciau. aisku, nezinom ka po tuo istatymu dar pakish
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 04 28, 16:50)
Ne, o kodėl reiktų trauktis?

Gal žinote kas gali atliktų paskaičiavimus preliminarius sakykim po 30metų kokią pensiją gaučiau iš Sodros , kad galėtų palyginti tą, ką gausiu iš pensijų fondų, įvertinus netektąją dALĮ IŠ sODROS. smile.gif KOL KAS AŠ TAIS PENSIJŲ FONDAIS NESU PATENKINTA,.Buvau ir akcijų ir konservatyvioje pakraipoje, tačiau kai 2008 m. krizė suvalgė man 600 lt, tai iki šiol to išlaidų kompensavimo nepavyko pasiekti. Tie fondai tai-grynas pasipelnymas bankams. Jie sau gražuoliukai pasiima visus mokesčius, o tai net nepriklauso nuo jų investavimo rodiklių. Žodžiu gali varyt į minusą, vis tiek jie savo komisinius gaus. Na bėda kad neįmanoma rasti žmonių aktyviai besidominčių savo pensijų rezultatais. schmoll.gif Mano žiniomis dauguma plaukia pasroviui, kas bus - tas bus.
Atsakyti
man pensiju apskaiciavimas yra tamsus mishkas, tad vadovaujuos tuo, jog turiu pats ta pensija uzsidirbt. tada zinosiu tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 28, 16:55)
Tie fondai tai-grynas pasipelnymas bankams. Jie sau gražuoliukai pasiima visus mokesčius, o tai net nepriklauso nuo jų investavimo rodiklių. Žodžiu gali varyt į minusą, vis tiek jie savo komisinius gaus. Na bėda kad neįmanoma rasti žmonių aktyviai besidominčių savo pensijų rezultatais. schmoll.gif Mano žiniomis dauguma plaukia pasroviui, kas bus - tas bus.

Tai man ir nepatinka, kad jie niekuo neįsipareigoja. Pasiima stabilias pajamas už darbą, kurį gali atlikti betkaip. Ir paskui aiškinti nusivylusiems kad tokia situacija akcijose.
QUOTE(whitey @ 2011 04 28, 17:46)
man pensiju apskaiciavimas yra tamsus mishkas, tad vadovaujuos tuo, jog turiu pats ta pensija uzsidirbt. tada zinosiu tiksliai mirksiukas.gif

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif .Ir aš pradėjau pati kaupti pensijai. O jei nesulauksiu- vaikai pasidalins.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 04 28, 17:42)
Tai man ir nepatinka, kad jie niekuo neįsipareigoja. Pasiima stabilias pajamas už darbą, kurį gali atlikti betkaip. Ir paskui aiškinti nusivylusiems kad tokia situacija akcijose.

jau vien dėl šito nešiu iš ten kudašių, kai tik bus galima. čiut pagraušiu save už durną galvą, kam išvis pasirašinėjau, o paskui apsiraminsiu. nebaisiai čia nuostolis.
Atsakyti
o sodra zada apciuopiama augima?
Atsakyti
Truputį turgaus šnekos čia. Bet kas nors truputį pažįstamas su ekonomika pasisako už pensijinius fondus. Ir dar kaupia atskirai. Ir taip visuose Vakaruose. Esmė paprasta - šiandien "į kojinę" atsidėdami pinigėlius jūs automatiškai po 30 metų turėsit juos nuvertėjusius. Po 2-5 proc. per metus. Pensijiniai fondai juos investuoja ir "augina" - palaiko daugmaž panašią vertę. Aišku, pasiima savo procentą. Bet ir atlieka pozityvų darbą. Galima kaupti pačiam, rūpintis investicijom, tačiau dažniausiai tai darome negalvodami apie pensijinį amžių. Čia jūs nieko neprarandat, nes ta mokesčių dalis eina arba į Sodrą, arba į pensijinius fondus. Tą sukauptą dalį vėliau galima atgauti (pvz. mirties ar ligos atveju), tuo tarpu Sodrai sumokėtos dalies jokiais kitais būdais, tik mokama kas mėnesį pensija, neatgausit.
Atsakyti