Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

na is tiesu tai sulsena tiesiog super kremukas. net triju lt nekainuoja, bet efektas- jau po pirmo plovimo smile.gif
db ir mano brangiausiasis dziaugias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta avele @ 2006 01 13, 20:00)
O man paskui plaukai smirda siera, po tos Sulsenos naudojimo, ar ir jum taip?  doh.gif

Kas dėl kvapo tai taip, smirda truputį, bet įmanoma iškęst smile.gif
Atsakyti
na kagi..as jau nebezinau ko imtis..nizoral nepadejo, sulsena truputi tik. naudoju fructis, seniau dar prilaikydavo, dabar jau nieko! taigi, nusipirkau BIO+ active shampoo. ziuresim kas bus.. blink.gif
vokietijoj yra tokios zuvytes, kurios nuvalgo tas pleiskanas....
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2006 01 15, 16:44)

suintrigavai blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2006 01 15, 16:44)
na kagi..as jau nebezinau ko imtis..nizoral nepadejo, sulsena truputi tik. naudoju fructis, seniau dar prilaikydavo, dabar jau nieko! taigi, nusipirkau BIO+ active shampoo. ziuresim kas bus.. blink.gif

Na jau nuo galvos tai tikrai nevalgo, tos žuvytės gydo žvynelinę, o ne paprastas pleiskanas.
Atsakyti
Radau dar tokį patarimą, plaunant galvą į šampūną įlašinti keletą lašiukų arbatmedžio aliejaus - irgi naikina pleiskanas.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 01 22, 12:18)
Radau dar tokį patarimą, plaunant galvą į šampūną įlašinti keletą lašiukų arbatmedžio aliejaus - irgi naikina pleiskanas.

arbatmedžio aliejus naukina ne pačias pleiskanas, o sąlygas joms atsirasti. nu bet rezultatas tas pats biggrin.gif
o aš nusipirkau šampūno Seboradin, gal padės unsure.gif
Atsakyti
Yra dar vokiečių firmos priemonių nuo pleiskanų linija Alpecin. Seniau teko bendrauti su tikiejais. Tai atsiliepimai buvo geri smile.gif Buna šampūnas, losjonas ir dar priemonė kažkokia tai. Kiek žinau, Eurovaistinėse yra 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir nusprendžiau ir aš išbandyti sulseną. Kol kas naudojau tik vieną kartą, rezultatas šioks toks metosi smile.gif Tikiuosi, ir toliau padės. Kiek laiko jums užtenka tos pastos? Mano plaukai netrumpi, tai turbūt užteks tik 2, bet kaina nedidelė, tai tiek to thumbup.gif
Sakykit, o jums iš karto sulsena padėjo ar tik po kurio laiko pleiskanos visiškai išnyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 15, 20:01)
suintrigavai  blink.gif

bet plaukai turi būti tam tikro ilgio.. ta prasme, trumpi.

Du geriausi šampūnai nuo pleiskanų Polytar ir Eucerin. Kai turėjau pleiskanų, keičiau juos kas antrą plovimą ir išnyko per 2 savaites, nors buvo pilna galva ir jokie kiti šampūnai nepadėjo ..

Atsakyti
O kaip ta Sulsena naudoti? reik su sampunu plaut plaukus po to ar pries? ir ar galima po jo balzama naudot? jauciu ir man reiks pamegint g.gif
Atsakyti
Marina, turiu as Alpecin losjona, smirdi nepakeliamai irnepadeda nei trupucio. nerekomenduoju,. vinintelis dalykas kuris man per n - metu padeda yra senoflan tepalas, kainuoja apie 4 Lt beda tik takad plaukai riebaluotibuna, betsavaitgaliui kasdien galima patepti ir tada vel savaite ramiau gyveni..kai nedirbau sese patepdavo kasdien tai buvo viskas susitvarke,dabar deja negaliu tepti nes nesisiplauna normaliai po vieno plovimo.
Atsakyti