Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo planas

Skubiai reikalingas verslo planas susijęs su statybos įmonėmis, darbais ar apdaila. Kažką panašaus jeigu turite parašykite į až.
Atsakyti
labas , gal kak atsius koki paprasta verslo planiuka labai skubiai reikia.... aciu smile.gif
Atsakyti
labuka turiu didele problema va reikia parasyti verslo plana apie gyvunu parduotuve kazkas panasaus kaip kikos parduotuve niekur nerandu informacijos gal kas turite koki nereikalinga plana gal atsiustumet man buciau labai dekinga
Atsakyti
Labai reiketu verslo plano pavyzdzio, bucau labai dekinga jei man kas atsiustu rolleyes.gif pastas pazeidimas@gmail.com labai buciau deknga uz planus , sep turiu ideja isteigti sezonine vasaros stovykla vaikam iki 18metu, man reiktu betkokio pvz nes neisivaizduoju kaip ji pardet rasyti.. gal kas pades verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 24, 21:28)
tai koks pastas tavo? galiu atsiust

gal kas gali ir man persiusti planeli ? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ceryksine @ 2011 02 24, 21:28)
tai koks pastas tavo? galiu atsiust

pazeidimas@gmail.com aciu uz verslo plana
Papildyta:
QUOTE(Karastina @ 2011 03 16, 21:31)
Labai reiketu verslo plano pavyzdzio, bucau labai dekinga jei man kas atsiustu  rolleyes.gif  pastas pazeidimas@gmail.com  labai buciau deknga uz planus , sep turiu ideja isteigti sezonine vasaros stovykla vaikam iki 18metu, man reiktu betkokio pvz nes neisivaizduoju kaip ji pardet rasyti.. gal kas pades verysad.gif
Papildyta:

gal kas gali ir man persiusti planeli ? rolleyes.gif
Papildyta:

pazeidimas@gmail.com  aciu uz verslo plana

Atsiusi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karastina: 16 kovo 2011 - 20:30
Sveiki smile.gif labai labai skubiai reikia pagalbos, prašau padėkit blush2.gif labai reikia paprasto verslo plano, nebūtinai labai geras, tik kad turėti keletą pavyzdėlių, kad būtų galima pagal pavyzdžius sudaryti savąjį. Reikia mokyklai, bet labai svarbu tai... Galėtumėt atsiųst kas? smile.gif blush2.gif

jei kas napagailėtų pasidalint savo darbu, būsiu labai dėkinga smile.gif mano el paštas: kami_le@inbox.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami245: 27 kovo 2011 - 16:10
Labai daug verslo planų pavyzdžių čia: http://www.bplans.com/

Kiekvienąkart rašant naudodavausi. Tiesa, viskas angliškai, na iš bėdos per google translate išsiverst galima.
Atsakyti
Labai reikėtų grožio salono verslo plano ax.gif rututex@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,skubiai reikalingas verslo planas,nesvarbu kokia tema. Gal galetumete atsiusti,buciau lb dekinga. viktorijute@yahoo.com
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas nors galetumet atsiusti nesudetinga bet koki verslo plana mazdaug 3-5psl? Aisku gali buti ir didesnis, pats susitrumpinciau.. Buciau labai dekingas! :}} Mano pastas dwd0825@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aivarosas @ 2011 05 16, 12:49)
Sveiki smile.gif gal kas nors galetumet atsiusti nesudetinga bet koki verslo plana mazdaug 3-5psl? Aisku gali buti ir didesnis, pats susitrumpinciau.. Buciau labai dekingas! :}} Mano pastas dwd0825@gmail.com

Sveiki, gal kas žino, kokios verslo plano kainos?
Atsakyti
Paprastai įmonės, kuriuos tuo užsiima parašo verslo planą už ~3000 Lt + PVM.
Na, jeigu Verslo planas nesudėtingas ir rašomas tam, kad būtų galima gauti Lietuvos kredito unijos vykdomo projekto „Verslumo skatinimas“ paskolą, kaina gali būti ir apie 1700 Lt.
Kainas žinau, nes pati laisvalaikiu konsultuoju rašant verslo planus smulkiam ir vidutiniam verslui (kaip sakant - nuolat stebiu konkurentus smile.gif ).

QUOTE(Algal @ 2011 09 22, 15:30)
Sveiki, gal kas žino, kokios verslo plano kainos?

Papildyta:
Atsiprašau už gramatinę klaidą pirmame sakinyje - ne "kuriuos", o "kurios" blush2.gif
QUOTE(Bytaute @ 2011 11 14, 13:35)
Paprastai įmonės, kuriuos tuo užsiima parašo verslo planą už ~3000 Lt + PVM.
Na, jeigu Verslo planas nesudėtingas ir rašomas tam, kad būtų galima gauti Lietuvos kredito unijos vykdomo projekto „Verslumo skatinimas“ paskolą, kaina gali būti ir apie 1700 Lt.
Kainas žinau, nes pati laisvalaikiu konsultuoju rašant verslo planus smulkiam ir vidutiniam verslui (kaip sakant - nuolat stebiu konkurentus smile.gif ).

Atsakyti
Sveikos merginos, labai reikia Jūsų pagalbos. Dirbau ilgai ties verslo planu, bet užstrigau su viena lentele sad.gif Nu niekaip nesigauna ji man sad.gif
Ar galėtumėte kuri nors pagelbėti? Atsiūščiau pavyzdėlį jums į AŽ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 05 gruodžio 2011 - 14:46