Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Na vakar ir as isploviau galva ir patepiau sulsena,na visai nieko,plaukai iskart tokie kazkokie nauji pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi kovoju su pleiskanomis. Naudoju sulseną. Rezultatu esu patenkinta.
Atsakyti
siūlau pamėginti ALKMENE plaukų toniką "Schuppen -Frei" su arbatmedžiu ir rugiagėl.
man labai padėjo nuo pleiskanų. dar plius to toniko nereikia išskaluti o tik patepti po plovimo arba ant sausų palukų. ax.gif ax.gif

pirkau Eurokos, su 70 proc. nuolaida mokėjau 6Lt.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man padėjo nuo pleiskanų sarmoj pirktos ampulės atrodo Furnier (Čia tos firmos, kur Kompiuteriu tiria plaukus) pavadinimas . šampūnai tos firmos kainuoja apie 40 ar 50 lt. Vienos ampulytės kaina apie 10 lt Dvi sunaudojau ir pleiskanos dingo. Iki to laiko buvau naudojusi daug įvairių priemonių nuo pleiskanų, bet nė viena nepadėjo.
Atsakyti
man vienintele priemone, padejusi atsikratyti pleiskanu, yra Sulsena. jokie sampunai nepadejo, tik nualino plaukus. o nuo Sulsenos ir plaukai puresni, labiau zvilga thumbup.gif
Atsakyti
Mane kuris laikas gundo Wella SP stipraus poveikio priemone Remove Shampeeling.Po menesio naudojimo 3 kartus i savaite(tik plaunant galva),isnyksta net atspariausios pleiskanos 2 menesiams.
Atsakyti
Pas mane lygiai ta pati problema nuo mazumes, jau tikrai eisiu pirkt to pigaus stebuklingo tepaliuko smile.gif, kitaip neturiu vilties. Kai buvau pas gydytoja, tai jinai pasiule tik nizorali (laikinas efektas verysad.gif ), esu isbandziu ir sampuna su arbatmedzio aliejum, taciau nieko sad.gif, nors pacio aliejaus ten l. mazas procentas, gal 2 kokie, grynas gal ir geriau butu, pavyzdziui atskiedus laseli su vandeniu ar kitu sampunu g.gif . Taciau to aliejaus 15 ml., kainuoja apie 35 lt. blink.gif schmoll.gif
Apie avono sampunus ir kaukes is vis patyliu - tikrai ne man, atrodo, kad tik blogiau nuo ju.
Viena pazystama naudoja toki tepaliuka (skystis) jei nesuklysiu pavadinimu DERMOVATE (apie 25 lt) , ar kazkas panasaus, ji ten truputi reikia patepti ir negalima naudoti nuolat. Gal kas yra bandes?, as pabijojau pirkti nes ta pazystama ji pirko su receptu, o prie informacinio lapelio neradau pakankamos info. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai @ 2006 03 07, 16:41)
Pas mane lygiai ta pati problema nuo mazumes, jau tikrai eisiu pirkt to pigaus stebuklingo tepaliuko smile.gif, kitaip neturiu vilties. Kai buvau pas gydytoja, tai jinai pasiule tik nizorali (laikinas efektas verysad.gif ), esu isbandziu ir sampuna su arbatmedzio aliejum, taciau nieko sad.gif, nors pacio aliejaus ten l. mazas procentas, gal 2 kokie, grynas gal ir geriau butu, pavyzdziui atskiedus laseli su vandeniu ar kitu sampunu  g.gif . Taciau to aliejaus 15 ml., kainuoja apie 35 lt.  blink.gif  schmoll.gif
Apie avono sampunus ir kaukes is vis patyliu - tikrai ne man, atrodo, kad tik blogiau nuo ju.
Viena pazystama naudoja toki tepaliuka (skystis) jei nesuklysiu pavadinimu DERMOVATE (apie 25 lt) , ar kazkas panasaus, ji ten truputi reikia patepti ir negalima naudoti nuolat. Gal kas yra bandes?, as pabijojau pirkti nes ta pazystama ji pirko su receptu, o prie informacinio lapelio neradau pakankamos info. verysad.gif

oi oio... dermovate skystis ir tepaliukas beje, yra skirti pvz. žvynelinės gydymui. Tai labai stiprūs vaistai, ir jie Tau tik paprastos pleiskanos net neturėk tokių minčių doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

geriau pamėgink Sulseną, gal tau padėtų šampūnai su derva ( yra labai nebrangių rusiškų ), pamėgink skystį su arbatmedžiu "ALkmene" thumbup.gif

SĖKMĖS smile.gif

Atsakyti
Dermovate schmoll.gif Psoriazei ir kitoms ligoms skirta gydyti, be gydytojo nerekomenduojama.

Polytar šampūnas su dervom thumbup.gif

Mediket ir Mediket Plus (pastarasis stipresnis) naikina pleiskanojimą. Sudėtim panašu į Nizoral, tik pigiau išeina.

Sulsena g.gif ką žinau g.gif nepatikimai man atrodo ir tiek ax.gif
Atsakyti
As naudojau margaritos alaus sampuna. Ir ten raso kad neva naikina pleiskanas. Bet man siu draugiu kaip tik atsirado doh.gif Tai galvojun nepirksiu brangaus sampuno nuo pleiskanu , tai paskubomis paemiau palmolive, melynoj pakuotej sampuna nuo pleiskanu. Ir stebuklas nuo pigaus sampuno isnyko pleiskanos mirksiukas.gif O kazkada kai ju buve atsirade pirkau neutrogena T-gel sampuna nuo pleiskanu tai irgi isnaikino bet ir kaina 20+ lt smile.gif
Atsakyti
Turejau as ir problema su tom pleiskanom. iki vakar dienos. ko tik pries tai as nedariau. mano plaukai juodi ir iki liemens, tai pleiskanos is tolo matydavosi. gerai, kad ziema tai vaiksciojau su kepure. bet visa gyvenima su kepure nevaiksciosi. tai va - pirkau ir nizorali ir sampunus nuo pleiskanu, ir ampules uz 40 lt. jokiu rezultatu. nuo nizoralio dar blogiau pasidare. i sulsena ziurejau labai itariai, netikejau, kad tokia pigi priemone gali padetio .o padejo uzteko vieno karto. ir plaukai pasidare truputi stipresni. taip kad naudokit ir nebijokit, kad pakenks.
Atsakyti
Mus su vyru irgi tos bjaurybės užpuolė wacko.gif Nusipirkau ir aš šiandien Sulsena, bandysim smile.gif
Atsakyti