Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(Eglantina @ 2007 09 26, 15:06)
O man Eurovaistinej konsultante rekomendavo kazkoki galvos odos pylinga. Ar girdejot apie toki?

as girdejau. man sarmoj rekomendavo kazkoki krema-pylinga- kauke. bet brangus buvo. ir siaip. juk ten kosmetika dekoratyvine, vadinasi nieko verta doh.gif taigi, man kirpeja rekomendavo profesionalios plauku prieziuros priemones, viena ju- wella system professional REMOVE SHAMPEELING (atrodo). cia pylingas-sampunas, pasaka, visoms rekomenduoju.toks zalsvos spalvos buteliukas, na tokio tipo kaip zele plaukams buna, kaip trikampinis biggrin.gif
Ir ten netoks kaip veidui ar kunui pylingas, be grudeliu. Svelnus galvos odai, ypac svelnus.o galvos oda.. wub.gif pasaka wub.gif svelni svelni, tik ir norisi liesti. ir isties nuvalo pavirsini sluoksni ir pleiskanu mazeja. na zodziu susizavejus situo produktu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 09 26, 11:35)
Man kirpeja parekomendavo toki dalyka: galvos oda patrinti druska. ji grybelio priesas

O kokią druską naudot paprastą valgomą ar jūros ir kaip ją paruošt, su kuo nors maišyti ar viena?

QUOTE(uoga22 @ 2007 09 27, 21:21)
man kirpeja rekomendavo profesionalios plauku prieziuros priemones, viena ju- wella system professional REMOVE SHAMPEELING (atrodo). cia pylingas-sampunas, pasaka, visoms rekomenduoju.toks zalsvos spalvos buteliukas, na tokio tipo kaip zele plaukams buna, kaip trikampinis biggrin.gif 
Ir ten netoks kaip veidui ar kunui pylingas, be grudeliu. Svelnus galvos odai, ypac svelnus.o galvos oda.. wub.gif pasaka wub.gif  svelni svelni, tik ir norisi liesti. ir isties nuvalo pavirsini sluoksni ir pleiskanu mazeja. na zodziu susizavejus situo produktu wub.gif

O kur jo būna pirkti ir kokia kaina? O jį naudot vietoj šampūno ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 09 27, 21:21)
as girdejau. man sarmoj rekomendavo kazkoki krema-pylinga- kauke. bet brangus buvo. ir siaip. juk ten kosmetika dekoratyvine, vadinasi nieko verta doh.gif taigi, man kirpeja rekomendavo profesionalios plauku prieziuros priemones, viena ju- wella system professional REMOVE SHAMPEELING (atrodo). cia pylingas-sampunas, pasaka, visoms rekomenduoju.toks zalsvos spalvos buteliukas, na tokio tipo kaip zele plaukams buna, kaip trikampinis biggrin.gif 
Ir ten netoks kaip veidui ar kunui pylingas, be grudeliu. Svelnus galvos odai, ypac svelnus.o galvos oda.. wub.gif pasaka wub.gif  svelni svelni, tik ir norisi liesti. ir isties nuvalo pavirsini sluoksni ir pleiskanu mazeja. na zodziu susizavejus situo produktu wub.gif

Parasyk, kur buna pirkti ir kokia kaina> As irgi girdejau kad labai superinis dalykelis, bet niekur nerandu pirkti, isskyrus internetu uzsisakyt. Tai vis ieskau doh.gif
Atsakyti
Man padejo fruktis sampunas su cinku, tik man sausino truputeli plaukus, bet nebrangu ir man buvo veiksminga bigsmile.gif blush2.gif
pabandykit ir jus bigsmile.gif
Atsakyti
sampunas - pylingas REMOVE SHAMPEELING (Wella system profesional), jo kaina apie 30lt, tiksliai nepamenu. isigijau pas kirpeja, parduotuvese neteko matyti. 125ml bet itin ilgam uztenka. kur jo nusipirk, neisivaizduoju, gal specialiuose pardese kirpykloms g.gif
Papildyta:
Blogiausiu atveju galima uzsisakyt kur nors, pvz e-bay, ten apie 14 euru. Visgi matyt ne 30 lt sumokejau o daugiau. seniai bepirkau, todel ir nepamenu. Bet is esmes jo turetu buti kirpyklose, kurios naudoja wellos produktu linija
Atsakyti
Katik žurnale perskaičiau, kad nuo pleiskanų gelbėja pora tablečių sutrupinto aspirino atskiestu su vandeniu, kažin kiek tiesos g.gif
Atsakyti
abc firma turi sampunus nuo pleiskanu su arbatmedziu.
tai logiskai mastant turetu uztekt nusipirkt to liejuko ir ipilt i sampuna ar vandeni kuriuo skalaujat....
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 16, 18:59)
abc firma turi sampunus nuo pleiskanu su arbatmedziu.
tai logiskai mastant turetu uztekt nusipirkt to liejuko ir ipilt i sampuna ar vandeni kuriuo skalaujat....

butent tai ir darau drinks_cheers.gif. Nes grynas aliejus, tai 100% koncentracijos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, kazkas kazkur kazkada kalbejo apie kazkokokius amerikietiskus vaistus. ne tepaliuka, o tabletes, turiu drauge amerikoj, galeciau uzsakyt, bet nepamenu kaip jie vadinasi ir nebesurandu nete...
mano vyra tokios problemos kankina... siuo metu jis uzsienyje, issiunciau siuntini su visa eucerinu serija, taip pat nupirkau kazkoki vokiska homeopatini tepala - sake, tas riebus labai, bet 2 dienas jokiu pleiskanu nebuvo...
noreciau uzsakyt jam tu vaistu is amerikos,,, g.gif gal kas zinot???? aciu
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 10 14, 15:27)
sampunas - pylingas REMOVE SHAMPEELING (Wella system profesional), jo kaina apie 30lt, tiksliai nepamenu. isigijau pas kirpeja, parduotuvese neteko matyti. 125ml bet itin ilgam uztenka. kur jo nusipirk, neisivaizduoju, gal specialiuose pardese kirpykloms g.gif
Papildyta:
Blogiausiu atveju galima uzsisakyt kur nors, pvz e-bay, ten apie 14 euru. Visgi matyt ne 30 lt sumokejau o daugiau. seniai bepirkau, todel ir nepamenu. Bet is esmes jo turetu buti kirpyklose, kurios naudoja wellos produktu linija

Wellos produkcijos maciau Medinese sukose (Vilniuje, Vokieciu g.) ir Sarma Style (Vilniuje, Vytenio g.). Reiks eit ieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 11 02, 19:35)
Wellos produkcijos maciau Medinese sukose (Vilniuje, Vokieciu g.) ir Sarma Style (Vilniuje, Vytenio g.). Reiks eit ieskot  thumbup.gif

Kai rasi, parasyk kokia kaina 4u.gif
Atsakyti
o sarmoj ner wella sveitiklio? g.gif
kur tos medines sukos tiksliau randasi?
Atsakyti