Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

siūlau įsigyti faberlic šampūną nuo pleiskanų.labai veiksmingas.
žiūrėti dešinėje pusėje rolleyes.gif

šampūnas

Atsakyti
Man tai jau senokai tos pleiskanos atsirade, tai naudojau head and shouders, bet nepadejo, tada is avono uzsisakiau ta nuo pleiskanu sampuna, bet ir efekto jokio.... Paskaiciau cia, kad daugumai Sulsena padeda, reiks paieskoti prekybos centruose... g.gif O gal cia nuo odos priklauso? Pvz mano labai oda sausa, tai gali nuo to pleiskanos yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina...xD: 20 gegužės 2009 - 16:58
QUOTE(Karolina...xD @ 2009 05 20, 18:57)
Man tai jau senokai tos pleiskanos atsirade, tai naudojau head and shouders, bet nepadejo, tada is avono uzsisakiau ta nuo  pleiskanu sampuna, bet ir efekto jokio.... Paskaiciau cia, kad daugumai Sulsena padeda, reiks paieskoti prekybos centruose... g.gif O gal cia nuo odos priklauso? Pvz mano labai oda sausa, tai gali nuo to pleiskanos yra?

nebepirk tokiu pigiu sampunu, kaip garnier arba avon, head and shoulders, dove ir t.t.-jie niekam tike, tik issausina galvos oda ir viskas schmoll.gif
bent jau as patarciau nuneit i vaistine ir nusipirkti kokybiska sampuna smile.gif
kuris drekintu galvos oda smile.gif
Atsakyti
Pas mane prieš kurį laiką buvo pleiskanų labai gausiai atsiradę. Išbandžiau keletą šampūnų nuo pleiskanų - nepadėjo. Tada jau pirkau Nisoral, išnyko. Dabar profilaktikai nusipirkau Altis, kurio poveikis turėtų būti toks pats kaip ir Nisoral (nes ta pati ir tokio paties stiprumo veiklioji medžiaga), bet Altis kur kas pigesnis.
Atsakyti
Mano galvos oda ir pasidarė labai sausa, niežtinti, tai nusipirkau "Linola" šampūną-jam kaip tik akcija camelija vaistinei -50proc. Tikrai labai geras-nuėmė galvos niežėjimą, tuo pačiu ir pleiskanų sumažėjo, nes galvos oda ne tokia sausa pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 05 25, 21:24)
Mano galvos oda ir pasidarė labai sausa, niežtinti, tai nusipirkau "Linola" šampūną-jam kaip tik akcija camelija vaistinei -50proc. Tikrai labai geras-nuėmė galvos niežėjimą, tuo pačiu ir pleiskanų sumažėjo, nes galvos oda ne tokia sausa pasidarė smile.gif

kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 26, 23:20)
kokia kaina?  4u.gif

20lt su nuolaida mokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 05 24, 22:16)
Pas mane prieš kurį laiką buvo pleiskanų labai gausiai atsiradę. Išbandžiau keletą šampūnų nuo pleiskanų - nepadėjo. Tada jau pirkau Nisoral, išnyko. Dabar profilaktikai nusipirkau Altis, kurio poveikis turėtų būti toks pats kaip ir Nisoral (nes ta pati ir tokio paties stiprumo veiklioji medžiaga), bet Altis kur kas pigesnis.

tas sampunas ALTIS 30 lt kainuoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 28 gegužės 2009 - 17:26
Labai gera priemone pries pleiskanas SULSENA,kainuoja 3lt,bet tikrai labai gerai..
Itrenki plaukus,palaikai ir nuplauni.. Ten viskas parasyta.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 05 20, 18:03)
nebepirk tokiu pigiu sampunu, kaip garnier arba avon, head and shoulders, dove ir t.t.-jie niekam tike, tik issausina galvos oda ir viskas schmoll.gif
bent jau as patarciau nuneit i vaistine ir nusipirkti kokybiska sampuna smile.gif
kuris drekintu galvos oda smile.gif

siaip jau ne kaina lemia tai ar pades ar ne.Nes sakykim as bandziau ir tuos pigius ir brangius ir is profesionalios serijos ir is vaistiniu .zodziu ko as tik nebandziau ir galiu pasakyti ,kad tie profesionalus dar daugiau galva sausina nei tie pigus ( todel beje ir is viso atsisakiau profesionaliu) kaskart kai man isplaudavo kirpeja galva tiek su goldwell tiek su loreal ir daugeliu kitu (kaskart vis kitus bande ir nuo pleiskanu ir sausai odai) tai taip nesvietiskai galva niezedavau ,kad vos viena diena istverdavau , ir tekdavo plauti galva daznai tai net ir ta pacia diena (o jau pleiskanu tai is viso kalnai budavo).
Del vaistiniu tai irgi ka zinau daug rusiu isbandziusi esu ir irgi nieko . tik skirtumas tas kad vaistines sampunai man nepaumino problemos .o bandziau ir nizorali , ir neutrogena , net earl grey (kur sampunas netoli 100lt kainuoja doh.gif ) ir t.t ir velgi nieko visiskai nepadejo. ir ne vien sampunus bandziau ir aliejukus ir kapsules ir irgi nieko gero nepadare.O viena diena , drauge pasiule pabandyti savo sampuno is vokietijos , beje Head and shopulders (bet tokio pas mus ner doh.gif ) jis tokioj tamsiai melynoj pakuotej, ir pabandziau ir nuo pirmo plovimo padejo.veliau atveze dar , buvau uzsipirkus ir buvau pamirsusi ka reiskia pleiskanos ir niezejimas.
vbet deja sampunas pasibaige , o drauge gris tik birzelio pabaigoj doh.gif tai vel su tom pleiskanom kankinuosi (taip sakant baigesi sampunas baigesi ir poveikis ).
o taip tai daugiau ne vienas produkstas kuri pirkau ir sukisau nezmonisku pinigus nepadejo doh.gif . a dar sulsena pleiskanas tikrai nueme , bet deja niezejimo nepanaikino , taigis po kiek laiko atsirado ir pleiskanu.bet siaip kam kitam parekomendavau tai labai padejo.
kazkda taikiau ir psicholigine taktika specialiai galvos nesikasiau ,galima sakyti net nelieciau rankom,kad ir kaip niezedavo , buvau atpratusi , irgi kankyne buvo doh.gif tai taip nieztedavo ,kad naktim kasydavaus doh.gif
A ir dar kazkada seniai seniai , buvo mano mama gavusi pantene sampuna is JAV , mazdaug 1litras buvo , tai kol su juo galva plovem tai ir nebuvo ne vienos pleiskanos .matyt kazkoks chemikalas kuris daznai naudojamas sampunuose man alergija sukelia g.gif

QUOTE(jovitah @ 2009 05 25, 20:24)

bandziau ir as Linola , turejau meginuka , na kazinau , galvos oda tai drekino tikrai jautesi ir niezejima buvo sumazines siek tiek,bet bent jau man tai vis tiek pleiskanu buvo , o ir plaukai riebalavosi dvigubai greiciau doh.gif
bet kitiem girdejau visa padeda
Atsakyti
Mes su vyrų jau kelis metus kovojome su pleiskanomis. verysad.gif Pasiskaičius jūsų komentarus bigsmile.gif nutariau išbandyti pasta Sulsena. Kadangi mano plaukai labai ilgi ir jų daug, nusprendėme kad ją iš pradžių išbandys vyras. 4u.gif Jis plovė galva pagal instrukciją du mėnesius, bet pleiskanų gal tik truputi sumažėjo. verysad.gif
Praradus bet kokias viltis nupirkau parduotuvėje Margaritos šampūną nuo pleiskanų smile.gif ir ką jūs manot, thumbup.gif pleiskanų pas mane gal po antro ar trečio plovimo sumažėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tada išbandė MB ir likome patenkinti. Ir kaina nedidelė ir poveikis matomas thumbup.gif
Dabar pleiskanų nei pas mane, nei pas MB nesimato. Jų nėra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciombocka: 02 birželio 2009 - 17:05
Na as taikaip pastojau tai pleiskanu tikrai kalnaus atsirado sad.gif tai dabdysiu ir as sulsena pirktis ir tada ziuresiu koks rezultatas. Beje tikrai pritariu tai nuomonei, kad brengus daiktas tikrai ne iseitis. Daziau pigesni variantai labiau padeda tik reik atrasti kas tau tikrai tinka smile.gif
Atsakyti