Gal kas galit ir man atsiust paprasta verslo plana
oi, gelbekit ir mane butu idealu jei susije su jura, bet jei tokio nera tai nors ka nors, kad skolos negauciau
Sveikutes!!! As cia naujoke, ir labai malonu matyt kad cia jus visos tokios draugiskos! Turiu problemele... reikia verslo plano, butu labai malonu jei galetumete man padet, atsiust man i e-mail : jurate@mail.ru Is anksto labai dekoju.
QUOTE(Jurate123 @ 2006 01 13, 17:24)
Sveikutes!!! As cia naujoke, ir labai malonu matyt kad cia jus visos tokios draugiskos! Turiu problemele... reikia verslo plano, butu labai malonu jei galetumete man padet, atsiust man i e-mail : jurate@mail.ru Is anksto labai dekoju.
Sveikutes!!! As cia naujoke, ir labai malonu matyt kad cia jus visos tokios draugiskos! Turiu problemele... reikia verslo plano, butu labai malonu jei galetumete man padet, atsiust man i e-mail : atraskeviciene@one.lt Is anksto labai dekoju.
Na sveikutes
As irgi noreciau gauti is ko nors verslo planu pavyzdziu .. nors ir nedega, bet net neisivaizduoju kaip jie turetu atrodyt
Buciau begalo dekinga jei kas atsiustu (savo rasytus)
Dekui isanksto
As irgi noreciau gauti is ko nors verslo planu pavyzdziu .. nors ir nedega, bet net neisivaizduoju kaip jie turetu atrodyt
Buciau begalo dekinga jei kas atsiustu (savo rasytus)
Dekui isanksto
QUOTE(organizatore @ 2007 10 06, 18:48)
verslo plano rasyma baisu ir prisimint..sedejimas prie darbo per naktis, skaiciavimai diplominio rasymas palyginus su juo - buto tikras malonumas
gal tau paciai teko koki planeli rasyti?gal galetum pagelbeti?
Sveiki, gal kas galit padeti man reikia verslo plano, o as visiskai neisivaizduoju kaip ji rasyti, gal galit padeti?prasau.....
Papildyta:
Sveiki, gal kas galit padeti man reikia verslo plano, o as visiskai neisivaizduoju kaip ji rasyti, gal galit padeti?prasau.....mano pastas l-u-x@one.lt
Papildyta:
Sveiki, gal kas galit padeti man reikia verslo plano, o as visiskai neisivaizduoju kaip ji rasyti, gal galit padeti?prasau.....mano pastas l-u-x@one.lt
Sveikos,
Turiu ir aš problemėlę. Labai labai reikia verslo plano. Aš jau gatava nupirkti, kad tik jį gaučiau. Labai tikiuosi kad padėsit
Turiu ir aš problemėlę. Labai labai reikia verslo plano. Aš jau gatava nupirkti, kad tik jį gaučiau. Labai tikiuosi kad padėsit
labutis.as taip ieskau paprasto verslo plano.lankau (darbo birzos) verslo pagriundu kursus.gerai butu kad atitiktu 2007m. algos,%,kainos...gali buti apie bet ka.buciau dekinga
prasau mielosios padekit ir man man reik verslo plano.lb prasau atsiuskit i E - mail: lelkia969@one.lt