Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Mano kirpeja buvo seminare, tai pasake kur nusipirkti kaune,ten spec, prekes kirpejoms.vadinasi "solfeks", tokioj pakuotei kaip kauke ir tirstas nu jau atrodo kaip rimta preke o ne seip sau sampunas. turi jie internetine parduotuve berods proco.lt , pabandyk paziureti
Atsakyti
nusipirkau rusisko sampunonuo pleiskanu ,tokia bonkute kaip buna nuo vaistu g.gif galvojau nieko gero nebus ,bet zinokit tik puse jos sunaudojau ir pleiskanos dingos thumbup.gif thumbup.gif ,jei kanors domins nufotkinsiu bonkute 4u.gif o kaina jos 8 lt bigsmile.gif

o ka as ir nedariau kad ju attsikratyciau viska isbandziau ir nieks nepadejo ,o sis sampunas muset man kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***SuperBrunetė***: 16 rugpjūčio 2009 - 18:23
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 19:22)
nusipirkau rusisko sampunonuo pleiskanu  ,tokia bonkute kaip buna nuo vaistu  g.gif  galvojau nieko gero nebus ,bet zinokit tik puse jos sunaudojau ir pleiskanos dingos  thumbup.gif  thumbup.gif  ,jei kanors domins nufotkinsiu bonkute  4u.gif  o kaina jos 8 lt  bigsmile.gif

labai domina buteliuko nuotraukytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2009 08 16, 19:25)
labai domina buteliuko nuotraukytė bigsmile.gif

tuoj ,einu nufotkinsiu ax.gif .zinokit pirkau ir brangius sampunus ir niekas nepadejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 19:27)
tuoj ,einu nufotkinsiu  ax.gif  .zinokit pirkau ir brangius sampunus ir niekas nepadejo  verysad.gif

laukiu nuotraukytės smile.gif esu išbandžius daugybę šampūnų ir be rezultatų
Atsakyti
pirkau turguje (kai buna kioskas rusiskos kosmetikos,vaistu) tai jame
user posted image
isnaudosiu ir vel nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif būtinai nusipirksiu

o kokiam turguje pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celesta: 16 rugpjūčio 2009 - 18:41
QUOTE(celesta @ 2009 08 16, 19:41)
ačiū 4u.gif būtinai nusipirksiu

o kokiam turguje pirkot?

as pirkau Kaune Zaliakalnio turguje yra kioskelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 19:43)
as pirkau Kaune Zaliakalnio turguje yra kioskelis  mirksiukas.gif

na iki Kauno tai nenusigausiu, bandysiu ieškoti Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 19:22)
nusipirkau rusisko sampunonuo pleiskanu  ,tokia bonkute kaip buna nuo vaistu  g.gif  galvojau nieko gero nebus ,bet zinokit tik puse jos sunaudojau ir pleiskanos dingos  thumbup.gif  thumbup.gif  ,jei kanors domins nufotkinsiu bonkute  4u.gif  o kaina jos 8 lt  bigsmile.gif

Aš pirkau Eurokose tokį. Man nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 07 21, 22:17)
Ogo, mano svajonė būtų bent kas antrą dieną plauti smile.gif O kaip tas šampūnas tiksliai vadinasi? čia vaistinėj yra jo pirkti?

tai buvo didele problema mano vyrui - tokios riebios pleiskanos, kad neimanoma. Nuejom pas daktare, tai priopazino, kad visko pagrindas stresas ir patare nupirkti toki sampuna phytheol force 1. Ieina ichtiolas, salicilo rugstis, toks nedidelis buteliukas. Plauti tik 3 i savaite, tai cia buvo is ptradziu kancia, bet paskui - super thumbup.gif po savaites dingo pleiskanos ir kas svarbu praejus gydymui, nes menesi trunka - ju daugiau neatsirado. Aciu dermatologei uz puikia priemone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2009 08 16, 19:54)
Aš pirkau Eurokose tokį. Man nepadėjo  schmoll.gif

As irgi vyrui pirkau - jam nepadejo. priklauso kokia rusys pleiskanu, nes maniskiam buvo riebios, tai netiko. Nupirkom gydamaji, tai padejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 16, 19:27)
tuoj ,einu nufotkinsiu  ax.gif  .zinokit pirkau ir brangius sampunus ir niekas nepadejo  verysad.gif

kai naudoji, tai padeda dauguma, bet kaip nustoji naudoti, tai ne visi isgydo, o tik patvarko.
Atsakyti
na man jis tiko ir kolkas naudoju ,pleiskanos isnyko . reik atitaikyti kas tau tinka kad isnaikintu jas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cariel17 @ 2009 08 17, 15:26)
tai buvo didele problema mano vyrui - tokios riebios pleiskanos, kad neimanoma. Nuejom pas daktare, tai priopazino, kad visko pagrindas stresas ir patare nupirkti toki sampuna phytheol force 1. Ieina ichtiolas, salicilo rugstis, toks nedidelis buteliukas.

http://www.patient-p...oductid=PYTI100

sitas sampunas ? kur pirkot kiek kainavo g.gif
Atsakyti