Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(ing @ 2008 01 07, 22:15)
verysad.gif Man irgi problemos su pleiskanomis, reikės pamėginti sulseno tepalo.
  Niekas nepadeda, nei šampūnai, nei tepalai.

sweikos drinks_cheers.gif man taip pat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 01 09, 14:29)
Man is visu nuo pleiskanu sampunu Vichy irgi pasirode veiksmingiausias, o nuo Sulsenos pleiskanos dingo visai.

Su kuo ir sveikinu 4u.gif
QUOTE(linuzielia @ 2008 01 09, 19:20)
pastebejau kad nuo pleiskanu padeda bet kuris sampunas,kuriame yra sulphur (siera)irasyta ir kiek imanoma daugiau, jis kazkaip past veiksmingiausias dalykas nuo ju.juk net ir suslenos pagrindinis ingridientas .bet cia oks mano pastebejimas.....

Labai teisingai pastebeta. As atradau dar viena sampuna su sulphur, tai butu Sulsen Blue, kurio pagrinfas irgi sulphur. Man kol kas labai patinka, nes kazkaip galvos oda apsiprato su kitais mano atrastais ir isbandytais dalykais, ir vel pradejo pleiskanoti, o su sulsen blue, ziuriu kol kas gerai, nors dar neisnaudojau buteliuko viso.
QUOTE(sauna @ 2008 01 24, 14:01)
sweikos drinks_cheers.gif man taip pat verysad.gif

Ka esi isbandzius jau?
Papildyta:
Beje, dziaugiuosi, kad kazkas nepatingejo ir susirado senaja nepabaigta temele 4u.gif ir nepuola kurt nauju temu, kai 2 senos nebaigtos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 24 sausio 2008 - 19:49
Turiu tokią bėdą, gal kas man pagelbėsit- mano plaukai pripranta prie šampūno ir po kurio laiko jo naudojimo, vėl atsiranda pleiskanų, ir gana greitai sad.gif
iš tiesų esu girdėjusi, kad nuolatinė nervinė įtampa tam taip pat turi įtakos, deja ją patiriu jau ilgą laiko tarpą.
Atsakyti
na su pleiskanomis ir man nekas doh.gif buvau su head and shoulderiu išsigydžiusi, bet tas bjaurus šampūnas, plaukai baisiai šiurkštūs paliko...kai nustojau naudot ir vėl atsirado tos nelemtosios...net galvą niežti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Droo: 25 sausio 2008 - 10:15
pas mane ta pati problema pleiskanos ,ir nieks nepadeda sampunai kaukes nieks,bet dabar pradejau naudoti krema SULSENA sako nuo jo pleiskanos dingsta ,tai va panaudosiu ir pasiziuresiu kaip bus toliau ax.gif jau naudojau 2 kartelius bet visai patiko ziuriu palaikai su ta kauke ir plaukai netaip velesi ir svelnus buna manau gal ir geras dalykas ir seip profilaktiskai panaudoti jei kokios problemos ,bet seip jis yra PLEISKANOMS NAIKINTI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 27, 16:26)
pas mane ta pati problema pleiskanos ,ir nieks nepadeda sampunai kaukes nieks,bet dabar pradejau naudoti krema SULSENA sako nuo jo pleiskanos dingsta ,tai va panaudosiu ir pasiziuresiu kaip bus toliau  ax.gif  jau naudojau 2 kartelius bet visai patiko ziuriu palaikai su ta kauke ir plaukai netaip velesi ir svelnus buna manau gal ir geras dalykas ir seip profilaktiskai panaudoti jei kokios problemos ,bet seip jis yra PLEISKANOMS NAIKINTI  4u.gif

O apart to, kad plaukai maziau veliasi ir yra svelnesni, pastebejai kad butu maziau pleiskanu?
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2008 01 27, 22:57)
O apart to, kad plaukai maziau veliasi ir yra svelnesni, pastebejai kad butu maziau pleiskanu?

nu po poros kartu tai net nezinau g.gif lygtai ir sumazejo jau nekrenta is galvos kai pakedeni plaukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai manau kad panaudojus ilgiau tikrai turetu isnykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2008 01 25, 11:15)
na su pleiskanomis ir man nekas doh.gif buvau su head and shoulderiu išsigydžiusi, bet tas bjaurus šampūnas, plaukai baisiai šiurkštūs paliko...kai nustojau naudot ir vėl atsirado tos nelemtosios...net galvą niežti

Man irgi panasiai, va kelis kartus su kitu ploviau, ziuriu jau pleiskanu vel yra doh.gif matyt sampunais tik apgydyt galima, bet ne isgydyt...
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 28, 16:27)
nu po poros kartu tai net nezinau  g.gif lygtai ir sumazejo jau nekrenta is galvos kai pakedeni  plaukus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai manau kad panaudojus ilgiau tikrai turetu isnykti 4u.gif

Tikiuosi, kad atsikratysi situ bjaurybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2008 01 24, 23:47)
Turiu tokią bėdą, gal kas man pagelbėsit- mano plaukai pripranta prie šampūno ir po kurio laiko jo naudojimo, vėl atsiranda pleiskanų, ir gana greitai sad.gif
iš tiesų esu girdėjusi, kad nuolatinė nervinė įtampa tam taip pat turi įtakos, deja ją patiriu jau ilgą laiko tarpą.

Pas mane ta pati situacija sad.gif du metus naudojau ta pati sampuna ir tos pacios serijos plauku prieziuros priemones ir atsirado pleiskanu, dabar keiciu, bandau ivairius, bet norimo rezultato nepasiekiu. Jau prisiklausiau, kad ir maista reik derinti, ir nervine itampa mazinti, bet tai mazai imanoma su mazu vaiku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinee: 30 sausio 2008 - 19:14
Šiaip turėjau ir aš problemų su pleiskanom, bet dabar viskas OK šiuo metu naudoju Dove tamsiems plaukams šampūną ir kondicionierių, jis ne nuo pleiskanų bet labai atgaivina plaukus po to kai Head&Shoulders(nuo pleiskanų) šampūnu išsiplaunu. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Su pleiskanomis beda turiu ir as. Ir ta beda jau tesias 10m. Ko tik nedariau: isbandyti visi imanomi sampunai, tabletes, tepalai, skysciai, buvau pas viena geriausiu gydytoju kaune, prirase 3 skysciu, kuriuos pagamino vaistineje, smirdedavo kaip nezinau kas, riebaluodavosi, nizoral padedavo tik kol naudodavau, plius labai brangus, o plaut reikias vos ne kasdien, toks darbas kad daug itampos, o plaukai daznai riebaluojas. I visus fructis, nivea ir pan net neziuriu - nuo ju tik blogiau, uzsikasyt negyvai galima...sad.gif

Pries metus is nevilties isbandziau eurovaistines dauguma sampunu, tai padejo vienas su degutu sudetyje - kaina 40lt kazkur prancuziskas kazkoks, ir dar padejo kaip nekeista Eucerin, bet eucerin skirtas butent nuo pleiskanu o ne paprastas, nuo paprasto labai niezti. Skirtumas 10lt bet poveikis skirtingas. Bet plaunu kas antra diena ir buvau jas uzmirses, kol nepradejau kito naudot - eucerin paprasto - pH5.5 vadinas, tragedija, vos iskenciau 3 savaites, ir kazkuria diena paziurejau idemiai i veidrodi praskyres plaukus - ogi miltai ant odos.. nusipirkau eucerin normalu ir vel ramu:) tik nezinau kiek ilgai... manau tai neisgydoma is dalies, ir gal paveldima.. g.gif

Naudoju vat sita: http://www.eucerin.d...pen_shampoo.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 08 vasario 2008 - 10:18