QUOTE(mirar @ 2008 09 22, 22:20)
su pleiskanom vargau ir as nuo vaikystes,isbandyta buvo viskas nuo pigiausiu iki brangiausiu priemoniu,viskas buvo laikina.Pries dvejus metus pradejau pirkti plauku prieziuros priemones tik salonuose,baigesi mano visos bedos su tom pleiskanom...
o man kaip tik nuo saloniniu priemoniu dar blogiau buna.kiek kartu turejau sampunu tai visi iki vieno galva alergizavo ,ir dar buvau nusipirkus specialiai nuo pleiskanu tai plaukam aisku patiko ,bet pleiskanu kaip buvo taip buvo ir galva kaip nieztejo taip nieztejo.netgi kai einu pas kirpeja apsikirpti ir isplauna man galva (o ji dirba su goldwell atrodo taip rasosi, anksciau dirbo su lorealiu ) tai as vos istveriau 2 dienas galvos neissiplovusi(as tuo tarpu galva plaunu kas 4-5) ,jau taip nesveikai nieztejo vos iki kraujo nenusivariau galvos.o padejo tai senas geras head&shoulders ,tik pirktas aisku thomas philipse .
bet cia tik mano patirtis,jug pas kiekviena zmogu del skirtingu bedu pleiskanu atsiranda.mano atveju tai labai jautri galvos oda.
tiesa sulsena man irgi kazkaip nelabai , ta prasme salino pleiskanas ,visas labai gerai tikrai,bet vis tiek man galvos oda nieztejo, ir po kiek laiko nusikasydavau ir vel ju atsirasdavo. ta prasme manau jinai tinka zmonem pas kuriuos nera juatri galvos oda , t.y. alergiska.