sveikos
turiu praitu metu rasyta kursini darba anterpreneriska verslo ideja ( tas pats kaip verslo planas, tik man reikejo rasyti apie tai ko nera dar lietuvoje ) pavadinimas BIBLIOTEKOS, TEIKIANČIOS VAIKŲ UŽIMTUMO PASLAUGAS, STEIGIMAS PREKYBOS CENTRE PANORAMA
apimtis 53psl.
Jei kam tinka rasykit i AZ permesiu
Sveikos
daznokai cia paskaitineju, ir taip malonu matyti, kad cia taip puikiai sutariat visos, ir esant bedelei gelbejat viena kita.
Tai gal ir man galetumet pagelbeti, mokausi 2kurse, verslo vadybos, turiu uzduoti VERSLO PLANAS, galvoje minciu nera, tai gal kam negaila, imestumet i mano pasta buciau labai dekinga, gal kita kart as galesiu padet. mano pastas: eseriukai4@gmail.com
daznokai cia paskaitineju, ir taip malonu matyti, kad cia taip puikiai sutariat visos, ir esant bedelei gelbejat viena kita.
Tai gal ir man galetumet pagelbeti, mokausi 2kurse, verslo vadybos, turiu uzduoti VERSLO PLANAS, galvoje minciu nera, tai gal kam negaila, imestumet i mano pasta buciau labai dekinga, gal kita kart as galesiu padet. mano pastas: eseriukai4@gmail.com
mergaites gal negaila jei turit imeskit as dar laukiu, tikrai labai reikia
eseriukai4@gmail.com
gal veliau as galesiuy padet
BUSIU LABAI DEKINGA
Papildyta:
eseriukai4@gmail.com
gal veliau as galesiuy padet
BUSIU LABAI DEKINGA
Papildyta:
sveikos, jei kuri dar turi kokį verslo planą tai labai prašau parašykit į až.. man labai labai reikia.. liko tik dvi dienos, o aš nk neturiu, net nepradėjus... labai dėkinga būčiau
Sveiki, as noriu pradet savo versla, tam kad butu lengviau pradet reiketu parasyt verslo plana, tik vat problema, kad nzn kaip juos rasyt. Kas turit verslo planu galit atsiust man i emaila, gali buti ir paprasti ir sunkesni. Buciau labai dekingas
Papildyta:
beje mano emailas noxas10@yahoo.com. Dekuj is anksto
Papildyta:
beje mano emailas noxas10@yahoo.com. Dekuj is anksto
aveikos..ar yra cia kas nors...man reiketu kokio verslo planiuko..nieko ypatingo, tiesiog suzinojau, kad ryt egzas ir dar + verslo plana pristatyt reikes, o niekur nerandu normalaus..pati jau nebeparasysiu..beto baisu, kad neatnesciau tokio paties kaip kiti..nes nemanau, kad kas nors rasys savo...
tai ar galit man padeti..buciau be galo dekinga...
tai ar galit man padeti..buciau be galo dekinga...
Mergaitės, jei reikia pagalbos rašant verslo planą tikrai nemažai pavyzdžių rasit čia Verslo planai
Manau tikrai pagelbės ir ant kelio takelio užves Sėkmės.
Manau tikrai pagelbės ir ant kelio takelio užves Sėkmės.
Sveikutes,
gal kas turite vaikudarzelio verslo plano ivada ? buciau labai dekinga
gal kas turite vaikudarzelio verslo plano ivada ? buciau labai dekinga
sveikutes...gal kuri galit man atsiusti verslo pavyzdziu?buciau lb dekinga rugilebl@gmail.com
labukas, labai norėčiau jūsų paprašyti jei turite kavinės verslo planą, kad atsiustumėte. pradžią pasirašiau, bet kai priėjau prie lentelių ir užstrigau. tikrai nenusirašyčiau tik reikia pavyzduko kad maždaug žinočiau ką rašyti, nes dėstytoja sakė kad reikia ir technologinių maisto kortelių. ačiū iš karto mano email
astaa22@gmail.com
astaa22@gmail.com