Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

mano pleiskanos tai laabai idomios ,sulsena laaabai padejo pradzioj bet kazkaip issigandau ir nustojau vartoti .tai pastebejau kad pas mane kazkokia kaip alergija. nusiperki viena priemone niezti maziau.o naudoji kit niezti daugiau , o kai niezti nejucia kasytis pradedi ,o pasikasau tai ir krenta tos pleiskanos kruvom.tai padariau reik pasirinkti svelnia priemone ,nuo kurios kuo maziau niezti ,tada ir pleiskanu maziau zymiai ,o isnaikinti tai nemanau kad pas mane imanoma,nes sakau cia kaip kokia alergija.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 06 06, 22:48)
mano pleiskanos tai laabai idomios ,sulsena laaabai padejo pradzioj bet kazkaip issigandau ir nustojau vartoti .tai pastebejau kad pas mane kazkokia kaip alergija. nusiperki viena priemone niezti maziau.o naudoji kit niezti daugiau , o kai niezti nejucia kasytis pradedi ,o pasikasau tai ir krenta tos pleiskanos kruvom.tai padariau reik pasirinkti svelnia priemone ,nuo kurios kuo maziau niezti ,tada ir pleiskanu maziau zymiai ,o isnaikinti tai nemanau kad pas mane imanoma,nes sakau cia kaip kokia alergija.... verysad.gif

tai gali buti jau odos liga
reik sampuno su arbatmedzio aliejum panaudoti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 06 04, 18:00)
O man nepadeda nei Nizoral, Nei Sulsena, nei Polytar  schmoll.gif  Galvos oda sausa, nera byriu pleiskanu, jos tokios kaip luobos, po plovimo ju iskart nera, o jau kita ar sekancia diena jos pradeda atsilupineti nuo odos. KOSMARAS! doh.gif  aggressive.gif

jei jua luobas tai gal ir jau seboreja kokia atsirado
Atsakyti
sveikutes,as tai AVON sapuna nuo pleiskanu naudojau ir ne vienus metus tiko,bet kas dabar pasidare nebesuprantu no to kasymosi net raudonu plemu atsirado sakau gal zvyneline prasidejo mega_shok.gif Vakar nusipirkau ALTIS sampuniuka,gal turit apie ji kokiu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 07, 17:13)
sveikutes,as tai AVON sapuna nuo pleiskanu naudojau ir ne vienus metus tiko,bet kas dabar pasidare nebesuprantu no to kasymosi net raudonu plemu atsirado sakau gal zvyneline prasidejo  mega_shok.gif Vakar nusipirkau ALTIS sampuniuka,gal turit apie ji kokiu atsiliepimu.

As naudoju kaip tik siuo metu Altis antra buteliuka. Rezultatu akivaizdziu nepastebejau, bet blogiau nesidaro rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, siųlau išbandyti Faberlic šampūną nuo pleiskanų.Mano viena klientė iš Kelmės užsisakė iškart 4 buteliukus, nes Jos vyrui sakė tik šis padeda, nei Nizoral nei kiti nepadėjo.Kaunietės gali kreiptis a.ž, parūpinsiu sandėlio kaina- 5.64 lt.už 150 ml. buteliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
as av skaitau jusu pasisakymus ir galvoju,kaip jus atskiriate kad cia tik pleiskanos o ne odos liga?ypac tos kur pleiskanos kaip luobas,niezti siabingai,yra raudonu demiu g.gif
pvz.pas mane atsirado siaubingas luobas ant galvos,oda sausa tempia,jausmas tragiskas,pleiskanu pina visa galva,jomis pasidengusi visa galvos oda.gyd.man nustate psoriaze arba liaudiskai zvyneline verysad.gif atsirado ir kitu zvynelines pozymiu,bet.... va as ir galvoju ar jus kreipiates i gyd g.gif
as i sia tema nejau anksciau nes galvojau kad cia bedos su paprastom pleiskanytem,bet kai perskaicaiu ziuriu kad bedos tokios pat kaip pas man blink.gif kaip atskiriate kad cia ne rimta liga g.gif
jokiu budu negasdinu jusu,cia tik mano pamastymai ax.gif
galvoju pameginsiuta sulsena ar kaip ten,trbt tiks ir man ,nes pas man demiu nera,tik baisus luobas...
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 07 01, 19:53)
as av skaitau jusu pasisakymus ir galvoju,kaip jus atskiriate kad cia tik pleiskanos o ne odos liga?ypac tos kur pleiskanos kaip luobas,niezti siabingai,yra raudonu demiu g.gif
pvz.pas mane atsirado siaubingas luobas ant galvos,oda sausa tempia,jausmas tragiskas,pleiskanu pina visa galva,jomis pasidengusi visa galvos oda.gyd.man nustate psoriaze arba liaudiskai zvyneline verysad.gif atsirado ir kitu zvynelines pozymiu,bet.... va as ir galvoju ar jus kreipiates i gyd g.gif
as i sia tema nejau anksciau nes galvojau kad cia bedos su paprastom pleiskanytem,bet kai perskaicaiu ziuriu kad bedos tokios pat kaip pas man blink.gif kaip atskiriate kad cia ne rimta liga g.gif
jokiu budu negasdinu jusu,cia tik mano pamastymai ax.gif
galvoju pameginsiuta sulsena ar kaip ten,trbt tiks ir man ,nes pas man demiu nera,tik baisus luobas...

O ka gydytoja patare? Kuom gydytis? Ar issrase kokiu spec. vaistu?
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 07 01, 23:46)
O ka gydytoja patare? Kuom gydytis? Ar issrase kokiu spec. vaistu?

butent galvai israse pagaminama tepala spec.vaistinej.man jo uzteko 3kartam blink.gif nespejau ne pamatyt ar padeda doh.gif mano plaukai ilgi kol istrinu galva,puse ant plauku patenka.reik eit vel pas gyd,bet galvoju pasiskaitysiu cia gal ka gero rasiu :ax:jei galvoj demes raudonos nieztincios gali paskirt vienu vaistu,nuo pleiskanu kitu..zodziu jis pats ivertina situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 07 01, 22:37)
butent galvai israse pagaminama tepala spec.vaistinej.man jo uzteko 3kartam blink.gif nespejau ne pamatyt ar padeda doh.gif mano plaukai ilgi kol istrinu galva,puse ant plauku patenka.reik eit vel pas gyd,bet galvoju pasiskaitysiu cia gal ka gero rasiu :ax:jei galvoj demes raudonos nieztincios gali paskirt vienu vaistu,nuo pleiskanu kitu..zodziu jis pats ivertina situacija g.gif

O koks to tepalo pavadinimas? Nes man gydytoja, aiskino, kad priezastys gali buti ivairios, maistas, vitaminu trukumas ir pan. - patare bandyti keleta sampanu, ziureti ar pades. O as jau visus imanomus sampunus isbandziau, tepalus, gal kartais ir padeda kazkas labai trumpam, ir vel tas pats. Ne gi nera tokios priemones, kuri tikrai butu veiksminga, kad ir ta visu giriama sulsena, tik pamirsk su ja galva issiplaut ir vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 07 02, 02:47)
O koks to tepalo pavadinimas? Nes man gydytoja, aiskino, kad priezastys gali buti ivairios, maistas, vitaminu trukumas ir pan. - patare bandyti keleta sampanu, ziureti ar pades. O as jau visus imanomus sampunus isbandziau, tepalus, gal kartais ir padeda kazkas labai trumpam, ir vel tas pats. Ne gi nera tokios priemones, kuri tikrai butu veiksminga, kad ir ta visu giriama sulsena, tik pamirsk su ja galva issiplaut ir vel  doh.gif

zinok nepamenu pavadinimo,sudetingas toks g.gif bet is tu visu tepalu nauda gana trumpa buna.bet as nors pora dienu isvalyta galva tureciau irtai dziaugciausi.jau pasiruosiau moraliskai kad su tuo kovoti gali tekti visa gyvenima. verysad.gif nors kai paskaitai buna kad dingsta ilgam metam ar daugiau,tai taip ir tikiesi unsure.gif o tu pas dermatologa eini?nes matai jei tau problemos tik galvoje tai diagnoze sunku nustatyti.man atsirado plius ant kuno,tai jau buvo aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 07 02, 11:20)
zinok nepamenu pavadinimo,sudetingas toks g.gif bet is tu visu tepalu nauda gana trumpa buna.bet as nors pora dienu isvalyta galva tureciau irtai dziaugciausi.jau pasiruosiau moraliskai kad su tuo kovoti gali tekti visa gyvenima. verysad.gif nors kai paskaitai buna kad dingsta ilgam metam ar daugiau,tai taip ir tikiesi unsure.gif o tu pas dermatologa eini?nes matai jei tau problemos tik galvoje tai diagnoze sunku nustatyti.man atsirado plius ant kuno,tai jau buvo aiskiau.

Man tik galvoje kai kuriose vietose, niekaip negaliu isnaikinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 07 02, 13:37)
Man tik galvoje kai kuriose vietose, niekaip negaliu isnaikinti  doh.gif

O pas tave liga, ar kosmetines pleiskanos? g.gif
Atsakyti