Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(curny @ 2008 04 04, 13:00)
Sveikos. Bent jau man nuo pleiskanu padejo kirpejos rekomenduotas ,,SABORIN,, vokiskas sampunas, jo kaina tik apie 10 lt 4u.gif tikiuosi ir toliau tokie geri rezultatai bus ji naudojant 4u.gif

Kur galima nusipirkti šitą šampūną, man irgi reikia.

Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 04 17, 11:02)

vaistinėj jo būna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2008 04 15, 03:34)

pražiopsojau gal, bet kur jo rast galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 04 17, 18:33)
Papildyta:

AS ASMENISKAI PERKU NORFOS PC thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 04 17, 18:33)
Papildyta:

IKI prekybos centre, prie plauku prieziuros priemoniu berods.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 04 10, 09:41)
Na ten raso, kad reikia tik su siltu vandeniu ji nuplauti, bet man plaukai ne kokie buvo vien tik po vandens, tai naudojau ir sampuna.

As siandien irgi isigijau Sulsenos ir iskart isbandziau, nes kitaip kai padeciau menesiui kitam ir uzmirsciau blush2.gif
As po sios pastos irgi plaukus dar sampunu perploviau, nes tik perplovus vandeniu man jie labai nemieli atrode blush2.gif lauksiu rezultatu ax.gif aisku ne po vieno karto...
Atsakyti
Sulsenos pasta jau ir mano isbandyta ir ja tikrai dziaugiuosi. Man ja kirpeja rekomendavo. Tai dabar turi buti pastoviai namie. Ji ne tik nuo pleiskanu bet ir pati plauka gelbsti, tvirtina.
Atsakyti
geriau pirkit villa borghini produktus, neturesite jokiu problemu! thumbup.gif
Atsakyti
As kazkaip seniai neturejau pleiskanu, buvo isnykusios. Bet gi susigundziau Avon sampunu ir se tau, atsirado pleiskanu ir niezulys,tai dabar ir Vichy, ir Eucerin panaudojau ir man atrodo,kad ju vis daugeja.

Reikes bandyti ir man Sulsenos tepala.
g.gif

p.s.Aciu visiems,kad pasidalinate informacija,tikrai labai naudinga...
Atsakyti
QUOTE(italika @ 2008 05 01, 23:08)
geriau pirkit villa borghini produktus, neturesite jokiu problemu! thumbup.gif

pirkau ir NUSIVYLIAU verysad.gif
Atsakyti
o man pleiskanos atsirado nuo TIGI sampuno blink.gif neitiketina schmoll.gif nes niekad gyvenime neesu turejusi pleiskanu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 13, 23:05)
o man buvo taip, kai pirkau šampuna nuo pleiskanu tai jos buvoriebios, tarsitokia plevelė ant odoskuri prigremzt galima, pradejau naudot ta sampuna, tai jos birios pasidarė, bet oda galvos odos liko riebi tokia visad. Būna iš kart po plovimo o jau riebi.
Panaudojau Orising ampulę nuo pleiskanų vakar, tai maniau nukvaksiu nuo niežėjimo visą diną ir byrėjimo. Šiandien perploviau galvą su paprastu šampūnu - tas pats.
Siaubiakas...

man taip pat riebios pleiskanos kankina, na ne pleiskanos, bet kaip riebi plevele, kuria kaip ir sakei pagremzt galima blush2.gif
maciau prekybos centruose kazkoki naturalu sampuna nuo RIEBIU pleiskanu, bet dar nepirkau, pagalvojau gal kokiu atsiliepimu apie ji rasiu, bet neradau, tai net nezinau, gal reiks isbandyti : ) jis kainuoja ~12-13Lt, pauosciau, tai kazkuo naturaliu trenkia blink.gif biggrin.gif dezute tai tokia balta su vyriskio makaule smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėja: 19 gegužės 2008 - 10:50
QUOTE(ing @ 2008 04 17, 11:02)

jei apie sita kalbat, tai maciau yra jo Iki parduotuvej
http://www.schlecker...a...743&land=de
Atsakyti