QUOTE(*Širdelė* @ 2009 11 12, 23:27)
Ar kas nors žinojote kad nuo birželio 1 dienos keitėsi darbingumo nustatymo tvarka? Įdomi situacija gavosi, žmogus su širdies stimuliatoriumi tapo visiškai sveiku, gali dirbti ir sunkų fizinį darbą
Na man tai yra nei naujiena nei nenaujiena.
Kazkokia painiava.
Ejau pakatrotinai prasitesti visus popierius, turejau 3gr.(ja turiu kazkur 10m)
Moteris kuri dokumentus priimineja pasake, kad nuo balandzio 1d pasikeite istatymai, ir as grupes nebegausiu, o tik kazkoks procentas liks. Po kurio laiko atejau atsiimti atsakymo, o lape aiskiai parasyta, kad sprendimas priimtas pagal 2005m istatyma . Tai kaip as tada ta grupe 2007m gavau, pagalvojau. Zodziu. Mergaite, kuri atidave sprendima, pasake, kad po menesio galesiu kreiptis is naujo, jei pabloges sveikata. Na isejau su ta mintim kad po men taip ir padarysiu. BET.
Iskilo man dabar kelta klaustuku. Gal man pasiule po meneio ateiti todel, kad bus pasibaiges sprendimo apskundimo terminas? Ir kodel nutarimas priimtas pagal 2005m, o ne siu metu
Gal kas galit pasakyt, ar verta apskusti, ar yra kokia tikimybe, kad pakeis ta sprendima?
Siaip einu ryt pas savo gydytoja paklabet, bet noreciau nors kokia nuomone dar siandien isgirst