Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

sveikutės 4u.gif kenčiančios nuo pleiskanų.Įdomu pas ką jų nėra? blush2.gif pas mane tai ooooo, bandžiau viską, nei vienas prekybos centre esantis šampūnas tikrai nepadeda, jie skirti tik galvą švaria padaryti, o gydomosios galios jie neturi, nizoralis, neblogas variantas, bet jei jo sudėtinė dalis netinka, tai nei brangiausias šampūnas nepadės schmoll.gif man tinka kol kas KLORANE, vaistinėje yra, su mirtom, lygtai, tai kol kas su juo nieko.padeda.tik neaišku ar ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Daugiau nebepirksiu jokių AVON šampūnų, nes šakės, kokią problemą įsitaisiau doh.gif
Atsakyti
niekada gyvenime neturejau pleiskanu!!! uzteko man karta pritrukus savo sampuno issiplauti galva su MB Head and shoulders ir tikrai visa head and shoulders buvau pilna pleiskanu protest.gif ir ju atsikraciau po n plovimu savu sampunu tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 22, 10:48)
niekada gyvenime neturejau pleiskanu!!! uzteko man karta pritrukus savo sampuno issiplauti galva su MB Head and shoulders ir tikrai visa head and shoulders buvau pilna pleiskanu  protest.gif  ir ju atsikraciau po n plovimu savu sampunu tik  doh.gif

koki sampuna naudoji? nes as anksciau vis Head & Soulders naudodavau, kai pleiskanu atsirasdavo, tai vis praeidavao, bet paskutiniu metu nebepadeda. naudojau sulfrin sampuna, irgi nuo pleiskanu, bet nuo jo man dar daugiau atsirado pleiskanu unsure.gif dabar nusipirkau dove nuo pleiskanu, gal pades g.gif
Atsakyti
turiu ir as ta pacia problema, kaip sniegelis krenta, bet tik is priekio.. cia gal del to,kad sausa oda??? tie iprastiniai sampunai nepadeda, esu bandziusi ir kazkokia labai pigia priemone Sulsana ar kazkokia, tokioje tubeleje, bet irgi nepadejo.. paskui kazkokia melynoje bonkuteje sampuna bandziau is shwarzkopf, bet irgi nepadejo, ir nizoral.. gal paprasciausiai reikia oda dreginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 17:02)
turiu ir as ta pacia problema, kaip sniegelis krenta, bet tik is priekio.. cia gal del to,kad sausa oda??? tie iprastiniai sampunai nepadeda, esu bandziusi ir kazkokia labai pigia priemone Sulsana ar kazkokia, tokioje tubeleje, bet irgi nepadejo.. paskui kazkokia melynoje bonkuteje sampuna bandziau is shwarzkopf, bet irgi nepadejo, ir nizoral.. gal paprasciausiai reikia oda dreginti?  g.gif

man buvo ir taspats is priekio krisdavo,o jei dar pasikasai tai isvis pilna ju krenta doh.gif as naudoju SULSENA ir nors isitepi plaukus tai tikrai atrodo rebaluoti bet isiplaunu ir thumbup.gif pora karteliu i savaite ir ju tikrai apmazeja ,o kai mano ilgi plaukai tai man 1 tutele 2 kartams biggrin.gif bet tikrai tik jin ir man jas isnaikino 4u.gif 4u.gif o kas liecia sampunus tai nei vienas nepadedavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 11 birželio 2008 - 10:41
Sulsena ir man labai padejo!uzteko sunaudoti viena tutele, ir iki dabar neturiu pleiskanu. thumbup.gif
Atsakyti
Pats geriausias vaistas nuo pleiskanu VICHY sampunas. Pleiskanos garantuotai isnyksta jau po keliu plovimu. Sampunas nera labai brangus o ji isigyti galima vaistineje. Naudoti ji gali tik tol kol baigsis vienas buteliukas. Per ta laika pleiskanos bus dingusios ir galesi naudoti sau patinkanti sampuna.
Pati kentejau nuo sios problomos bet dabar jokiu pleiskanu!
Atsakyti
QUOTE(Givenchy @ 2008 06 17, 15:08)
Pats geriausias vaistas nuo pleiskanu VICHY sampunas. Pleiskanos garantuotai isnyksta jau po keliu plovimu. Sampunas nera labai brangus o ji isigyti galima vaistineje. Naudoti ji gali tik tol kol baigsis vienas buteliukas. Per ta laika pleiskanos bus dingusios ir galesi naudoti sau patinkanti sampuna.
Pati kentejau nuo sios problomos bet dabar jokiu pleiskanu!

o tai jei paskui jo nebenaudoji, tai vistiek neatsiranda? nes as kai naudojau nisoral, tai kai nutraukiau naudoja gal po kokio menesio ar keliu savaiciu vel po truputi pradejo jos atsirast blink.gif
as jau koias dvi-tris savaites naudoju dove sampuna nuo pleiskanu, tai ne trupucio nepadeda verysad.gif esu bandziu dar kazkoki skysti melyna (drogas buvau pirkus ir deja nebeatsimenu kaip vadinas), tai irgi kol naudojau buvos viskas gerai (reikejo kiekviena diena ta skysti i galvos oda itrint), bet po nutraukimo, vel pilna pleiskanu atsirado verysad.gif dabar tikriausiai vichi isbandyt reiks bigsmile.gif

rudeniuke, ir as ta pacia sulsana isbandzius esu. tai galiu pasakyt - daugiau terliones nei naudos. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 17 birželio 2008 - 20:04
Neatsiras. Zinau is savo pacios patirties. smile.gif o anksciau pas mane pleiskanu buvo... wow ;D
Atsakyti
man reikės pabandyti sulsena, nes jau tos pleiskanos tikra bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Givenchy @ 2008 06 17, 20:26)
Neatsiras. Zinau is savo pacios patirties. smile.gif o anksciau pas mane pleiskanu buvo... wow ;D

tada isbandysiu mirksiukas.gif tikiuos ir man pades g.gif
Atsakyti