Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(linuzielia @ 2008 09 23, 10:38)
o man kaip tik nuo saloniniu priemoniu dar blogiau buna.kiek kartu turejau sampunu tai visi iki vieno galva alergizavo ,ir dar buvau nusipirkus specialiai nuo pleiskanu tai plaukam aisku patiko ,bet pleiskanu kaip buvo taip buvo ir galva kaip nieztejo taip nieztejo.netgi kai einu pas kirpeja apsikirpti ir isplauna man galva (o ji dirba su goldwell atrodo taip rasosi, anksciau dirbo su lorealiu ) tai as vos istveriau 2 dienas galvos neissiplovusi(as tuo tarpu galva plaunu kas 4-5) ,jau taip nesveikai nieztejo vos iki kraujo nenusivariau galvos.o padejo tai senas geras head&shoulders ,tik pirktas aisku thomas philipse .
bet cia tik mano patirtis,jug pas kiekviena zmogu del skirtingu bedu pleiskanu atsiranda.mano atveju tai labai jautri galvos oda.

tiesa sulsena man irgi kazkaip nelabai , ta prasme salino pleiskanas ,visas labai gerai tikrai,bet vis tiek man galvos oda nieztejo, ir po kiek laiko nusikasydavau ir vel ju atsirasdavo. ta prasme manau jinai tinka zmonem pas kuriuos nera juatri galvos oda , t.y. alergiska.

Aš irgi bandžiau pirkti priemones tik iš salonų, bet man irgi žiauriai netiko, o ypač netiko goldwell schmoll.gif Užtai lietuviškas margaritos šampūnas nuo pleiskanų man thumbup.gif
Atsakyti
Siaubingai nusibodo pleiskanos ir tas niezejimas, sulsena nepadejo,nors naudojau dazniau nei jus raset, nizoral irgi tas pats s... tam kartui,o plaukai kaip siaudai,zodziu dar pagal uzsakyma gaudavau negyvos juros sampuna bet tas tik truputi apmazino,o dabar vel verysad.gif dabar prisiraisau jusu siulomu priemoniu,bandysiu jas po to parasysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 09 23, 22:39)
Aš irgi bandžiau pirkti priemones tik iš salonų, bet man irgi žiauriai netiko, o ypač netiko goldwell  schmoll.gif  Užtai lietuviškas margaritos šampūnas nuo pleiskanų man  thumbup.gif

na va pasirodo ne as viena tokia,o as jau galvojau ,kad asvienintele tokia,nes visos baisiausia giria is salonu, o va pasirodo ir daugiau jos zmoniu netinka. as tai mastau ,kad ten daug labai chemijos .gal uztai taip reaguoja.
o del margaritos sampuno ,kolkas kazkaip dar ne vieno nebandziau , bet norejau pabandyti (nes kremus rankom ,lupu balzamus ir pan. bandziau ir man patiko), idomu buvo ir tas nuo pleiskanu, reiks tikrai pabandyti ,kai savo sampuna pabaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 09 27, 14:04)
na va pasirodo ne as viena tokia,o as jau galvojau ,kad asvienintele tokia,nes visos baisiausia giria is salonu, o va pasirodo ir daugiau jos zmoniu netinka. as tai mastau ,kad ten daug labai chemijos .gal uztai taip reaguoja.
o del margaritos sampuno ,kolkas kazkaip dar ne vieno nebandziau , bet norejau pabandyti (nes kremus rankom ,lupu balzamus ir pan. bandziau ir man patiko), idomu buvo ir tas nuo pleiskanu, reiks tikrai pabandyti ,kai savo sampuna pabaigsiu.

Tikrai ne tu viena smile.gif Aš irgi nesuprantu ko ten prikišta, bet pleiskanos iš karto "suaktyvėja" ir visą galvą nežmoniškai niežti nuo tų "saloninių" šampūnų schmoll.gif Ir pinigai baisiuliniai, ir naudos nulis schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane irgi buvo pradeje pleiskanos rodytis, tai kirpeja patare Cemeryciu vandeni. Jis vel atsirado vaistinese. Nebrangu ir geras efektas. Bent jau man tai labai tinkanti priemone+stiprina plaukus.
Atsakyti
Aš irgi turėjau tą baisią pleiskanų problemą, bet naudojant florenos šampūną nuo pleiskanų jos pranyko. Taip dar naudojau londos kažkokį skystį nuo pleiskanų.

O čemeryčių vanduo irgi geras dalykas thumbup.gif Padeda.
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2008 09 27, 01:13)
Siaubingai nusibodo pleiskanos ir tas niezejimas, sulsena nepadejo,nors naudojau dazniau nei jus raset, nizoral irgi tas pats s... tam kartui,o plaukai kaip siaudai,zodziu dar pagal uzsakyma gaudavau negyvos juros sampuna bet tas tik truputi apmazino,o dabar vel verysad.gif dabar prisiraisau jusu siulomu priemoniu,bandysiu jas po to parasysiu verysad.gif

o as va visiems is patirtie galiu patarti,mao vaikinas skundesi pleiskanomis, niezejimu ir pas ji tos pleistanos buvo tokios dideles kad neimanoma pastebeti,nupirkau jam sampuna SEBORIN is parduotuves DROGAS ,jo kaina ne daugiau 14lt,tiksliai nebepamenu bet efektas thumbup.gif jau mazdaug po 4-5 plovimu nebeliko ne vienos pleiskanos,o pries tai tiek sampunu isbandeme,vaistu,kapsuliu ir tt niekas nepadejo,tad tikrai rekomenduociau,kadangi pati dirbau droge tai pastebejau kad ji daug kas perka ir vien tik geri atsiliepimai.dabar mes jo nekeistume i nieka clap.gif
Atsakyti
Sveiki as noreciau kad atsilieptu tos kam yra buves sausasis seborejinis dermatitas:verysad:
Atsakyti
QUOTE(RAMUNELE2 @ 2008 09 29, 17:38)
Sveiki as noreciau kad atsilieptu tos kam yra buves sausasis seborejinis dermatitas:verysad:

O kokie jo požymiai? Kas jį nustatė? galvoju, gal jau ir man yra...nu žizuriai sausa oda.pleiskanoja.
Atsakyti
Na, pleiskanu visad turejau. Vietomis jausdavosi tokie mazuciai lyg kupsteliai ,o juos pagrandzius su nagu, net plaukai keli nusiimdavo. O ,kai liga isigalejo ,uzausiai ir galva pleiskanavo slapiavo ir begalo nieztejo.
Atsakyti
turiu sita problema jau nuo vaikystes ir manau, kad cia vieniem padeda paprastas sampunas nuo pleiskanu, o kitiem - ne. mano atvejis antrasis. viska bandziau, ir tryniau ir ploviau, bet mano oda sausa ir niekas nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2008 10 01, 11:41)
turiu sita problema jau nuo vaikystes ir manau, kad cia vieniem padeda paprastas sampunas nuo pleiskanu, o kitiem - ne. mano atvejis antrasis. viska bandziau, ir tryniau ir ploviau, bet mano oda sausa ir niekas nepadeda...

Bandyk plauku saknis drekinti arbatmedzio aliejumi, turetu but vaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti