Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo planas

nejaugi niekas neturite verysad.gif nes aš rašau kavinės verslo planą, bet man pagelbėtu ir šiaip kokios gamybinės įmonės pavizdukai kaip apskaiciuojama savikaina ir pelno nuostolio ataskaita. rašau pagal Bubelaitienės knygute, gal kas rašet.
Atsakyti
SVEIKOS, GAL GALITE ATSIUSTI KOKI NESUNKU VERSLO PLANA SU VISAIS SKAICIAVIMAIS blush2.gif 4u.gif SIUO ADRESU: xyx@draugas.lt ACIUKAS
Atsakyti
sweikos, labai ieskau ir labai reikia verslo plano apie biokuro gamyba... ar bent kokios medziagos gal kuri turite ? nes as jau panikoj.... busiu dekinga
Atsakyti
Sveikutes studentes. Man irgi laaaaaabai reikia verslo plano ax.gif Gal kuri galit pasidalinti l.genisauskiene@gmail.com
Atsakyti
Laba diena, gal kas gali parasyti ar atsiusti verslo plana apie kokia nors imone, baldu butu geriausiai.
pavyzdi turiu.
morfi02@yahoo.com
Atsilyginsiu
labai super kazko nereik
pavyzdys 16 lapu
Atsakyti
blush2.gif man irgi reikėtų kokio verslo plano nors pavyzduką, rašau apie kaimo turizmą, turiu lyg ir visko pakankamai, bet kažko trūksta, būčiau labai dėkinga bet koks kaip pavyzdys. Ačiū
Atsakyti
Verslo planai - www.pasidalink.lt www.moku.lt www.verslobanga.lt Parama verslui - www.esparamaverslui.lt www.infoverslui.lt Sėkmės
Atsakyti
Sveikutes, as prisidėsių prie prašančiųjų, man taip pat reikia verslo plano, kaip pavyzdžio. Reiktų sudėtingesnio, nes tai turi būti kursinis darbas. Būčiau be galo dėkinga. Ericoote@gmail.com
Atsakyti
Sveikutes. rasau verslo plana apie buitines technikos remonta doh.gif gal kas turit ka nors panasaus, nes nete nieko nerandu. bukit geros pagelbekit, arbo nors siaip kokius savo atsiuskit jei negaila, kad butu pavyzdys. nes ideja turiu, tik ant lapo sunku ja perkelt verysad.gif
Atsakyti
Įėjau į temą ir galvoju rasiu reikiamos info apie verslo planą,galėsiu pasikonsultuoti ir pan.,o randu tik daugybe prašymų....
Atsakyti
Panos,o nuo premijų kokie mokesčiai skaičiuojasi?nes aš turiu paskirti sumą metams,tai nežinau ar skaičiuojasi ten kas?
Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu paprasyti pagalbos su verslo planu smile.gif gal galit kas atsiusti, ? linav59@gmail.com
Atsakyti