Įkraunama...
Įkraunama...

9.5 men. kudikis atsisako mesisku tyreliu

Mano 9.5 men. dukryte visai nenri jokiu mesisku tyreliu - tik duodu saukstukua, iskart spjauna, o paskui nesizioja, sukinejasi i visas puses, kad tik neikistum. Bandziau visokias tyreles ir pirktines, ir pacios virtas, jokiu nevalgo. Kisu per prievarta kiekviena diena, nors po saukstuka, kad priprastu, kartais pasiseka apgaut, kai duodu atsigert sulciu paskui staiga ikisu saukstuka su tyrele. Net nezinau, ka daryt, ar verta kist per prievarta? Beje, pienisku kosiu irgi nenori - valgo tik mano piena ir vaisines tyreles
Atsakyti
Tokio amžiaus kūdikis jau turi valgyti ir mėsiškas, ir kruopų košes. Per prievartą kišti aišku nereikia, bet valgyti tai jam yra būtina. Nevalgo jis Jums dėl to, kad, matomai, geria daug Jūsų pieno. Dabar jis mamos pieno turėtų gauti ne daugiau kaip 3 kartus per parą, nes ,gerdamas daugiau ,neišalksta, todėl ir nevalgo.
Galėčiau patarti pabandyti naujai atsiradusią Bebivitos slyvas su veršiena (ji tinka tiems, kuriems nepatinka daržovių su mėsa skonis). Tik ši tyrė gali laisvinti vidurius, todėl tiems vaikams, kurie linkę į skystus vidurius, nelabai tinka.
heart.gif
Atsakyti