sveiki,mano mazyliai neseniai suejo metukai,bet jau nuo 2men.vis sergam sloga,paskui nuo 6men.prasidejo ir bronchitas,sloga,dabar dar su ausyte kazkas atsitiko,is vienos pastoviai rudas skystis bega,neduoda paliesti,isvien verkia,nieko nevalgo,temperaturos jau 4d.38 laikosi.jau nebezinau ka ir daryti,neturiu ko paklausti patarymo,nes gyvenu anglijoje,o cia daktarai kosmaras.kiek kartu as buvau ir pas jos daktare ir i ligonyne vezem,bet jiems cia viskas gerai,liepe net saltam vandenyje maudyti,siaubas,nebegaliu as su jais daugiau gincytis,prasau padekit ka man daryti,kaip ja isgydyti,as ko tik nebandziau.
QUOTE(KRISTE B @ 2007 05 29, 18:34)
sveiki,mano mazyliai neseniai suejo metukai,bet jau nuo 2men.vis sergam sloga,paskui nuo 6men.prasidejo ir bronchitas,sloga,dabar dar su ausyte kazkas atsitiko,is vienos pastoviai rudas skystis bega,neduoda paliesti,isvien verkia,nieko nevalgo,temperaturos jau 4d.38 laikosi.jau nebezinau ka ir daryti,neturiu ko paklausti patarymo,nes gyvenu anglijoje,o cia daktarai kosmaras.kiek kartu as buvau ir pas jos daktare ir i ligonyne vezem,bet jiems cia viskas gerai,liepe net saltam vandenyje maudyti,siaubas,nebegaliu as su jais daugiau gincytis,prasau padekit ka man daryti,kaip ja isgydyti,as ko tik nebandziau.
manau, kad reikalingi antibijotikai. Maniskei visai nesenai taip buvo nutike, be jokiu kalbu skyre antibijotikus, net ir nesant temperaturai. Cia jau ausu uzdegimas. Dar i nosyte lasiuku prirase lasint, kad nepustu bugnelio. Nenuleiskit ranku, cia juokaut su tokiais dalykais negalima. Reikalaukit, kad butu apziureta ausu gydytojo.
Oi,mamytes,mano sunus ausu uzdegimu sirges kokius 8kartus per penkis metus.Kaip tik sloga,taip ir ausies uzdegimas.Kiek asaru buvo.juk skausmas buna nerealus.Pora kartu jau ir bugnelis trukes buvo.O antibiotiku kiek prigerta .
Pasirodo visi sie uzdegimai buvo del adenoidu ir,kad pas sūnų trumpa ausu-nosies landa.Tai igimtas dalykas. Isoperavom adenoidus ir jau beveik metai nesirgom.Viskas
Pasirodo visi sie uzdegimai buvo del adenoidu ir,kad pas sūnų trumpa ausu-nosies landa.Tai igimtas dalykas. Isoperavom adenoidus ir jau beveik metai nesirgom.Viskas
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 12:08)
Oi,mamytes,mano sunus ausu uzdegimu sirges kokius 8kartus per penkis metus.Kaip tik sloga,taip ir ausies uzdegimas.Kiek asaru buvo.juk skausmas buna nerealus.Pora kartu jau ir bugnelis trukes buvo.O antibiotiku kiek prigerta .
Lincikas5, o nuo kada taviskis pradejo ausu uzdeginais sirgt? Mano mazajai 2.5 m, jau karta ta dziaugsma turejo, dabar pastebejau, kad sunkiai prakvepuoja nakti per nosi, net savotiskai knarkia, tai galvoju, ar nebus adenoidai
QUOTE(Augustė @ 2007 05 30, 11:49)
Lincikas5, o nuo kada taviskis pradejo ausu uzdeginais sirgt? Mano mazajai 2.5 m, jau karta ta dziaugsma turejo, dabar pastebejau, kad sunkiai prakvepuoja nakti per nosi, net savotiskai knarkia, tai galvoju, ar nebus adenoidai
Pirma karta susirgom neturedami 1 metuku.
Maniskis tik nuo kokiu 3m pradejo per burna kvepuoti,nakti uzknarkdavo.Dabar as jau galvoju,kad adenoidai atsirado gerokai anksciau nei buvo pastebeti.Ir operavusi gydytoja sake,kad jie isbujoje,supuleve,tikras infekcijos saltinis. Ir jums siulyciau pasikonsultuoti del adenoidu su gydytoju.Ka gali zinot...Mes jau gana pavelavom.nors aciu Dievui viskas gerai Bet gi ir apkurs vaikas galejo.Tiek uzdegimu buvo! Ir vis ta pati desine ausyte.
Sekmes!
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 17:19)
Pirma karta susirgom neturedami 1 metuku.
Maniskis tik nuo kokiu 3m pradejo per burna kvepuoti,nakti uzknarkdavo.Dabar as jau galvoju,kad adenoidai atsirado gerokai anksciau nei buvo pastebeti.Ir operavusi gydytoja sake,kad jie isbujoje,supuleve,tikras infekcijos saltinis. Ir jums siulyciau pasikonsultuoti del adenoidu su gydytoju.Ka gali zinot...Mes jau gana pavelavom.nors aciu Dievui viskas gerai Bet gi ir apkurs vaikas galejo.Tiek uzdegimu buvo! Ir vis ta pati desine ausyte.
Sekmes!
Sekmes!
Aciu uz patarima , reikes matyt nuvest pas LORiste
Manajam ir adenoidai išoperuoti, o serga ausų uždegimu kokius 6 kartus per metus... Loristė sako, kad kalta alergija (jis alergiškas žolėms ir orų kaitai) ir kad pamažu išaugs. Tik reikia laiku vaistų į ausis sulašinti ir dar papildomai paracetamolio duoti, kad vaikas ypač stipraus skausmo nekentėtų, kol ausytės pagis (mes duodam panadolio).
Sveikutes,
va skaitineju as ir nesuprantu Visur raso,ir jus sakot,kad kai ausu uzdegimas,leliukams labai skauda O maniskiui diagnozavo LOR ausu uzdegima,nors jokios reakcijos i prisilietima prie ausu jam nebuvo Palasino otipaxo,ir tipo po kokiu 3d viskas pagal gydytoja praejo..Tai as taip ir nzn,tiket ar netiket,kad jis turejo ta uzdegima
va skaitineju as ir nesuprantu Visur raso,ir jus sakot,kad kai ausu uzdegimas,leliukams labai skauda O maniskiui diagnozavo LOR ausu uzdegima,nors jokios reakcijos i prisilietima prie ausu jam nebuvo Palasino otipaxo,ir tipo po kokiu 3d viskas pagal gydytoja praejo..Tai as taip ir nzn,tiket ar netiket,kad jis turejo ta uzdegima
QUOTE(enriga @ 2007 06 01, 14:14)
Sveikutes,
Na, su leliukais tai tikrai ypatingas atvejis: jie juk nepasako, kad ausį skauda... Bet LOR gydytojai kažkaip pasižiūrėję mato, ar yra ausų uždegimas, net mato, jei jis neseniai buvo, bet jau pasibaigęs. Aš irgi stebiuosi, bet aš ir ne gydytoja...
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 06 01, 16:56)
Na, su leliukais tai tikrai ypatingas atvejis: jie juk nepasako, kad ausį skauda... Bet LOR gydytojai kažkaip pasižiūrėję mato, ar yra ausų uždegimas, net mato, jei jis neseniai buvo, bet jau pasibaigęs. Aš irgi stebiuosi, bet aš ir ne gydytoja...
o ausu landos gali parausti ir nuo verkimo,taigi jeigu gydytojas nelabai geras gali ir nugydyti.Musu istorija su ausu uzdegimu tokia....viena diena suskaudo mano mergaitei ausyte...aisku kita diena tiesiai i ligonine... ausu uzdegimas ir antibiotikai...po kokia 3savaiciu sloga,sako patikrinam ausis,nors mergaitei jokio skausmo...ir vel ausu uzdegimas...ir vel antibiotikai...be jokio klausinejimo...bet as ju net negalvojau duoti ,susiradau gydytoja homeopata ir viskas issiprende be jokiu antibiotiku...ir siaip labai gailiuosi,kad pirma karta taip pasitikejau ir sudaviau kursa,nors ausu smarkiai neskaudejo ...pries tai mes niekada nesirgdavome,o po tu antibiotiku sloga po slogos...iki siol neturime jokiu ausies uzdegimu
O maniskiui diagnozavo LOR ausu uzdegima,nors jokios reakcijos i prisilietima prie ausu jam nebuvo
zinok cia nieko nuostabaus,nes mano mergytei taip pat nustate puliuojanti ausu uzdegima,bet ji tokia ramute visa laik,tik pastebejau kad is ausites bega skystis..vaikai labai aksitingai reaguoja i tokius dalykus,ir seip tas ausu uzdegimas ne visiems vienodai pasireiskia,todel buna labai apgaulingas..mums pirma gydytoja tai net nenustate kad tai ausu uzdegimas,pasake kad tai siera isbego,bet sia kad nori,pasirodo ne visi uz teisybe gydytojo diploma gavo
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 11:08)
Oi,mamytes,mano sunus ausu uzdegimu sirges kokius 8kartus per penkis metus.
vajetau mano pana pirma karta susirgo ausu uzdegimu,tai taip daznai ir kartosis ta baisybe??tik tiek va kad ji labai rami,net keista