Skubiai reikalingas verslo planas susijęs su statybos įmonėmis, darbais ar apdaila. Kažką panašaus jeigu turite parašykite į až.
Labai reiketu verslo plano pavyzdzio, bucau labai dekinga jei man kas atsiustu pastas pazeidimas@gmail.com labai buciau deknga uz planus , sep turiu ideja isteigti sezonine vasaros stovykla vaikam iki 18metu, man reiktu betkokio pvz nes neisivaizduoju kaip ji pardet rasyti.. gal kas pades
Papildyta:
gal kas gali ir man persiusti planeli ?
Papildyta:
pazeidimas@gmail.com aciu uz verslo plana
Papildyta:
Atsiusi?
Papildyta:
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 24, 21:28)
tai koks pastas tavo? galiu atsiust
Papildyta:
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 24, 21:28)
tai koks pastas tavo? galiu atsiust
Papildyta:
QUOTE(Karastina @ 2011 03 16, 21:31)
Labai reiketu verslo plano pavyzdzio, bucau labai dekinga jei man kas atsiustu pastas pazeidimas@gmail.com labai buciau deknga uz planus , sep turiu ideja isteigti sezonine vasaros stovykla vaikam iki 18metu, man reiktu betkokio pvz nes neisivaizduoju kaip ji pardet rasyti.. gal kas pades
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Atsiusi?
Sveiki labai labai skubiai reikia pagalbos, prašau padėkit labai reikia paprasto verslo plano, nebūtinai labai geras, tik kad turėti keletą pavyzdėlių, kad būtų galima pagal pavyzdžius sudaryti savąjį. Reikia mokyklai, bet labai svarbu tai... Galėtumėt atsiųst kas?
jei kas napagailėtų pasidalint savo darbu, būsiu labai dėkinga mano el paštas: kami_le@inbox.lt
jei kas napagailėtų pasidalint savo darbu, būsiu labai dėkinga mano el paštas: kami_le@inbox.lt
Labai daug verslo planų pavyzdžių čia: http://www.bplans.com/
Kiekvienąkart rašant naudodavausi. Tiesa, viskas angliškai, na iš bėdos per google translate išsiverst galima.
Kiekvienąkart rašant naudodavausi. Tiesa, viskas angliškai, na iš bėdos per google translate išsiverst galima.
Sveiki,skubiai reikalingas verslo planas,nesvarbu kokia tema. Gal galetumete atsiusti,buciau lb dekinga. viktorijute@yahoo.com
QUOTE(aivarosas @ 2011 05 16, 12:49)
Sveiki gal kas nors galetumet atsiusti nesudetinga bet koki verslo plana mazdaug 3-5psl? Aisku gali buti ir didesnis, pats susitrumpinciau.. Buciau labai dekingas! :}} Mano pastas dwd0825@gmail.com
Sveiki, gal kas žino, kokios verslo plano kainos?
Paprastai įmonės, kuriuos tuo užsiima parašo verslo planą už ~3000 Lt + PVM.
Na, jeigu Verslo planas nesudėtingas ir rašomas tam, kad būtų galima gauti Lietuvos kredito unijos vykdomo projekto Verslumo skatinimas paskolą, kaina gali būti ir apie 1700 Lt.
Kainas žinau, nes pati laisvalaikiu konsultuoju rašant verslo planus smulkiam ir vidutiniam verslui (kaip sakant - nuolat stebiu konkurentus ).
Papildyta:
Atsiprašau už gramatinę klaidą pirmame sakinyje - ne "kuriuos", o "kurios"
Na, jeigu Verslo planas nesudėtingas ir rašomas tam, kad būtų galima gauti Lietuvos kredito unijos vykdomo projekto Verslumo skatinimas paskolą, kaina gali būti ir apie 1700 Lt.
Kainas žinau, nes pati laisvalaikiu konsultuoju rašant verslo planus smulkiam ir vidutiniam verslui (kaip sakant - nuolat stebiu konkurentus ).
QUOTE(Algal @ 2011 09 22, 15:30)
Sveiki, gal kas žino, kokios verslo plano kainos?
Papildyta:
Atsiprašau už gramatinę klaidą pirmame sakinyje - ne "kuriuos", o "kurios"
QUOTE(Bytaute @ 2011 11 14, 13:35)
Paprastai įmonės, kuriuos tuo užsiima parašo verslo planą už ~3000 Lt + PVM.
Sveikos merginos, labai reikia Jūsų pagalbos. Dirbau ilgai ties verslo planu, bet užstrigau su viena lentele Nu niekaip nesigauna ji man
Ar galėtumėte kuri nors pagelbėti? Atsiūščiau pavyzdėlį jums į AŽ
Ar galėtumėte kuri nors pagelbėti? Atsiūščiau pavyzdėlį jums į AŽ