Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(evelinki @ 2009 02 25, 23:40)
tai cia tie vitaminai 48 lt kainuoja? ar sampunas?, nes kalbejo, kad kazkokie stebuklingi vitaminai amerikoje yra. Jei amerikoje, tai nusipirkti as ir pati galiu. Zodziu, kaip supratau grobuoniukas21 reklama uzsiimineja ir tiek  irnesakyk.gif

kaip supratau kad ten sampunas smile.gif
Papildyta:
o as nusipirkau cemeryciu vandens vaistineje sake nuo jo pleiskanu galima atsikratyti smile.gif tai dabar trinu galvos oda su tuo vandenuku smile.gif

ir dar skaiciaiu kad svoguno sultys gydo pleiskanas ,taip pat ir cesnakas smile.gif
Atsakyti
Man labai padedavo Sulsenos pasta, ypac jei naudodavau reguliariai, bet paskutiniu metu nerandu jos pirkti. Gal kuri kauniete uzmate kur Sulsenos pastos? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Pleiskanos bash.gif

Išbandžiau milijoną priemonių, pradėjau naudoti Head&Shoulders Dry Scalp ir kažkaip stebuklingai jos visos dingo blink.gif Bet po to, Dry Scalp neberadau, nusipirkau tą patį Head&Shoulders, tik Ocean Energy ir vėl jų pilna cray.gif

Tai ir galvoju dabar, ar man čia tas Dry Scalp taip stebuklingai veikė, ar priprato jau prie to ActiZinc galva ir į jokį panašų šampūną nebereaguos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 26, 13:14)
Man labai padedavo Sulsenos pasta, ypac jei naudodavau reguliariai, bet paskutiniu metu nerandu jos pirkti. Gal kuri kauniete uzmate kur Sulsenos pastos? Buciau dekinga  4u.gif

Sulsenos pasta ir as retkarciais panaudoju.Tikrai gera priemone nuo pleiskanu thumbup.gif Kol as ja radau,tai teko nemazai parduotuviu apeit doh.gif O as ja aptikau Megos Droge.Ir kiek zinau,Svaros prekese dar buna.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 26, 11:14)
Man labai padedavo Sulsenos pasta, ypac jei naudodavau reguliariai, bet paskutiniu metu nerandu jos pirkti. Gal kuri kauniete uzmate kur Sulsenos pastos? Buciau dekinga  4u.gif

parduotyveje IKI (savanoriu pr ,pries hiperi ) as ten visad perku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dainele35 @ 2009 02 26, 13:18)
Sulsenos pasta ir as retkarciais panaudoju.Tikrai gera priemone nuo pleiskanu thumbup.gif Kol as ja radau,tai teko nemazai parduotuviu apeit doh.gif O as ja aptikau Megos Droge.Ir kiek zinau,Svaros prekese dar buna.

gera jin apmazeja pleiskanu ,bet man plaukai po jos naudojimo nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2009 02 26, 14:18)

Aciu, ieskosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 02 26, 17:34)
parduotyveje IKI (savanoriu pr ,pries hiperi ) as ten visad perku  mirksiukas.gif
Papildyta:

gera jin apmazeja pleiskanu ,bet man plaukai po jos naudojimo nepatinka  smile.gif

As irgi anskciau pirkdavau Kursiu g. IKI, bet kai atsidare po remonto neberadau Sulsenos ten, dabar zinosiu kur galima rasti dekui 4u.gif

O del plauku, tai man jie kaip tik budavo po Sulsenos minkstesni, kaip po kaukes, vienintelis dalykas kurims mane erzindavo naudojat, kad nors ir gerai isskalavus as jausdavau kvapa, kai plaukai isdziudavo unsure.gif galvoju gal ir aplinkiniai ji uzuodzia.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 26, 16:39)
Aciu, ieskosiu  4u.gif
Papildyta:
As irgi anskciau pirkdavau Kursiu g. IKI, bet kai atsidare po remonto neberadau Sulsenos ten, dabar zinosiu kur galima rasti dekui  4u.gif

O del plauku, tai man jie kaip tik budavo po Sulsenos minkstesni, kaip po kaukes, vienintelis dalykas kurims mane erzindavo naudojat, kad nors ir gerai isskalavus as jausdavau kvapa, kai plaukai isdziudavo unsure.gif galvoju gal ir aplinkiniai ji uzuodzia.

kvapas ir budvo toks savotiskas biggrin.gif
Atsakyti

gera jin apmazeja pleiskanu ,bet man plaukai po jos naudojimo nepatinka smile.gif
[/quote]
Keista,kad po Sulsenos plaukai buna ne kokie blink.gif Man kaip tik,kaip ir Bananamio plaukai tampa svelnus,lankstus ir zvilgantys-tokie atsigave kaip po geros kaukes bigsmile.gif Tik vienintelis minusas-kazkiek jauciasi tas specifinis pastos kvapas(bet man tik tada,kai plaukai gauna dregmes,ar suprakaitavus po kokio sporto)....Bet manau,ta Sulsenos nauda atperka ta kvapa rolleyes.gif
Atsakyti
Na, Vilniuje tai tos Sulsenos visur matau, tik kad ji man irgi nebeveiksminga verysad.gif iš pradžių buvo daug džiaugsmo, kad taip padeda, o dabar tepk netepęs... Ir dar tas kvapas jos, dvi dienas laikosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 26, 12:14)

savanoriu pr IKI pardej yra ir taikos pr CENTO parduotuveje maciau yra jos pirkti mirksiukas.gif
Papildyta:
as isinaikinau jas su svogunu ,neturiu dabar pleiskanu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 26, 12:14)

Labas, sulsenos yra Iki parduotuvese skyrelyje prie sampunu. Ten visada perku ir liuks rezultatas, bet isnaikina tik laikinai....
Atsakyti
O as vat naikinu pleiskanas su azuolo zieves nuoviru. Nu zinokit pas mane ju irgi buvo ohoho... blush2.gif Jos man atsirado kaip pradejau naudoti ekologiskus sampunus. aisku ir seniau buvo, bet tada isvis ziauriai pasidare.
Taigi uzpilam kokius 2 saukstelius azuolo zieves (vaistinej buna smile.gif) verdanciu vandeniu, po to pavirinam dar apie 10 min. atvesinam. Po plauku plovimo ir gerai juos isskalavus, skaulaujam su nuoviru ir daugiau neskalaujam.
Patarimas: paimkit kuo blogesni ranksluosti, nes dazo.
Be to, tinkamas budas tamsiaplaukems, nes svisiaplaukems dazys tamsiai. na arba suteiks atspalvi.
Man po pirmo skalavimo iskart sumazejo pleiskanu.
O sviesiaplaukes gal tegul pabando su dilgeliu nuoviru skalaut.
Atsakyti