Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

Panašiame ir mano draugė yra. Mėgino ir mane įtikint, bet deja aš labai nepatikli ir gobši saviems pinigams biggrin.gif Prieš kažką darant reik pamąstyt, lengvų pinigų nėra, yra tik kvailiai, kurie tuom patiki. Bet mano draugė apako pinigams ir net nenori manęs girdėt. Kiekvienas mokomės iš savų klaidų.
Atsakyti
Ar galit paziureti www.pajamos.com ir pasakyti savo nuomone. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lliucija6: 04 sausio 2011 - 12:55
Sveikos mamos ir teveliai,
Norėčiau pasidalinti patirtimi, kaip paprastai galima užsidirbti, ar tiesiog užauginti santaupas.

Trumpai. Yra tokia kompanija Financial Trade Management LLP ( FCM ), dirbanti kartu su didžiausiu savo partneriu PFGBest (tai vienas iš stambiausių brokerių JAV, dirbantis nuo 1980 metų) ir yra isikūrusi Anglijoje, užsiema įvairiomis investicinėmis programomis, prekiavimu akcijų biržose ir finansinio lavinimo paslaugomis.Tai jauna, perspektyvi, daug žadanti kompanija.
Taigi, ši kompanija užsiema automatizuota prekyba. Paprastai tariant, tai tokia prekyba akcijomis akcijų biržose ar valiutomis robotų pagalba. Automatizuotoje prekyboje robotai, atliekantys tam tikrus veiksmus -sandorius (pirkti, parduoti), tam tikrose prekybinėse platformose yra sukurti pagal tam tikrą strategiją, kuri ir atneša pelną.
Ši kompanija siūlo investuoti į būtent šią prekybą. Yra 3 pagrindinės programos investuoti.
Programa -------- Investicijos trukmė ------- Investuota suma ------- Dienos priaugis
FCM Standard---------- 3 mėn.---------------- 100 – 2000 $ ----------------0.4 %
FCM Progressive------- 6 mėn.---------------- 2001 - 5000 $ ---------------0.5 %
FCM Expert------------- 12 mėn.--------------- 5001 - ... $ ------------------0.6 %
Taigi, mėnesio prieaugis yra 8-12% priklausomai nuo programos, o metų prieaugis 96-144%.
Visi procentai stabilūs. Juos galima stebėti kasdiena savo account‘e. Po kiekvieno mėnesio 16d palūkanos įkrenta Jum į saskaitą.

Mielai sutinku su jumis padiskutuoti, pasidalinti, atsakysiu į visus konkrečius klausimus. Kas rimčiau susidomėjote, kreipkites į mane čia per PM, arba rašykite paštu andriumaras@gmail.com.
Taip pat yra galimybe ir susitikti, ir viska parodyti akis i aki, kaip viskas vyksta.
O gal tiesiog norite apie tai pasidometi bet neinvestuoti.. mielai supažindinsiu su šia veikla smile.gif
taip pat prieš siulydamas, aprašiau būtent šią veiklą savo blog'e - dienorastyje, kuriame galite iskarto daugiau suzinoti.
www.fcminvest.blogspot.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriumaras: 27 sausio 2011 - 16:58
QUOTE(andriumaras @ 2011 01 27, 17:57)
Sveikos mamos ir teveliai,
Norėčiau pasidalinti patirtimi, kaip paprastai galima užsidirbti, ar tiesiog užauginti santaupas.

Mielai sutinku su jumis padiskutuoti, pasidalinti, atsakysiu į visus konkrečius

O tai kokia jums iš to nauda kad su mumis pasidalinsit pelninga informacija?
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2011 01 04, 13:53)
Ar galit paziureti www.pajamos.com ir pasakyti savo nuomone. smile.gif

Galim.

Kad banke (taip pat kaip ir kojinėje) laikomi pinigai dėl infliacijos pastoviai mažėja, daugelis žmonių žino. Išeitis - investavimas.
Ar investuoti pinigai didėja? Kartais taip.

Kur geriausia investuoti? Aišku, kad ten, kur siūlo didžiausias palūkanas. Kažkada ir Lietuvoje siūlė. Berods "Sekundė" vadinosi tas bankas. Pavadinimas reiškia, kad dauguma žmonių liko su nosimi per sekundę lotuliukas.gif

Kas jau pamiršo tą saldžią patirtį gali bandyti dar kartą. Beje, Rusijoje buvo toks "verslininkas" S.Mavrodis (tas, kur buvo įkūręs MMM). Dabar jį jau paleido iš kalėjimo, tai jis ruošiasi sukurti naują "verslą". Per mėnesį "investuotojai" galės uždirbti 30% palūkanų. Vargu bau ar kas nors pasiūlys daugiau.

"Investuotojai" turės puikią progą dar kartą atsisveikinti su savo santaupomis, kurias sukaupė per tą laiką, kol tas ponas sėdėjo tiurmelėje.

Sausio 22 d. buvo straipsnis apie tai Lietuvos Ryte:

http://m.lrytas.lt/?...r..._id=&view=2

Citata iš straipsnio:
Beje, pats S.Mavrodis niekada nevaidino „bebaimio nepriekaištingo elgesio riterio”. Jis net neslėpė, jog pelnosi iš žmonių kvailumo.

Visą Maskvą jis buvo apklijavęs savo aferos reklama. Bet į klausimą: „Kam turi būti skirta reklama?”, jis atsakydavo: „Visiems.” Paskui pridurdavo: „Išskyrus protingus. Jų – maža.”

Išvada:
Jei nežinote, ką veikti su savo pinigais, "investuokite" (tiksliau išdalinkite, bet ne vargšams, o žulikams). Ir būtinai apie tai pasakykite kunigui per išpažintį (kad pagailėjote elgetoms kelių centų, o žulikams atidavėte viską), tai gal dar turėsite šansų patekti į rojų... g.gif
Atsakyti
Sveiki, besidomintys investicijomis. 4u.gif Ar yra besidominčių savo pensijų fondų rezultatais? Ar sekate? Keičiate investavimo kryptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 02 01, 21:05)
Sveiki, besidomintys investicijomis. 4u.gif Ar yra besidominčių savo pensijų fondų rezultatais? Ar sekate? Keičiate investavimo kryptis?  smile.gif

Be abejo, tai privaloma taip pat, kaip ir valytis dantis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2011 02 01, 23:24)
Be abejo, tai privaloma taip pat, kaip ir valytis dantis  biggrin.gif .

Šaunu. smile.gif Iš ko nusprendžiate, kada pereiti iš rizikingesnio į konservatyvų ir atv.?
Turiu omeny pačioje bendrovėje. Nes bėgiojimas sakykim, iš vieno banko į kitą banką arba iš draudimo benrovės į kitą bendrovę nelabai ką keičia (investavimo rezultatai daug maž panašūs). g.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors dedate indelius i kreditu unijas? Susidomejau, ieskau info, kurios geresnes/ blogesnes biggrin.gif Cia toks man naujas "daiktas" ta unija indeliui laikyti... Gal kas pasidalins zinomis apie jas?
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2011 02 02, 09:57)
Šaunu. smile.gif Iš ko nusprendžiate, kada pereiti iš rizikingesnio į konservatyvų ir atv.?
Turiu omeny pačioje bendrovėje. Nes bėgiojimas sakykim, iš vieno  banko į kitą banką arba iš draudimo benrovės į kitą bendrovę nelabai ką keičia (investavimo rezultatai daug maž panašūs). g.gif

Na kad nera panasus smile.gif Metu pradzioje pasirodo info apie praejusius metus, gali palyginti rezultatus ir pamatyti, kas saunuoliai, o kas minuse sedi smile.gif taip as is Swed perejau i Seb smile.gif Dabar vel turi greitu laiku buti rezultatai, ziuresim...
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2011 02 11, 20:35)
Na kad nera panasus smile.gif Metu pradzioje pasirodo info apie praejusius metus, gali palyginti rezultatus ir pamatyti, kas saunuoliai, o kas minuse sedi smile.gif taip as is Swed perejau i Seb smile.gif Dabar vel turi greitu laiku buti rezultatai, ziuresim...

Na tai aš ir sėdžiu Seb',e. smile.gif Buvau nepatenkinta, kai vienais metais man prainvestavo 600 lt. Tai dabar sėdžiu konservatyvioje kryptyje. Ir netikiu, ką pliurpa didieji žinovai, kad jei daug metų liko iki pensijos, sėdėkit kuo rizinkingesniame. smile.gif Kai sueis pensijos amžius ir neduok Die bus ekonomikoje krizė, tai jokie patarimai nebepadės. doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2011 02 11, 19:35)
Sveiki, ar kas nors dedate indelius i kreditu unijas? Susidomejau, ieskau info, kurios geresnes/ blogesnes biggrin.gif Cia toks man naujas "daiktas" ta unija indeliui laikyti... Gal kas pasidalins zinomis apie jas?
Papildyta:

Tai kad nereikia laukti metų pabaigos kad sužinot rezaltus, kiekvieną mėn. internete galima pažiūrėt praėjusį laikotarpį, Žurnale Investuok irgi kiekvieną mėn. apžvalga už praeitą laikotarpį rodoma. Aš kažkada iš SEB pabėgau ir gerai padariau. O šiaip dėl investavimo krypčių keitimo, tai kiekvienas asmuo jaučia, kokią jis riziką toleruoja, kiek jam metukų iki pensijos liko ir sprendžia kur ir kaip nukreipti srautus.
Aš pati vidutinį rizikos lygį pasirinkusi esu ir keli metukai nekeičiu nieko, tik stebiu rezaltus ir skaitau visokias ekon. žinias pastoviai. Bendrovės kol kas negalvoju keisti, o dėl krypties keitimo dar svarstau.

Kreditų unijose truputį didesnės palūkanų normos, nes vyriausybė neskolina jiems savo pinigų, ta prasme nededa ten savo indėlių ir joms pastoviai yra poreikis pinigams. Dalyvavimas ten toks pats kaip ir banke, indėliai apdrausti, tik reikia sumoket stojimo įnašą, o kai atsiimi indėlį ir nebetesi veiklos, tai įnašą gražina. Bet aš domėjausi tik didžiausiomis kredito unijomis, jei kokios mažesnės, tai neturėčiau su jomis reikalų, maža kas.
Atsakyti
laikyti banke neapsimoka
Atsakyti