Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(Nova @ 2007 11 10, 10:37)
Padeda. Sulsena gali patept ir ne tik galvos oda. pas mane kartais ant nugaros demeliu atsiranda, tai pries dusa pasitepu kokiai 20 min. Nors aisku visi tepalai, losjonai, vaistai - cia viskas tam kartui.  Gyvenimo buda reik keist, norint sita dalyka isgydyt.

na manes kolkas ta zvyneline labai nekamuoja... neisivaizduoju kaip reiktu pakeist ta gyvenimo buda, esu susitaikius, kad tai liga visam gyvenimui ir tiek... nors daktaru zodziais pas mane lengva zvynelines forma, todel galiu normaliai gyventi, tik kad tos pleiskanos gyvenima siek tiek gadina... bet stengiuos kovoti... va pasiskaicius forume pabandziau issiplaut galva kelis kartus sumaisius savo Seborin sampuna su arbatmedzio aliejaus keliais lasais... na nepasakyciau, kad rezultatas stebuklingas, galva niezti ir toliau, taciau pleiskanu gal ir sumazejo... g.gif
noriu nusipirkti Sulsena, tik beda niekaip i IKI nenusigaunu... reikes susiimt ir kazkaip nukakti ten blush2.gif
Atsakyti
mane taip pat karts nuo karto kamuoja pleiskanos,naudojau ir nizorali ir dar daug kitu sampunu nuo pleiskanu..kol juos naudojau-aprimo,poto vel..beto eme slinkt plaukai.Nusipirkau head shoulders ir pleiskanos isnyko thumbup.gif dar nuo slinkimo nusipirkau sarmoi klorane sampuna ir balzama.kai sampuno isipilu i delna dar isilasinu 3 lasus arbatmedzio aliejaus.Reikalai susitvarke thumbup.gif kolkas galvos oda nepleiskanoja,plaukai zvilga,nebe taip slenka thumbup.gif
Atsakyti
Na turejau ir as sita problemele, bet isigydziau, tai tik su Harologi firmos sampunu, nuejus ji nusipirkti tu isirenki kokio nori,
user posted image
nes ar tau purintu plauka ar ten neriebintu, na padaro testa ir nusprendzia kokio reikia ir tada kaip jau sampuna turi tu i ji isipili kapsules
sitas
nuo pleiskanu, ir tikrai liuxiskai padeda, isbandyta ir mano ir vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 11, 00:16)
Na turejau ir as sita problemele, bet isigydziau, tai tik su Harologi firmos sampunu, nuejus ji nusipirkti tu isirenki kokio nori,
user posted image
nes ar tau purintu plauka ar ten neriebintu, na padaro testa ir nusprendzia kokio reikia ir tada kaip jau sampuna turi tu i ji isipili kapsules
sitas
nuo pleiskanu, ir tikrai liuxiskai padeda, isbandyta ir mano ir vyro smile.gif

O kur tu perki paskutines tas priemones? g.gif pirma karta tokias matau
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 11 11, 00:08)
O kur tu perki paskutines tas priemones?  g.gif pirma karta tokias matau

siaip atstovybe ju yra kaune cia
bet ir yra kituose miestuose ju priemonemis dirbanciu salonu ir turinciu situ sampinu smile.gif
cia
Atsakyti
Nan padėjo eucerin šampūnas nuo pleiskanų ax.gif
O galvos oda buvo pasidariusi visai baisi, aš galvoju, gal persistengiau su plaukų kaukem, gal kokia netiko labai, o laikydavau užsitepusi ilgai - ir valandą ir dvi... g.gif Pleiskanų krūva atsirado ir dar kažkokios žaizdelės galvoje, labai niežėjo, - eucerin viską išgydė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgel @ 2007 11 11, 15:55)
Nan padėjo eucerin šampūnas nuo pleiskanų  ax.gif
O galvos oda buvo pasidariusi visai baisi, aš galvoju, gal persistengiau su plaukų kaukem, gal kokia netiko labai, o laikydavau užsitepusi ilgai - ir valandą ir dvi... g.gif  Pleiskanų krūva atsirado ir dar kažkokios žaizdelės galvoje, labai niežėjo, - eucerin viską išgydė  4u.gif

Kaukes siaip nereikia deti ant galvos odos pacios, ji naudojama paciam plaukui gaivinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 11 lapkričio 2007 - 17:34
As naudoju sampuna Alphosyl 2in1, ir nuo pleiskanu padeda, ir plaukai tampa stipresni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2007 11 10, 14:52)
na manes kolkas ta zvyneline labai nekamuoja... neisivaizduoju kaip reiktu pakeist ta gyvenimo buda, esu susitaikius, kad tai liga visam gyvenimui ir tiek... nors daktaru zodziais pas mane lengva zvynelines forma, todel galiu normaliai gyventi, tik kad tos pleiskanos gyvenima siek tiek gadina... bet stengiuos kovoti... va pasiskaicius forume pabandziau issiplaut galva kelis kartus sumaisius savo Seborin sampuna su arbatmedzio aliejaus keliais lasais... na nepasakyciau, kad rezultatas stebuklingas, galva niezti ir toliau, taciau pleiskanu gal ir sumazejo...  g.gif
noriu nusipirkti Sulsena, tik beda niekaip i IKI nenusigaunu... reikes susiimt ir kazkaip nukakti ten blush2.gif

DROGE irgi yra 4u.gif Ir Norfose 4u.gif
Atsakyti
Merginos nusipirkau TBS'o imbierini sampuniuka. Issiploviau ir mano galvos odai labai patiko thumb_yello.gif Jokio niezulio, ar pleiskanu nesimate ax.gif
Atsakyti
Mano galvos oda taip pat jautri - sureaguoja iskart jei daugiau sampuno plaudama uzdedu - iskart pleiskanoti pradeda - tam reikalui naudoju rene furterer sampunas nuo pleiskanu ir cemplexe 5 aliejines ampolytes - valancios oda - labai pagelbejo ir dabar plaunu savo iprastais sampunais bigsmile.gif
Atsakyti

Mano galvos oda taip pat jautri - sureaguoja iskart jei daugiau sampuno plaudama uzdedu - iskart pleiskanoti pradeda - tam reikalui naudoju rene furterer sampuna nuo pleiskanu ir complexe 5 aliejines ampolytes - valancios oda - labai pagelbejo ir dabar plaunu savo iprastais sampunais bigsmile.gif
Atsakyti