Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Na ką, išbandžiau ant savo galvelės Sulseną ir... patiko ax.gif Kadangi pleiskanų "lizdelis" mano galvoje buvo nedidukas, tai dingo iš karto clap.gif thumbup.gif O jau buvau praradusi viltį...
Atsakyti
Aš viska pabandžiau bet padėjo Sulsena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 19, 23:27)
Aš viska pabandžiau bet padėjo Sulsena  thumbup.gif

Kur pirkai,as ieskojau IKI bet neradau verysad.gif ..????
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2006 05 05, 12:09)
Kur pirkai,as ieskojau IKI bet neradau verysad.gif ..????

Droge yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galčiau ir aš įsiterpti biggrin.gif . Yra dar vienas būdas prieš pleiskanas. Man jis labai patinka, nes ir plaukai pastiprėja. Tai Čemeryčių vanduo. Pirkti yra vaistinėse. Čia kur seniau nuo utėlių naudodavo biggrin.gif . Naudojimo būdas - tai ištrini prieš galvos plovimą, palaikai kokį penkiolika minučių ir išplauni galvą. Tai tiek. Man užteko vieno karto. Vyrui nepadėjo tongue.gif (jam truputį kitokia problema, nes pleiskanos nuo nervinės įtampos. Kai išeina atostogų problema išnyksta.), dukra panaidoja kart nuo karto, nes naudoja daug visokiu žele plaukams ir pleiskanų atsiranda nuo to.
Atsakyti
o hyper maximoj yra pirkti sulsena sampuno ?
Atsakyti
QUOTE(KV7x8 @ 2006 05 24, 16:26)
o hyper maximoj yra pirkti sulsena sampuno ?

na nemačiau nei karto schmoll.gif bet iki tai tikrai yra, super daikčiukas. Aš su pleiskanomis kovoju nuo pat paauglystės tai šis padėjo iš pirmo karto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar išbandžiau Sulsena thumbup.gif geriau už visokius nizoralius. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif turejau ne perseniausiai problemu su pleiskanomis, tai isbandziau be galo daug sampunu ir brangiu ir pingiu, bet atradau tik 1 man tinkanti ir isnaikinanti pleiskanas -the body shopo:) -ginger anti-dandruff smile.gif liuks sampunas i joki kita jo nemainyciau 4u.gif
Atsakyti
Kas ta Sulsena ir kur ieškot? Kiek kainuoja? Nes nuo sauso oro ir pas mane atsirado verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 28, 23:20)
Kas ta Sulsena ir kur ieškot? Kiek kainuoja? Nes nuo sauso oro ir pas mane atsirado  verysad.gif

tai tokia pasta, ja reikia itrint galvos oda ir po ~20 minuciu isskalaut, buna tokioj dezutej kaip dantu pasta, didelem raidem uzrasyta sulsena. buna Droge ir Iki, kainuoja iki 3lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiddo @ 2006 07 29, 00:45)
tai tokia pasta, ja reikia itrint galvos oda ir po ~20 minuciu isskalaut, buna tokioj dezutej kaip dantu pasta, didelem raidem uzrasyta sulsena. buna Droge ir Iki, kainuoja iki 3lt mirksiukas.gif

swoon.gif swoon.gif tokia kaina ir iš atsiliepimų, labai veiksminga. Važiuosiu paieškot. Ačiū aciuks.gif
Atsakyti