Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

na as nuo vaikystes vargstu su pleiskanom.. visko esu isbandziusi, oi net isvardinti butu sunku... bet karta aptikau ta stebuklinga SULSENA ir patapo lengviau gyventi biggrin.gif tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 01, 17:50)
na as nuo vaikystes vargstu su pleiskanom.. visko esu isbandziusi, oi net isvardinti butu sunku... bet karta aptikau ta stebuklinga SULSENA ir patapo lengviau gyventi biggrin.gif  tikrai rekomenduoju thumbup.gif

o ji kiekviena karta galva plaunant reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 08 01, 18:30)
o ji kiekviena karta galva plaunant reikia naudoti?

tiksliai nepamenu, bet atrodo tik 2 kartus i savaite.. jei labai baisi oda, tai reikia pabuti kantriai, poveikis gali pasijusti tik po menesio net (cia bent man taip buvo).
Atsakyti
Turiu ir aš tokią problemą... Nuėjau pas dermatologę neapsikentusi, o ji man sako - čia liga soborėja, bet daktarai jos liga nelaiko (liga - ne liga) kadangi ji atsiranda dėl nervų, streso ir pan. Išrašė man Mr.Poters šampūną, jis man thumbup.gif
Atsakyti
as taip kovoju su pleiskanomis -
i migdolu alieju ilasinu 4 lasus arbatmedziu ir 6 lasus snapuciu eteriniu alieju, sausas saknis sutepu siuo misiniu ir aprisusi ranksluosciu palaikau maziausiai pusvalandi.. be to, kadani mano galvos oda dar ir sausa, tai tas aliejus ir pacia galvos oda pamaitina, pabandykit, gal ir jums pagelbes (viena karta i savaite as sutepu siuo misiniu plaukus). 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi į šią kompaniją 4u.gif Šiandien išbandžiau čia visų labai išgirtą kaukę SULSENA, tikrai poveikis jaučiasi, matysim kaip bus po savaitės, po antro karto. O ir kvapas nėra toks baisus, galvojau, kad bus nemalonesnis biggrin.gif
Atsakyti
As tai Sulsenos negaliu laikyti kaip kad raso 15min, nes man oda pradeda kazkaip nemaloniai deginti. Tai panaudoju as ja kai netingiu arba kai nepamirstu, bet nuplaunu po 5min ir poveikis vistiek jauciasi ax.gif
Atsakyti
O gal kaunietes zino kur SULSENOS Kaune galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
laba,
kovojau ir as su pleiskanomis visais budais ir nemazai priemoniu isbandziau. man padejo losjonas Cutrin BIO+ firmos, galima dar ir sampuna spec bei balzama naudoti, bet as tik losjona naudojau, nes oda labai nieztejo....tai jau kita diena pajauciau poveiki ir jokiu pleiskanu....losjonas nenuplaunamas, isplovus galva istepi galvos oda juo ir viskas. pirma diena, tai dar nieztejo, bet dar pakartojau procedura ir saunu, viskas susitvarke tikiuosi negriz mirksiukas.gif
cia galite pasiskaityti:
http://www.sveikaszm...r...&strid=2600
sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2008 09 10, 12:58)
O gal kaunietes zino kur SULSENOS Kaune galima nusipirkti?  4u.gif

Sulsenos tikrai yra visose iki parduotuvėse, bet man tai ji schmoll.gif
Atsakyti
su pleiskanom vargau ir as nuo vaikystes,isbandyta buvo viskas nuo pigiausiu iki brangiausiu priemoniu,viskas buvo laikina.Pries dvejus metus pradejau pirkti plauku prieziuros priemones tik salonuose,baigesi mano visos bedos su tom pleiskanom... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirar @ 2008 09 22, 22:20)
su pleiskanom vargau ir as nuo vaikystes,isbandyta buvo viskas nuo pigiausiu iki brangiausiu priemoniu,viskas buvo laikina.Pries dvejus metus pradejau pirkti plauku prieziuros priemones tik salonuose,baigesi mano visos bedos su tom pleiskanom... thumbup.gif

o man kaip tik nuo saloniniu priemoniu dar blogiau buna.kiek kartu turejau sampunu tai visi iki vieno galva alergizavo ,ir dar buvau nusipirkus specialiai nuo pleiskanu tai plaukam aisku patiko ,bet pleiskanu kaip buvo taip buvo ir galva kaip nieztejo taip nieztejo.netgi kai einu pas kirpeja apsikirpti ir isplauna man galva (o ji dirba su goldwell atrodo taip rasosi, anksciau dirbo su lorealiu ) tai as vos istveriau 2 dienas galvos neissiplovusi(as tuo tarpu galva plaunu kas 4-5) ,jau taip nesveikai nieztejo vos iki kraujo nenusivariau galvos.o padejo tai senas geras head&shoulders ,tik pirktas aisku thomas philipse .
bet cia tik mano patirtis,jug pas kiekviena zmogu del skirtingu bedu pleiskanu atsiranda.mano atveju tai labai jautri galvos oda.

tiesa sulsena man irgi kazkaip nelabai , ta prasme salino pleiskanas ,visas labai gerai tikrai,bet vis tiek man galvos oda nieztejo, ir po kiek laiko nusikasydavau ir vel ju atsirasdavo. ta prasme manau jinai tinka zmonem pas kuriuos nera juatri galvos oda , t.y. alergiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 23 rugsėjo 2008 - 09:41