Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

aciu, whitey, bet metams negaliu, nes zinau, kad po pusmecio prireiks pinigeliu ax.gif tai kaip suprantu, mano atveju butu tik kaip indeli?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 02, 11:25)
aciu, whitey, bet metams negaliu, nes zinau, kad po pusmecio prireiks pinigeliu ax.gif  tai kaip suprantu, mano atveju butu tik kaip indeli?

Va uz pusmecio tai garantuotai tau galeciau pasakyt, i ka 'reikejo' investuot. Dabar sunku kazka paprognozuot. Ash i akcijas investuociau, nes manes 2proc per metus/1proc per 6men netenkina. Per paskutini kritima uzpirkus akciju, galima buvo lengvai min 10proc turet. ishkart. Bet cia galejai ir tiek pat minuso turet
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 02, 11:31)
Va uz pusmecio tai garantuotai tau galeciau pasakyt, i ka 'reikejo' investuot.

biggrin.gif biggrin.gif na jo, tame yra tiesos smile.gif o man, kaip zaliai situose dalykuose, kur ir kaip geriausiai butu pradeti su akcijom?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 02, 11:39)
biggrin.gif  biggrin.gif  na jo, tame yra tiesos smile.gif o man, kaip zaliai situose dalykuose, kur ir kaip geriausiai butu pradeti su akcijom?

Pradzioj reikia eiti i savo banka ir ten atsidaryti vertybiniu popieriu saskaita. O paskui jau paprasta. Man asmenishkai patogiausia seb. pigiausi komisiniai ukb
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 02, 11:43)
Pradzioj reikia eiti i savo banka ir ten atsidaryti vertybiniu popieriu saskaita. O paskui jau paprasta. Man asmenishkai patogiausia seb. pigiausi komisiniai ukb

aciuks.gif o kuo patogiau seb? bigsmile.gif kokia nuomone apie nordea? kazkaip ten daugiausiai reikalu turiu ax.gif
Atsakyti
Esu girdejes,kad ir per nordea prekiauja,bet detaliai nepasakysiu-reik ju paciu pasiklaust. Pradzioj duos testa,kad ivertint kokio profesionalumo esi.aishku,ne egzaminas ir balu nieks nedalina
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 02, 13:40)
Esu girdejes,kad ir per nordea prekiauja,bet detaliai nepasakysiu-reik ju paciu pasiklaust. Pradzioj duos testa,kad ivertint kokio profesionalumo esi.aishku,ne egzaminas ir balu nieks nedalina

zinau, zinau, toki pildziau nordea su savo vadybininke smile.gif esu prie tu, kurie nelinke i extreema, renkasi saugesni ir patikimesni varianta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 02, 13:56)
zinau, zinau, toki pildziau nordea su savo vadybininke smile.gif esu prie tu, kurie nelinke i extreema, renkasi saugesni ir patikimesni varianta. smile.gif

Tada indelis ar stabilaus pajamingumo obligacijos belieka. Gal dar pabandyciau kredito unijas, jos daugiau vis mokedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 02, 15:38)
Tada indelis ar stabilaus pajamingumo obligacijos belieka. Gal dar pabandyciau kredito unijas, jos daugiau vis mokedavo mirksiukas.gif

aciu uz patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Galbūt ne visai rašau į šitą skiltį, bet neradau kur kitur.
gal kas kokių patarimų turit - dėti indelius Lt ar eurais? g.gif sumos nedidelės 4u.gif
dėčiau minimum metam.. tai vis galvoju kai tas Lt taip nuvertėja..gal geriau eurais dėti g.gif bet aišku tas vertimas vėl minusą duoda.. gal kas kokių patarimų? 4u.gif
Atsakyti
as irgi turejau tokia dilema, tai padejau ir eur, ir ltl smile.gif
Atsakyti
o as kuo tuoliau tuo labiau galvoju apie kredito unijas g.gif tokiu procentu bankai neduoda, gal kas nors yra daugiau su tuo susidures, kokie minusai, pliusai? Zinau tik, kad istojant i unija turi 100 lt. paju susimoket, kuris paprastai grazinamas isstojant. Gal yra protingesniu zmoniu, kurie galetu savo nuomone pasakyt smile.gif
Atsakyti