Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(b3b @ 2011 02 28, 15:32)

Apsimoka tik saugumo aspektu bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kaip sekasi akciju birzoje reikalai?
Gal kuri ka "pasejo" ir jau aruodus pilnus derliumi krauna? mirksiukas.gif

As susiviliojau "penny"-akcijomis, tos kurios vos po kelis centus. Tai nieko nepesiau. Nusivyliau.

Spejau priciupti pries kelias savaites bekrentanti APPL, kuomet spauda rekavo, kad p. Jobs jau "mirsta". O vakar ziuriu, kad zmogus vis dar tebegyvas (jam kazkelinta vezio stadija, tai spauda vis spekuliuoja jo liga doh.gif ) ir mano APPL akcijos vel sukile. O dar jie ir ta plansetini iPada 2 isleido ir bando "uzkariauti" Kinojos rinka. Tai manau, kad Appl akcijas dar pasilaikysiu ax.gif

Prasom placiau apie savo "prekybas" rolleyes.gif

Apie pensiju fondus turiu labai prasta nuomone. Turiu dali savo pinigu pensiju fonduose, bet tik del neapmokestinimo interesu. Kitaip nelaikyciau unsure.gif
Atsakyti
Sveika. Aš kol kas prekiauju LT biržoje. Turiu PTR, SAB, LJL ir LESTO.
Atsakyti
Minutėle,
ačiū, kad atsiliepei. Ir kaip sekasi prekyba LT akcijų biržoje? Man neteko joje niekada prekiauti.

Kadaise labai buvo giriama Telekomo akcija, bet tuomet aš dar neturėjau supratimo apie tai ir į "visokias" akcijų rinkas žiūrėjau labai skeptiškai blush2.gif

Atsakyti
Sveika. Ir man malonu čia sutikti bendraminčių.
Žinok, kad šiuo momentu tik šiaip sau. Kapstomės kaip smėlio dėžėje lotuliukas.gif .
Norėčiau prekiauti JAV. Nors turiu vienos įmonės akciją. Pirktą dar prieš porą metų. Bet mane netenkina SWEDBANKO komisiniai ir platforma. Bandau ieškoti pas ką dar ,,apsistoti". Kad tenkintu ir kalba ir komisiniai ir dar visi papildomi mokesčiai.
O kokia maklerine naudojiesi?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 03 09, 11:20)
Sveika. Ir man malonu čia sutikti bendraminčių.
  Žinok, kad šiuo momentu tik šiaip sau. Kapstomės kaip smėlio dėžėje lotuliukas.gif .
  Norėčiau prekiauti JAV. Nors turiu vienos įmonės akciją. Pirktą dar prieš porą metų. Bet mane netenkina SWEDBANKO komisiniai ir platforma. Bandau ieškoti pas ką dar ,,apsistoti". Kad tenkintu ir kalba ir komisiniai ir dar visi papildomi mokesčiai.
  O kokia maklerine naudojiesi?

Su bendramintEMIS SM pasaulyje - kazkaip anksciau buvo sunku jas rasti. As apie metus esu nesilankius cia, bet ziuriu, kad musu skyrelis toli nepasisume rolleyes.gif

Bet vis tiek smagu, kad atsiranda vis daugiau bensidominciu ir besisviecianciu akciju birza mirksiukas.gif

As naudojuosi Interactive Brokers tws platforma
Siuo metu tai yra patys pigiausi internetiniai brokeriai. Nepasakyciau, kad ju platforma lengva apsitarnauti, bet ju komisiniai labai zemi. Jei perki 100akciju vienos firmos, uz transakcija moki $1. Jei perki is penny market rinkos, tai moki siek tiek daugiau, nes visi brokeriai kazkaip turi susiskirste tarifus, kad iki $1 moki daugiau uz transakcija, jei akcija virs $1 , moki $1. Aisku, dar priklauso ir nuo kiekio pirkimo.
Anskciau dirbau su Scottrade.com interntetiniais brokeriais. Labai mielas ir operatyvus ju aptarnavimas ir pats tinklapis bei servisas internete labai aiskus ir patogus, bet jie reikalauja $7 uz transakcija. Ir gali prekiauti tik uz sia kaina tik NYSE ir Kanados rinkose. Jei nori prekiauti Europos, Azijos birzose, turi moketi jau uz transakcija apie $24.
Tuo tarpu su IB (Interactive Brokers), gali prekiauti viso pasaulio birzose uz labai mazus komisinius. Tiesa, ju aptarnavimas irgi gerokai prastesnis uz Scottrade. Bet zyyyymiai pigesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Bet su IB bendrauji angliškai? Man kol kas tai labai didelė kliūtis būtų. Ir pinigų kiek aš suprantu pradžiai reikia tam tikrą sumą turėti? Ar nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 03 09, 19:51)
Bet su IB bendrauji angliškai? Man kol kas tai labai didelė kliūtis būtų. Ir pinigų kiek aš suprantu pradžiai reikia tam tikrą sumą turėti? Ar nesvarbu?

Kai jau susijungi su jų platforma, kalbą gali pati sau reguliuotis: vokiškai, prancūziškai, angliškai, ispaniškai ir t.t. Nežinau apie "egzotiškas" kalbas, į kurias tikriausiai įeitu ir liet.k.

Suma nesvarbu. Gali pradėti ir su $10 prekiauti. Tik aš su tokia suma gal nemokėčiau pradėti. Reikėtų labai jau intensyviai domėtis visokiomis įmonėmis, kurios išleidžia savo akcijas už $0.01 ir daugiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2011 03 09, 21:53)
Kai jau susijungi su jų platforma, kalbą gali pati sau reguliuotis: vokiškai, prancūziškai, angliškai, ispaniškai ir t.t. Nežinau apie "egzotiškas" kalbas, į kurias tikriausiai įeitu ir liet.k.

Suma nesvarbu. Gali pradėti ir su $10 prekiauti. Tik aš su tokia suma gal nemokėčiau pradėti. Reikėtų labai jau intensyviai domėtis visokiomis įmonėmis, kurios išleidžia savo akcijas už $0.01 ir daugiau.  mirksiukas.gif

Tai lietuviškai nėra? O gal rusų kalba yra?
Atsakyti
sveiki,na kiek nedaug investuojanciu. ash irgi lt prekiauju,skaitau traders.lt del informacijos.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 03 10, 23:08)
sveiki,na kiek nedaug investuojanciu. ash irgi lt prekiauju,skaitau traders.lt del informacijos.
Sveika. Malonu sutikti dar vieną bendramintę.
Ką šiuo momentu turi nusipirkusi?
Atsakyti
visko turiu. invl,apg,srs,ukb,ptr,cts. na geriau,nei banke su 1% metiniu
Atsakyti