Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

4u.gif
Mano drauge sake, kad jai nuo pleiskanu tik Sulsena padejo. Lyg tai taip vadinasi g.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane irgi atsirado pleiskanų ir šampūnai nepadeda tai pasiskaičius jūsų atsiliepimų šiandien nusipirkau ir aš tą Sulsenos kaukę smile.gif
Tikiuosi padės bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkada aš pati turėjau pleiskanų tai po Sulsenos panaudojimo schmoll.gif dar blogiau pasidarė. Mano vyrui šito malonumo atsikratyti padėjo "Recepty Babuški Agafji" šampūnas nuo pleiskanų, nors kiti naudojami šampūnai efekto nedavė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioklė @ 2008 03 21, 10:06)
Kažkada aš pati turėjau pleiskanų tai po Sulsenos panaudojimo  schmoll.gif dar blogiau pasidarė. Mano vyrui šito malonumo atsikratyti padėjo "Recepty Babuški Agafji" šampūnas nuo pleiskanų, nors kiti naudojami šampūnai efekto nedavė  doh.gif

Ištikrųjų tos pleiskanos labai individualus dalykas. Vienam padeda tas, kitam padeda tas. Dabartiniai šampūnai (ypač garsiai reklamuojami, pvz Loreal ir ypač) nėra jau tokie geri reikėtų pasižiūrėti jų sudėtį, daugumoje sudėtyje yra alergiją sukeliančių elementų. O ypač atsargiai reikėtų su balzamais-kondicionieriais. Daugiausiai nuo jų ir atsiranda pleiskanos. Reikėtų visgi rinktis kuo natūralesnius šampūnus, ir balzamus, prieš perkant pasižiūrėti jų sudėtį (aišku išsiaiškinus į ką ten žiūrėti). Labai neblogas dalykas yra http://www.cosmeticdatabase.com Čia galite pasižiūrėti kai kurių, galbūt ne visų firmų produktų analizę (Loreal, Garnier, PantenPro V ir kt.). Iškart praeis noras rinktis šią plačiai reklamuojamą produkciją. Kurį laiką naudojau Loreal dažytiems plaukams šampūną ir balzamą, ir atrodė, kad tiko mano plaukams, kol galiausiai pastebėjau, kad jau nežinau ką daryti su tom pleiskanomis :-) Nutariau jų atsisakyti.... Dabar naudoju tik L'erboralio ir LOGONA šampūnus ir kondicionierius. Tikrai situacija pagerėjo. Dar naudojau Eucerin šampūną nuo pleiskanų, irgi gerai.
Atsakyti
O as dabar Sulsenos nenaudoju, plaunu su Head&Shoulders jautriai galvos odai. Jau antras buteliukas - padeda thumbup.gif Buvau po pirmo nusipirkus dazytiems plaukams - tai vel pradejo pleiskanos veistis, tai vel pakeiciau i jautriai galvos odai - ir vel isnyko smile.gif
Atsakyti
pleiskanos pas mane nuo pradiniu klasiu buna. net nezinau nuo ko- atsiranda ir vsio. pradejau naudoti Vichy sampuna (stipresni, oranzines spalvos). tik pamatau, kad prasideda tas baltas siaubas- po kokiu 2ju plovimu praeina thumbup.gif
Atsakyti
Tik uz ~nizorali~padeda,bent jau man iskarto thumbup.gif rekomenduociau thumbup.gif
Atsakyti
nu zinokit ir mane uzpuole sitas siaubas. doh.gif pirma kart gyvenime. nelabai galiu suprast nuo ko. sampunus ir kondicionieriu visada pirkdavau tik vaistinese. lako zele ir pan priemoniu is vis beveik nenaudoju.net nezinau nuo ko pradet gydytis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Bent jau man nuo pleiskanu padejo kirpejos rekomenduotas ,,SABORIN,, vokiskas sampunas, jo kaina tik apie 10 lt 4u.gif tikiuosi ir toliau tokie geri rezultatai bus ji naudojant 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sulsenas super padeda galima nusipirkti senukuose po menesio pleiskanu neliko ne zenklo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2008 03 26, 13:07)
Tik uz ~nizorali~padeda,bent jau man iskarto thumbup.gif rekomenduociau thumbup.gif

o nizoral ne prie grybeliniu susirgimu g.gif
man regis ne pagal paskirti naudoji
Atsakyti
kiek kirpeja man sake, tai ,,nizoral,, yra nuo grybelio 4u.gif
Atsakyti