QUOTE(VilmaM @ 2005 01 08, 10:37)
turiu ir as kelis verslo planus, jei domina...
labas,nemoku as cia dar naudotis,bet gal galit kas nors atsiusti uab verslo plana.gal kas turi susijusi su vandens slidem?butu gerai,kad butu rimtas ir geras darbas.aciu
QUOTE(naila @ 2005 09 29, 17:40)
Sveiki,as naujoke ir dar nelabai zinau kaip cia susirasineti.Man labai reikia gero verslo plano.Idealiausiai butu su vandens slidemis.mano emeilas kamyla@one.lt.Is anksto dekoju
Ta tema yra jau atidaryta, todel ten ieškokis.
Sveiki Na as esu naujoke ir noreciau paprasyti jusu visu pagalbos, na jei kas galit. Skaiciau, kad kai kurios cia is jusu turit verslo planu pavyzdziu. Man labai labai reikia UAB verslo plano, bet jau tokio rimtesnio, kad nebutu paprastutis. Turiu savo ideja, bet nezinau, na ka ten nezinau, tiesiog nezinau kaip parasyti ir nuo ko pradeti. Man labai svarbus sitas darbas, nes esu studente. Labai reikia gero pavyzdzio. Reikia, kad butu paciu rasytas, o ne kazkur is interneto. Labai prasau padekit. Mano el. pasto adresas: ingosiukas@gmail.com. Iš anksto dekuju.
QUOTE(Ingosiukas @ 2005 10 23, 19:37)
Man vis dar labai labai reikia
Tai Tu paskaitynėk pirmus puslapius, parašyk kokiai moterytei į AŽ, kuri siūlė kam verslo planą, tai gal ir Tau atsiųs
sveikutės, jei nesunku atsiųskit ir man kokį verslo planą, mane domina struktūra, ačiū jums labai, mano paštas: neringa10@one.lt