Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

turbut ta siera nuo visko gerai blink.gif ne, viskas, eisiu rytoj ieskot to sulsenos tepaliuko ar ko ten. aplankysiu ir iki ir droga. o ten prie sampunu reik ieskot? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 01 14, 20:06)
eisiu rytoj ieskot to sulsenos tepaliuko ar ko ten. aplankysiu ir iki ir droga. o ten prie sampunu reik ieskot? tongue.gif

Droge kur yra nežinau, bet tikrai yra Vilkpėdės bazėse smile.gif
Atsakyti
bet juk pleiskanos buna riebios ir sausos... gal nuo to ir gydymas priklauso... as ju turiu tiek laiko, kiek atsimenu save ir nieks NIEKS nepadeda: Nizoraliai, cemerycios, ivairiasi sampunai nuo pleiskanu ir pan. Kai isplaunu galva ji atrodo svarut svarutele, bet paskui, is iprocio, pradedu kasytis (tikrai is iprocio, nes neniezti), o kai jau pradedu, tai butinai ka nors ir iskasau, atkrapstautokius gabaliukus nuo odos, o tada pagauna azartas, atsiranda niezulys...
Atsakyti
QUOTE(Realiste @ 2005 01 14, 22:36)
bet juk pleiskanos buna riebios ir sausos... gal nuo to ir gydymas priklauso... as ju turiu tiek laiko, kiek atsimenu save ir nieks NIEKS nepadeda: Nizoraliai, cemerycios, ivairiasi sampunai nuo pleiskanu ir pan. Kai isplaunu galva ji atrodo svarut svarutele, bet paskui, is iprocio, pradedu kasytis (tikrai is iprocio, nes neniezti), o kai jau pradedu, tai butinai ka nors ir iskasau, atkrapstautokius gabaliukus nuo odos, o tada pagauna azartas, atsiranda niezulys...

As kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad neverta istisai naudoti sampunu nuo pleiskanu, manyciau, kad retkarciais reiktu plauti su drekinanciais sampunais, oda juk turi atsigauti g.gif
Atsakyti
ploviau as ne tik nuo pleiskanu, ir Glis-curu, ir Fitovaliu, ir Elvitaliu ir visokiais brangiais...
Atsakyti
Sakykit o kaip atskirti ar sausos pleiskanos ar riebios?
Atsakyti
tikriausiai jum netinka sampunai kuriais naudojates.o pataikyti yra tikrai labai sunku.anksciau ir as turejau daug pleiskanu.Nizoralis tikrai padedavo,bet trumpam.bet koks sampunas man netinka.radau tik viena Head&shoulders ir tik su citrina,kitos rusys siuo sampuno man netinka.tada vel atsiranda pleiskanos.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 01 16, 20:20)
Sakykit o kaip atskirti ar sausos pleiskanos ar riebios?

Vasara> ko gero be dermatologo konsultacijos neapsieisi. Nors ir jie - atrodo, daug zino, bet ne visada pataiko.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2004 01 14, 13:31)
Nežinau, ar tai liečia visus šampūnus nuo pleiskanų, tačiau kažkada per teliką aiškino, kad tie šampūnai nieko negydo, jie tiktai kažkaip "suriša" tas pleiskanas, todėl kol juos vartoji, pleiskanos ir nebyra... sad.gif

Yra, kurie gydo. Turėjau tokią bėdą, nuėjau pas gydytoją, parekomendavo T-gel, galima nusipirkti vaistinėse arba Sarmoje. Jeigu yra luobas - lukštus reokįtų prieš dvi valandas iki plovimo įtrinti salicilo rugštimi.
Atsakyti
mano vyro galva tai tiesiog klaiki buvo, nu kaip prisnigta visa...ir nizoraliais jau plovem, bandem visko. padejo nizoralis, bet neilgam...
tai va, prigriebiau as IKI Sulsenos, cia jusu isgirtos. ir rezultatas thumbup.gif po triju tepimu ne pedsako, ane vienos pleiskanytes biggrin.gif ne su ziburiu nerasi biggrin.gif nezinau dar, kiek ilgai tas poveikis toks bus, bet kaip uz tokia kaina, tai pritrenkiantis rezultatas, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Nizorala, gydant, kiek as zinau, reikia naudoti 2 kartus per savaite, o po to- karta per 2 savaites... As jums patarciau stiprinti plaukus (o kartu ir odai padeda) tokiu "Dzintars" losjonu, jis taip ir vadinasi, losjonas plaukams, as jo Rimi perku, toks buteliukas, panasus i sampuno buteli, 250ml jei neklystu. kainuoja labai mazai - iki 10 Lt, reikia tepti mazdaug 15-20 min pries plaunant galva, uzvyniot kuo nors siltai ir pavaiksciot. Kvapas jo tai nekoks, nes jokiu ten parfumu nedeta, tik zoleliu ir augalu ekstraktai, bet labai gerai stiprina plaukus, o man ir pleiskanas sumazino, jau nebereikia jokio "Nizoralo", o kvapas pasinaikina, kai sampunu galva isplauni mirksiukas.gif
Atsakyti
mano juodi plaukciai,ilgi...taip dziaugiausi jais...o cia stai- jau pora svaiciu turiu pleiskanu,tik issiplaunu,kita diena tos bjaurybes. verysad.gif cry.gif sampuna jau kelerius metus naudoju ta pati,jis tikrai tinka mano plaukams, bet kas gi cia yra verysad.gif
Atsakyti