Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Aš irgi kovoju su pleiskanom jau daugybę metų.Visi šampūnai,kuriuos išbandžiau,tik kiek apmažina jas,bet niekas pilnai tos bjaurasties neišnaikina schmoll.gif Mano jos irgi sausos,kaip sniegas,o galvos visai neniežti ir jokių luobelių galvos odoje nėra.Bandžiau ir visokius aliejus,bet efekto nebuvo. schmoll.gif Tiesiog jau viskuo nusivyliau doh.gif ir nebežinau ar beverta į balą pinigus mesti...Na,nebent dar su druska pabandyti trinti,kaip radau čia kažkurios buvo siūlyta 4u.gif
Atsakyti
o man is niekur nieko atsirado pleiskanos, jau trys dienos kovoju, eisiu rytoj i vaistine, jetus koks diskonfortas man negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2008 10 03, 23:45)
o man is niekur nieko atsirado pleiskanos, jau trys dienos kovoju, eisiu rytoj i vaistine, jetus koks diskonfortas man negaliu verysad.gif

nu va, nusipirkau sampuna eucerin pasiulet vaistininke ziuresiu ar pades, cia taip tylu, g.gif
Atsakyti
as tai paskaitau,ale kad mano problema kitokia-riebios pleiskanos. nusipirkau sampuna specialiai tokiam reikalui, naturalus, 12 litu kainuoja, ale kaip pradedavo antra diena po plovimo niezeti galva, taip ir dabar ;/
Atsakyti
kaip, jms, merginos, nizoral? gal kas bandėte, gal vertėtų nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 05, 17:48)
kaip, jms, merginos, nizoral? gal kas bandėte, gal vertėtų nusipirkti g.gif

Nizoralis padeda, bet tik tol, kol jį naudoji, nustoji naudot - vėl tas pats. Šiaip geriau pirkti nizoralio analogą ALTIS, jo sudėtis lygiai tokia pat, kaip nizoralio, tik kainuoja 10 lt pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikinas dar visai neseniai turėjo šitą problemą, daug priemonių išbandėme (Nizoral taip pat) ir labiausiai pagelbėjo Dermetin yess.gif
Atsakyti
Yra toks tepalas Sulsena. Apie ji nemazai sioje temoje kalbeta. Tikrai padeda ir nebrangus. Jo yra ir vaistinese ir kai kuriuose prekybos centruose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na galiu patarti pabandyti jai dar įra vaitinėse pirkti čemeryčių vandens, mano mama yra kirpėja, ir kai aš pradėjau pirktis visokias priemones nuo pleiskanų mama juokiesi kad esu reklamos auka, kai viskas buvo išbandyta tada pabandžiau ir padėjo, ir vėl jau kelios savaitės po pusmečio prasidėjo tas pats, lėksiu šiadien ieškoti. Nors ten neva nuo utelių tas skystis, bet padeda nuo pleiskanų blush2.gif
Atsakyti
Mano vyrui padeda vienintelis sampunas- TERZOLIN. Bet jo Lietuvoje nera, jis ji Vokietijoje perkasi, nepigus- 120 ml. apie 30 euru kainuoja...o tie visi nizoraliai jam nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
vyras turi sia problema, turi polinki i pleiskanas. irgi bandem daug ka, visokie kosmetiniai sampunai - tai tik reklama. arba juos reikia kasdiena naudoti. o kadangi plaunasi galva - 2 ar 3 kartus per sav, tai ir poveikio nesimato. kaip ir daugelis teigete, panaudojus nizorali, kol naudoji - isnyksta. o po kiek laiko - vel atsiranda.
Nejau nera efektyvaus gydymo budo? gal vyru plauku prieziurai ir pleiskanom yra kokiu specifiniu priemoniu? (sakau, gal ju ten odos ph koks kitoks ar kitaip kokios riebalines liaukos veikia ar pan? smile.gif)))

patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <aries>: 10 spalio 2008 - 09:59
As nuo pleiskanu irgi visko bandziau. Siandien ejau pas dermatologa (jei noresit galesiu nr parasyti, tikrai super, privaciai 40lt, Kaune). Istyre, sake soboreja letine. As siaip kad galvoj kazkas negerai nejauciu, tik zinau kad yra tu pleiskanu ir viskas. Taip gavos kad nuo streso, kurio tikrai daug turiu, nes mokslai mokslai. Ir sake pats dermatologas, kad ta soboreja gali tiesiog imti ir praeiti be priemoniu, o gali ir vel buti. Israse recepta. Gydysiuos smile.gif
Atsakyti