Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

del nugaros skausmu kreipkites Kaune i gyd. zigma katauska, tel 868617641, jis dirba klinikoje "ortopedija visiems" gydo labai veiksmingai visokius nugaros skausmus. isbandyta, kas skundesi, visiems kaip ranka nueme!
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 27, 20:01)
del nugaros skausmu kreipkites Kaune i gyd. zigma katauska, tel 868617641, jis dirba klinikoje "ortopedija visiems" gydo labai veiksmingai visokius nugaros skausmus. isbandyta, kas skundesi, visiems kaip ranka nueme!

o jis dirba dabar ten??? nes viena pažįstama sakė, kad jis prieš kelis mėnesius ligoninėj pats gulėjo su kažkokia rimta problema. O ji pati apie jį irgi labai gerai atsiliepė, jei ne jis sakė būtų nebevaikščiojus
Atsakyti
as irgi vargau labai smarkiai su nugaryte, man jau pradinese klasese nustate skolioze, nes per pora metu sugebejau ugteleti apie 23 cm, be to esu kairiaranke (na gal cia tie dalykai nelabai susije, bet as kazkodel galvoju, kad tai prisidejo prie stuburo iskrypimo g.gif )tai visada perkreipus peti rasau. lankiau visokias mankstas ir masazus, bet nieko, tam kartui skausma gal ir apmazindavo. mokykloj ir univere kasdien prie knygu - tai vakare jau verkdavau ir skausmo. tai va, nelinksma. bet cia man toks, kaip as vadinu, stebuklas rudeni ivyko! smile.gif bebunant vokietijoj, man surakino taip nugara, kad gal 2 dienas pasisukt nejo, tai mano sefiene darbe nusivede mane pas savo privatu gydytoja. tai jam papasakojau savo vargus del nugaros. po netrumpo pokalbio jis mano slankstelius ties kaklu pora kartu palauze, po to lauze ten nugara tol, kol niekas nebetraskejo, viskas gal truko kokias 5 min. jis paminejo, kad tai vadinasi shiro terapija, cia gal ta pati manualine terapija, tiesiog as nezinau tikslaus vertimo. na as cia vel labai buitiskai pasakysiu, kad jis pasake, kad man nera jokios skoliozes, stuburas gal ir nera visiskai tiesus, bet tai jokia skolioze, ir jis tuo lauzymu perlauze mano sukibusius slankstelius, del kuriu ir kilo skausmas. taip pat "prigrasino", kad as labai daug sportuociau,sportas - svarbiausia! nes taigi man pries tai gydytojai neleido nei begioti, nei aerobiku jokiu ir t.t. ir dar toks dalykas, kad mane labai pykindavo autobusuose ir masinose, tai apie tai irgi pasakojau, ir labai galimas daiktas, kad tie kaklo slanksteliai uzspausdavo "kazka", del ko man ir budavo bloga. ir ka jus manot, cia gal isitikinimas, bet nuo tada nebeturiu tokiu nugaros skausmu, tiksliau jie buna kartais nuo pervargimo, bet palyginus labai labai silpni nuo tu, kurie buvo. be to, ir nebepykina taip. biggrin.gif tiesiog daba esu laiminga. biggrin.gif
p.s. isvis tas gydytojas stebuklu stebuklas! uz visa procedura kaina buvo apie 150 euru, as buvau pasiruosus nesvarbu kiek uzmoketi, kad tik man taip nebeskaudetu, bet jis nepaeme ne cento, tiesiog pasake, kad cia dovana studentei.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 03 03, 14:21)
o jis dirba dabar ten??? nes viena pažįstama sakė, kad jis prieš kelis mėnesius ligoninėj pats gulėjo su kažkokia rimta problema. O ji pati apie jį irgi labai gerai atsiliepė, jei ne jis sakė būtų nebevaikščiojus

taip, jis ten dirba, dabar mano mociute gydo! mociutei po 3 proceduru skausmus nueme
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 03 21, 00:41)
taip, jis ten dirba, dabar mano mociute gydo! mociutei po 3 proceduru skausmus nueme

Gal gali pasakyti kur jis randasi ir kiek tai mazdaug kainuoja?O ten ir nuotrauka padaro,ar reikia tureti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jol7 @ 2005 06 03, 14:11)
Gal kas zino Kaune, kur galima pasidaryti kompiuterine tomografija be siuntimo, uz pinigus?
Suriete nugara, o seimos gydytojas be jokiu tyrimu siulo nugaros tempima, masaza ir t.t. Labai jau nenoriu eksperimentuosi, ypac po Jusu pasisakymu. PADEKITE!

Gal tikrai kuri zinot buciau labai dekinga. notworthy.gif
Atsakyti
O as zinau tik du, bet patikimus budus nugaros skausmus pasalinti.
1. Tai manksta. Nugara dazniausiai skauda del to, kad nusilpsta raumenys toje srityje, kur skauda. Tada reikia atsigulti ant nugaros, pecius laikyti prispaustus prie grindu ir kiloti juosmeni aukstyn ir kuo auksciau. Pirma karta kiek galite, o po to ilginti laika. Ir antras pratimas. Atsistoti keturiom ant keliu. Pakaitomis kelti desine ranka ir butinai istiesta kaire koja kuo auksciau mazdaug tris kartus 1,2,3 ir keisti kaire ranka ir desine koja... Beje sie pratimai ne is galvos pesti, o vienas toks vokietijos gydytojas parekomendavo thumbup.gif
2. O antras budas - tai kiniski pleistrai. Bet ju nevisur galima isigyti. Tik per pazistamus. Ir apskritai su tais kiniskais dalykeliais reikia kuo atsargiau ir stengtis ju nepirkti, nebent tik per pazistamus kaip as darau cool.gif Savo vyra taip isgydziau. Vienu metu ji buvo taip susuke, kad jau norejo biuleteni imti. as uzklijavau pleistra ant skaudamos vietos ir kita diena i darbo isejo. Jautesi, kad skauda, bet dirbti galejo, o po 2-3 dienu is vis nustojo drinks_cheers.gif Bendradarbei pasiuliau, jai skaudejo pecius irgi labai dziaugiasi padejo book.gif
Beje kaina ju apie 20lt. O pakuoteje du pleistrai ir dar is dvieju pusiu prilipinti, tai kad is viso 4. O juos dar karpyti reikia, nes lipdyti reikia tik ten kur skauda mirksiukas.gif Manau apsimoka
Atsakyti
taip, šie metodai veiksmingi, jeigu nėra kokios nors išvaržos. Bet jei problema jau didesnė, tai tada kreiptis pas protingą daktarėlį reikia. Bet su tais daktarais, tai sunku šiais laikas. Skaudėjo man prieš kelis metus labai nugarą, nebegalėdavau atsitiesti kaip pasilenkdavau. Gydė mėnesį, nieko nerado, nustatė kažkokią įgimtą problemą, liepė nesportuot, nieko nekilnot sunkaus, praktiškai invalidumą pripiešė. prirašė visokių procedūrų, bet niekas nepadėjo. Kol nenuėjau pas vieną ukrainietę masažistę. Tai ji man iškart pasakė, kad man slankstelis išėjęs išvietos ir atstatė viską. Nuo to laiko nebeinu pas jokiu chirurgus (nors vėl pradėjo skaudėti nugarą). Bet va apie gydytoją Katauską visi, kas buvo, labai gerai atsiliepia, tai pas jį reikės būtinai apsilankyti kuo greičiau.
Atsakyti
[quote=unte,2006 03 30, 12:41]
Gal gali pasakyti kur jis randasi ir kiek tai mazdaug kainuoja?O ten ir nuotrauka padaro,ar reikia tureti? ax.gif
Papildyta:

Jis dirba Ortopedijos technikoje Kaune. kaina tikrai nedidele - vienas apsilankymas i kuri iena mazdaug 3-4 proceduros kainuoja 60 lt, nuotrauka pas juos galima pasidaryti. gali tiesiai jam paskambinti - gyd Zigmas Katauskas 868617641
Atsakyti
Mano draugei diagnozavo osteochondrozę. Ji labai nusiminus...
Gal forume yra likimo draugių, kurios galėtų pasidalinti patirtimi? Man pačiai irgi vis paskauda nugarą, planuoju darytis stuburo nuotrauką- visgi tris vaikus išnešiojau (ir pilvelyje, ir ant rankų)...
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2005 11 02, 10:38)
Labuks, oi neduok Dieve tie nugaros ir juosmens srities skausmai.... verysad.gif  Ir jų visokių yra ir nuo įvairių priežasčių.
Skausmai atsiranda nuo stuburo išvaržų, stuburo diskų įtrūkimų, sumušimų, po trauminių įvykių, stuburo nervinių šaknelių peršalimo (uždegimo), ostechondrozės, osteoporozės, druskų kaupimosi, stuburo nervinių šaknelių galūnių užspaudimo, kurios yra dirginamos ir tuo sukelia labai stiprius skausmus. Tų visokių stuburo ligų yra nnn..... tik žinoma būtina pirmiausia išsisaiškint tikrąją skausmo sukėlimo priežastį. O gydymas tai manau jau visi žinote, kad labai ilgas ir sudėtingas....

Ir aš patarčiau  BaMbiZiukEi kuo skubiau susirūpinti savimi, kreiptis į gydytojus ir nustatyti skausmų priežastį. Kad paskirtų gydymą, stuburas tai mūsų smegenys ir jų atrama, čia ne piršto įpjovimas, čia viskas daug sudėtingiau. Saugokit save  4u.gif

laba...na niekada negalvojau kad nugaros skausmas toks klaikus....vaikstai kaip pagalys, o jau kai reikia i lova isimontuoti,,,,bet man skauda ne strenas, o tarp menciu, kaip surakina, kad nors verk su kiekvienu judesiu...itariu kad patempiau raumeni arba perpute...galas zino....ar buvo kam taip ir ka naudojot gydymui?As geriu nimesila ir diclovita, nuima, bet kai praeina vaistu poveikis vel gelezine pasidarau...
Atsakyti
QUOTE(sakaliuke @ 2006 07 19, 22:31)
laba...na niekada negalvojau kad nugaros skausmas toks klaikus....vaikstai kaip pagalys, o jau kai reikia i lova isimontuoti,,,,bet man skauda ne strenas, o tarp menciu, kaip surakina, kad nors verk su kiekvienu judesiu...itariu kad patempiau raumeni arba perpute...galas zino....ar buvo kam taip ir ka naudojot gydymui?As geriu nimesila ir diclovita, nuima, bet kai praeina vaistu poveikis vel gelezine pasidarau...

Na, mano vyrui taip buna irgi kazkur po viena mentim kai pradeda skaudėti, net naktį versdamasis dejuoja. Jei nieko nedarysi, tai savaime po savaitėlės praeis.
Mes tai atradom kažkokiu kinietiškų pleistriukų pagamintų iš 32 žolių. Užklijavau kartą vyrui ant skaudamos vietos ir jam jau kitą dieną laisviau buvo judėti, o tai buvo taip sukaustę, net galvojo apie biuletenį. Gerai neprireikė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 13, 10:22)
Mano draugei diagnozavo osteochondrozę. Ji labai nusiminus...
Gal forume yra likimo draugių, kurios galėtų pasidalinti patirtimi? Man pačiai irgi vis paskauda nugarą, planuoju darytis stuburo nuotrauką- visgi tris vaikus išnešiojau (ir pilvelyje, ir ant rankų)...

Man irgi diagnozavo osteochondrozę verysad.gif Nors perskaičius Jūsų postus, jaučiu dar ir kompiuterinę tomografiją reikia pasidfaryti - ogal prie viso to dar ir išvaržą ras. g.gif Tai kad nebūtų po to kaip patarlėj nuo kiškio bėgo ant meškos užšoko.
Atsakyti