Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(5634 @ 2008 04 07, 12:15)
biggrin.gif  Sulsenas super padeda galima nusipirkti senukuose po menesio pleiskanu neliko ne zenklo  thumbup.gif

Bet ji yra kaip kremas [mačiau tokioj kaip pastos tūbelėj ],tai ar nesuriebalina plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 04 09, 19:42)
Bet ji yra kaip kremas [mačiau tokioj kaip pastos tūbelėj ],tai ar nesuriebalina plaukų?

Na ten raso, kad reikia tik su siltu vandeniu ji nuplauti, bet man plaukai ne kokie buvo vien tik po vandens, tai naudojau ir sampuna.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 04 10, 09:41)
Na ten raso, kad reikia tik su siltu vandeniu ji nuplauti, bet man plaukai ne kokie buvo vien tik po vandens, tai naudojau ir sampuna.

ax.gif a,tai nuplaut ją reikia.
Atsakyti
Sulsena liuks priemone thumbup.gif Ir tikrai padeda.
Atsakyti
Sveikutes, pasidalinsiu svetima patirtimi. Yra tokie geriami vitaminai "Ypatingos kvieciu aliejaus kapsules" ar kazkaip panasiai vadinasi.Bional firmos. Jos kirtos pagerinti moterisku ir vyrisku hormonu gamyba,pusiausvyra ar kazkam panasiai.Tai va viena pazistama pavartojo ir, kaip del tu hormonu nezinau, bet sake,kad pleiskanos isnyko visiskai, nors pries tai vargo su jomis ilga laika. Gal ir teisybe :-)
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 11 07, 00:03)
jei byra sukuojant, tada jos sausos turetu buti, tai greiciausiai tos vadinamos kosmetines, kurios atsiranda naudojant netinkama sampuna, issausejus galvos odai, o jei butu riebios ir dideles, prilipusios prie plauko, tai jau seborejinio pobudzio  huh.gif

o man buvo taip, kai pirkau šampuna nuo pleiskanu tai jos buvoriebios, tarsitokia plevelė ant odoskuri prigremzt galima, pradejau naudot ta sampuna, tai jos birios pasidarė, bet oda galvos odos liko riebi tokia visad. Būna iš kart po plovimo o jau riebi.
Panaudojau Orising ampulę nuo pleiskanų vakar, tai maniau nukvaksiu nuo niežėjimo visą diną ir byrėjimo. Šiandien perploviau galvą su paprastu šampūnu - tas pats.
Siaubiakas...
Atsakyti
Aš ir už sulsena, nors tada kai su juo plaunu - viskas gerai, o kai be jo - šiek tiek yra, bet gal nereikia norėti visko iš karto, nes tik du kartus jį naudojau blush2.gif
Pas mane pleiskanos nuo šampūno atsiranda. Arba nuo papildomų priemonių tokių kaip putos, kremai ir pan, tai šitų jau nenaudoju, o šampūno vis dar ieškau doh.gif
MB kai buvo žvynelininės pleiskanos labiausiai padėjo vaistinėje pirktas T-Cent ar kažkaip panašiai besivadinantis šampūnas nuo pleiskanų. O aš nusipirkau iš BioButique šampūna nuo pleiskanų, tai jų man tik dar daugiau atsirado doh.gif.
Ir dar, nežinau ar nuo sulsenos, ar nuo naujojo klorane šampūno ir plaukai slinkti nustojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 14, 10:06)
Aš ir už sulsena, nors tada kai su juo plaunu - viskas gerai, o kai be jo - šiek tiek yra, bet gal nereikia norėti visko iš karto, nes tik du kartus jį naudojau  blush2.gif
Pas mane pleiskanos nuo šampūno atsiranda. Arba nuo papildomų priemonių tokių kaip putos, kremai ir pan, tai šitų jau nenaudoju, o šampūno vis dar ieškau  doh.gif 
MB kai buvo žvynelininės pleiskanos labiausiai padėjo vaistinėje pirktas T-Cent ar kažkaip panašiai besivadinantis šampūnas nuo pleiskanų. O aš nusipirkau iš BioButique šampūna nuo pleiskanų, tai jų man tik dar daugiau atsirado  doh.gif.
Ir dar, nežinau ar nuo sulsenos, ar nuo naujojo klorane šampūno ir plaukai slinkti nustojo  ax.gif

Žvynelinė tai jau kas kita...

Man Biobutiko šampūnai irgi netinka... manau nuo jų ir atsirado. Dabar niekaip neišnaikinu.

Kaip atrodo ta Sulsena?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 22:17)

Kaip atrodo ta Sulsena?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2008 04 15, 03:34)

Naudoti reikia pagal instrukcyja t.y pirma sampunu isplaunama galva po to itrinti galva sulcenu ir laukti 10 min veliau galva plaunama vandeniu aisku po pirmo karto neprapuls bet padeda tikrai.
Atsakyti
jo sulesena tikrai labai labai padeda, beto labai pigi priemone. bet dabar jos nenaudojame jau koki puse metu, reiktu vel nusipirkti. siaip si priemone padeda ja reguliarai naudojant, ta prasme visa laika kaip nurodyta ten i menesi ar i savaite kazkiek kartu galima plauti su juo. bet nutraukus naudoti aisku pleiskanos sugrizta. bet manau nera ko noreti, kad isnyktu visam, cia kaip ir su dietomis, kol laikaisi tol gerai, kai nebesilaikai vel sugrizta
Atsakyti
Dėkui mergaitės, gal reiks pabandyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti