Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalumas (invalidumas)

QUOTE(rackovskije @ 2010 12 09, 10:42)
aciu supratou biat gaunasi tada dougiou 1686,3 gal uz vidutine niagalia moka daugiou 720lt

gali but,as nezinau kiek moka uz prieziura,bet vidutine negalia tai 540lt+prieziuros pinigeliai.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 12 09, 10:50)
gali but,as nezinau kiek moka uz prieziura,bet vidutine negalia tai 540lt+prieziuros pinigeliai.

uz vidutine moka 693 lt su prieziura
Atsakyti
Sveiki
Mano mama gauna 2 grupes invaliduma iki siol dirbdavo, situacij siuo metu yra labai sunki, baisu tai sakyti, bet ji mirsta, guli ligonineje, labai silpna. Ar galima gauti slauga?
Ka daryti su jos kreditai, buvo pasiemus issimoketinai abonenta metams, reikia moketi po 149 lt, plius dar kreditas 4000 lt, kaip teisiskai visa tai galima sutvarkyti, labai reikia jusu pagalbo. Kur kreiptis, ka daryt?!!?
Atsakyti
sveikos,atsiprasau jei pasikartos klausimas.Zodziu du metai sergu II tipo cukriniu diabetu,padidintu kraujospudziu,ir va katik gryzau is ligonines po plauciu embolijos.
Kai gulejau ligoninej,daznai girdejau ,toks jaunas paciantes amzius o sitiek ligu.
Kiek suprantu pagal ligas gal ir priklausytu ta 3 invalidumo grupe.
Iki siol esu dirbanti,tik dabar jau menuo turiu nedarbinguma.Klausiau savo pediatres ar as galeciau kreiptis del invalidumo ,tai ji kaip ir pasake kad gal ir galeciau,gal duotu 3 invalidumo grupe metams .
Dar nespejau daug paskaitineti cia pas jus,bet kiek suprantu lengvai niekas neduoda grupes.O dar gydytoja pasake ziurekit, kad nepakenktumet sau darbe,nes darbdavys gali atleisti.Na zinoma as nnezinau kas bus ateityje,kokia ta sveikatos bukle bus toliau,ir as valiosi visa dien dirbti.Kaip manote ar man priklausytu invalidumas.Ir kokio dydzio galetu but invalidumo pasalpa?
aciu
Atsakyti
sveiki...norejau paklausti ar kas pasinaudojot ta galimybe kad neigalus turi teise i valstybes busta, ar gavot ir ar ziurejo seimos pajamas?
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2010 12 28, 21:24)
sveiki...norejau paklausti ar kas pasinaudojot ta galimybe kad neigalus turi teise i valstybes busta, ar gavot ir ar ziurejo seimos pajamas?

kiek tuo atveju turi buti neig. procentu g.gif kur toki radot g.gif
Atsakyti
Gal kas zinote per mkiek laiko turi ateiti atsakymas is Vilniaus nedarbingumo komisijos? Parseme skunda pries menesi ir vis dar nesulaukiame atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 30, 12:23)
Gal kas zinote per mkiek laiko turi ateiti atsakymas is Vilniaus nedarbingumo komisijos? Parseme skunda pries menesi ir vis dar nesulaukiame atsakymo...

per men,jei negavot atsakymo skambinkit .
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 12 30, 11:29)
per men,jei negavot atsakymo skambinkit .

Aciukas! Reiks po nauju paskambint smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif norejau pasiklausti ar kas nors is jusu cia esanciu daret patys globos dokumentus? Gal kas daresi ir gali man padeti pakonsultuoti nuo ko viska reiktu pradeti ? Mano senelis yra neigalus pilnai, turu jo visus dokumentus , is gydytoju komisiju, dabar problema ta kad jo pasas pasibaiges, o bgolos iki siol nepadaryta , dabar turiu ta viska sutvarkyti tik kaip ?

Kiek zinau turiu kreiptis i teisma su prasymu del globos kad man ja suteikti , gal kas turi geru advokatu kas gali tuo uzsiimti ?

parasykit prasau i az ar cia, busiu begalo dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2011 01 13, 20:49)
Sveiki  smile.gif  norejau pasiklausti ar kas nors is jusu cia esanciu daret patys globos dokumentus? Gal kas daresi ir gali man padeti pakonsultuoti nuo ko viska reiktu pradeti ? Mano senelis yra neigalus pilnai, turu jo visus dokumentus , is gydytoju komisiju, dabar problema ta kad jo pasas pasibaiges, o bgolos iki siol nepadaryta , dabar turiu ta viska sutvarkyti tik kaip  ?

Kiek zinau turiu kreiptis i teisma su prasymu del globos kad man ja suteikti , gal kas turi geru advokatu kas gali tuo uzsiimti ?

parasykit prasau i az ar cia, busiu begalo dekinga aciuks.gif

Gal pasikete kaskas, bet mano mama dare viska per poliklinika pries 3 nepilnus metus
nors jau du metai kai mociutes nera su mumis verysad.gif turejo per metus 4 infarktus +aizchazmerio liga, doh.gif verysad.gif
Viskas priklauso nuo savo gydancios gyditojos, TIK ji yra pagrindine, o pas vedeja ejom tik jau pasirasyti popieriu, maniau kad bus komisija kokia nors, o tik vieno paraso reikejo vedejos ax.gif
pinigai buvo paskirti dviems metams, o po to vel reiktu viska is naujo
Tiesa dar, kad globa (ar preiziura, nezinau kaip vadinasi tiksliai) ejo mociutes vardu, o ne mamos
gaudavo kaska apie 890-920lt., +pensija +35lt. prieda transportui (nes buvo pries tai 2gr. invalidumo, sunkai vaiksciojo)

QUOTE(Labri_ @ 2010 12 30, 11:23)

kaimine gavo pirma karta per savaite, o antra karta po menes mirksiukas.gif io

QUOTE(edna @ 2010 11 26, 09:31)
Lin* manau, kad tokiu atveju galima butu kreiptis i teisma, nes situacija yra tikrai ziauri. 55 proc "darbingumas" zmogui kuris vos pats apsitvarkyti gali? Tiksliau negali  blink.gif Nu atsiprasau. O kaip israsai is jo ploklinikos  gydytoju, medicinines isvados? Juk NDNT daugiausiai tvirtina tai, kas gauta is ten. Geriau paciento bedas zino jie, ne kazkokia komisija kuria mato viena karta per du metus. Ir net neapziuri, nes gi laiko ner ir daug zmoniu laukia. Manau, kad svarbiausia yra tai, ka paraso jusu gydytojas  g.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=38235753

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 13, 23:02)
Gal pasikete kaskas, bet mano mama dare viska per poliklinika pries 3 nepilnus metus
nors jau du metai kai mociutes nera su mumis verysad.gif turejo per metus 4 infarktus +aizchazmerio liga, doh.gif  verysad.gif
Viskas priklauso nuo savo gydancios gyditojos, TIK ji yra pagrindine, o pas vedeja ejom tik jau pasirasyti popieriu, maniau kad bus komisija kokia nors, o tik vieno paraso reikejo vedejos ax.gif
pinigai buvo paskirti dviems metams, o po to vel reiktu viska is naujo
Tiesa dar, kad globa (ar preiziura, nezinau kaip vadinasi tiksliai) ejo mociutes vardu, o ne mamos
gaudavo kaska apie 890-920lt., +pensija +35lt. prieda transportui (nes buvo pries tai 2gr. invalidumo, sunkai vaiksciojo)

drinks_cheers.gif

Deje siandien dienai globa suteikiama tik per teisma smile.gif jau radau gera advokata !!! Aciu mirksiukas.gif clap.gif

Atsakyti