QUOTE(mamulka10 @ 2011 01 13, 20:49)
Sveiki
norejau pasiklausti ar kas nors is jusu cia esanciu daret patys globos dokumentus? Gal kas daresi ir gali man padeti pakonsultuoti nuo ko viska reiktu pradeti ? Mano senelis yra neigalus pilnai, turu jo visus dokumentus , is gydytoju komisiju, dabar problema ta kad jo pasas pasibaiges, o bgolos iki siol nepadaryta , dabar turiu ta viska sutvarkyti tik kaip ?
Kiek zinau turiu kreiptis i teisma su prasymu del globos kad man ja suteikti , gal kas turi geru advokatu kas gali tuo uzsiimti ?
parasykit prasau i az ar cia, busiu begalo dekinga
Gal pasikete kaskas, bet mano mama dare viska per poliklinika pries 3 nepilnus metus
nors jau du metai kai mociutes nera su mumis
turejo per metus 4 infarktus +aizchazmerio liga,
Viskas priklauso nuo savo gydancios gyditojos, TIK ji yra pagrindine, o pas vedeja ejom tik jau pasirasyti popieriu, maniau kad bus komisija kokia nors, o tik vieno paraso reikejo vedejos
pinigai buvo paskirti dviems metams, o po to vel reiktu viska is naujo
Tiesa dar, kad globa (ar preiziura, nezinau kaip vadinasi tiksliai) ejo mociutes vardu, o ne mamos
gaudavo kaska apie 890-920lt., +pensija +35lt. prieda transportui (nes buvo pries tai 2gr. invalidumo, sunkai vaiksciojo)
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 30, 11:23)
Gal kas zinote per mkiek laiko turi ateiti atsakymas is Vilniaus nedarbingumo komisijos? Parseme skunda pries menesi ir vis dar nesulaukiame atsakymo...
kaimine gavo pirma karta per savaite, o antra karta po menes
io
QUOTE(edna @ 2010 11 26, 09:31)
Lin* manau, kad tokiu atveju galima butu kreiptis i teisma, nes situacija yra tikrai ziauri. 55 proc "darbingumas" zmogui kuris vos pats apsitvarkyti gali? Tiksliau negali
Nu atsiprasau. O kaip israsai is jo ploklinikos gydytoju, medicinines isvados? Juk NDNT daugiausiai tvirtina tai, kas gauta is ten. Geriau paciento bedas zino jie, ne kazkokia komisija kuria mato viena karta per du metus. Ir net neapziuri, nes gi laiko ner ir daug zmoniu laukia. Manau,
kad svarbiausia yra tai, ka paraso jusu gydytojas
http://www.delfi.lt/...php?id=38235753