Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

QUOTE(evelinki @ 2007 07 04, 20:14)
O pas tave liga, ar kosmetines pleiskanos?  g.gif

Nemanau, kad liga, paskutiniu metu tik labiau pablogejo, bet siaip perku visas imanomas priemones, gal rasiu tinkama. O cia daugelis paraso kokiu dar negirdetu priemoniu, todel naudinga pasizvalgyti cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 07 05, 10:47)
Nemanau, kad liga, paskutiniu metu tik labiau pablogejo, bet siaip perku visas imanomas priemones, gal rasiu tinkama. O cia daugelis paraso kokiu dar negirdetu priemoniu, todel naudinga pasizvalgyti cia  mirksiukas.gif

Na as irgi tikiuosi, kad tai tik kosmetinis dalykas, kuris radus tinkama priemone, lengvai pataisomas, bet jei nepageretu, siulyciau nueiti pasikonsultuoti su gydytoju mirksiukas.gif
As taip dariau, tai bent zinau, kas negerai, nes tada zinai tiksliai, ko ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Matyt visos susitvarke su sia beda, kad taip tylu ax.gif
Atsakyti
Vargau su pleiskanom metų metus, įvairiausius šampūnus ir kosmetinius, ir iš vaistinių naudojau, ir su vaistažolėm ploviau, ir aliejais tepiau - niekas nepadėjo. Luobas pleiskanų tūnojo, o jį pakrapščius su visais plaukais nusiimdavo ir bjaurus rausvas plotas likdavo... Žodžiu, perskaičiau čia apie Sulseną. Po pirmo karto stebuklo nebuvo. Po kokio trečio karto, pajutau, kad geriau. Dabar jau naudoju antras mėnuo ir... tų bjaurybių praktiškai nebeliko!
Ačiū visoms pasidalinusioms savo patirtimi su Sulsena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2007 08 13, 15:51)
Vargau su pleiskanom metų metus, įvairiausius šampūnus ir kosmetinius, ir iš vaistinių naudojau, ir su vaistažolėm ploviau, ir aliejais tepiau - niekas nepadėjo. Luobas pleiskanų tūnojo, o jį pakrapščius su visais plaukais nusiimdavo ir bjaurus rausvas plotas likdavo... Žodžiu, perskaičiau čia apie Sulseną. Po pirmo karto stebuklo nebuvo. Po kokio trečio karto, pajutau, kad geriau. Dabar jau naudoju antras mėnuo ir... tų bjaurybių praktiškai nebeliko!
Ačiū visoms pasidalinusioms savo patirtimi su Sulsena 4u.gif

Dziaugiuosi 4u.gif As tai syki isisploviau, irgi cia pas mamas prisiskaicius, bet mano ilgi plaukai, tai kadangi negalima sampunu perplauti, o tik vandeniu, tai man baisus plaukai budavo, tokie riebaluoti doh.gif
Kaip tu susitvarkei g.gif
Atsakyti
Mano plaukai trumpi. Plaunu juos kas antrą dieną su kosmetiniu kokiu nors šampūnu, o jau savaitgalį šventas reikalas - pirma su šampūnu, po to su Sulsena. Šią pastą stengiuosi įtrinti į galvos odą, o ne sutepti visus plaukus (aišku susitepa ir jie). Po to perskalauju šiltu vandeniu ir eilines 2 d. atvaikštau - man jie nebūna labai jau riebaluoti ax.gif Diskomforto nejaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 08 13, 22:31)
Dziaugiuosi  4u.gif  As tai syki isisploviau, irgi cia pas mamas prisiskaicius, bet mano ilgi plaukai, tai kadangi negalima sampunu perplauti, o tik vandeniu, tai man baisus plaukai budavo, tokie riebaluoti  doh.gif
Kaip tu susitvarkei  g.gif

O as tai is pradziu su Sulsena itrinu oda, o paskui vis tiek sampunu nuplaunu, nes kvapas nuo jos yra ir plaukai mano taip pat ilgi, negaliu sau leist darbe sedet su tokia galva. Bet laikau Sulsena ne 10 min., o bent kokia valanda, tai manau pakankamai jos isigeria i galvos oda, o tada kas lieka isplaunu. Bet ja reikia pastoviai naudot, nes jei nutraukiu, tai po kiek laiko vel atsiranda pleikanos verysad.gif
Atsakyti
Nepatariu ilgiau laikyti Sulsenos nei 15min, nes kas per daug tas nesveika, gali gautis priešinga reakcija. Su kitom priemonėmis buvau prisižaidus, vietoj 15min palaikiau 2val. nes filmą žiūrėjau, o po to kaip pradėjo plaukai slinkti nežinojau nė ką daryt verysad.gif
Man sulsena gana gerai išsiplauna, nereikia šampūno, nors kai pirmą kart naudojau, tai galvojau, kaip tokią košę reiks išplauti.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 08 18, 13:18)
Nepatariu ilgiau laikyti Sulsenos nei 15min, nes kas per daug tas nesveika, gali gautis priešinga reakcija. Su kitom priemonėmis buvau prisižaidus, vietoj 15min palaikiau 2val. nes filmą žiūrėjau, o po to kaip pradėjo plaukai slinkti nežinojau nė ką daryt  verysad.gif
Man sulsena gana gerai išsiplauna, nereikia šampūno, nors kai pirmą kart naudojau, tai galvojau, kaip tokią košę reiks išplauti.

Fainiai, as jauciu per mazai kantrybes turiu, del to man taip ax.gif
Atsakyti
tos pleiskanos....Jos ir mane kankina, kartais isnyksta, kartais vel atsiranda.na ir ka. nelabai kas tepadeda. Su tom pleiskanom yra toks dalykas- viskas priklauso nuo organizmo busenos. jei kas susidurete su pasikartojancia pienlige, suprasit apie ka as. juk tos pleiskanos (nekalbu apie kosmetines) - paprasciausias grybelis. Man kirpeja parekomendavo toki dalyka: galvos oda patrinti druska. ji grybelio priesas
Atsakyti
O man Eurovaistinej konsultante rekomendavo kazkoki galvos odos pylinga. Ar girdejot apie toki?
Atsakyti
po kiek laiko vel pradejau naudoti sulsena ir ka jus manot vel padejo ,gal metus laiko nieko nedariau, ir nuime kaip ranka. biggrin.gif o pries puse metu buvau bandziusi tai nieko nepadare, galvojau jau kaip cia suktis.nors dar seniau labai ja ilgai vartojau ,gal atsparuma buvo igave g.gif
Atsakyti