Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

kam yra bėda dėl pleiskanų, turi labai atsargiai rinktis visas plaukų preimones, o ne tik šampūnus.
reikia labai gerai išskalauti plaukus. man kirpėja yra sakiusi, kad pleiskanos dažnai užsiveikia dėl visokių kondicionierių, šampūnų likučių plaukuose. jie sukelia visokius uždegimus ir ima rastis pleiskanos.
Atsakyti
labai ilgai vargau su pleiskanom, tookiais lizdais buvo, plaukuose kose atrode nekalbu jau apie juodus rubus, ko tik nebandziau o padejo ne lietuvoj priktas head en saulders (kur pas mus yra pirkti bet neveikia, atsiprasau nemoku anglu kalbos bet supratot ka turiu omenyje) sampunas, po siai dienai nieko , kas 3 plovima su juo plaunu 4u.gif
Atsakyti
Žinot, man vis tik pasiteisina arbatmedžio aliejaus įlašint kelis lašus į šampūna, t. y. ant rankos užsipilu šampūno, tada arbatmedžio aliejaus kelis lašus įtrinu plaukus. Bandžiau arbatmedžio aliejaus įlašint iškart į šampūno buteliuką, bet kažkodėl nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
O as vakar nusipirkau Sulseno is Iki parduotuves, isiploviau galva su juo ir jokiu problemu,o kiek ju buvo... doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat prisiskaičiusi komentarų nusprendžiau kovą pradėti nuo SULSENOS. Ir ką - manau, ties ja ir sustosiu! thumbup.gif Visa galva buvo nusėta ir žaizdota nuo kasymo, o po vieno plovimo - vos įmanoma susekti jų pėdsakus smile.gif pirkau Norfoj, prie Spartos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2008 10 29, 19:24)
Aš taip pat prisiskaičiusi komentarų nusprendžiau kovą pradėti nuo SULSENOS. Ir ką - manau, ties ja ir sustosiu!  thumbup.gif Visa galva buvo nusėta ir žaizdota nuo kasymo, o po vieno plovimo - vos įmanoma susekti jų pėdsakus smile.gif pirkau Norfoj, prie Spartos smile.gif

Gal gali pasakyti kaip tos Sulsenos buteliukas atrodo, ar kokia foto ikelti??
Atsakyti
QUOTE(mama123456789 @ 2008 10 29, 20:44)
Gal gali pasakyti kaip tos Sulsenos buteliukas atrodo, ar kokia foto ikelti??

va prasom
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 10 29, 22:17)

Aciu 4u.gif
Vakar nubegau i Iki ir nusipirkau Sulsenos. Vakare issiploviau galva ir pasedejau 15min issitepus ja saknis. Siryt pirma karta po ilgo laiko sukuojantis nepabiro pleiskanos thumbup.gif
Nezinau, ar poveikis bus ilgalaikis, bet pradzia daug zadanti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrai 10m.atsirado daug pleiskanu,gal kas nors patars kuo galima plauti galva(mes dar vis plaunam galva vaikisku sampunu)
Lauksiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2008 11 01, 07:09)
Mano dukrai 10m.atsirado daug pleiskanu,gal kas nors patars kuo galima plauti galva(mes dar vis plaunam galva vaikisku sampunu)
Lauksiu patarimu smile.gif

Nivea nuo pleiskanu niekam tike... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O ar galima 10metei plauti su suaugusiu sampunu???????
Gak kas nors turit patirties g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2008 11 01, 21:07)
O ar galima 10metei plauti su suaugusiu sampunu???????
Gak kas nors turit patirties g.gif

Man atrodo, kad nieko neatsitiks. Stenkitės trinkti tik plaukų šaknis, kad galiukai neišsausėtų smile.gif
Atsakyti