Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

Va atsitiko taip blink.gif Vieną dieną stovint prie kriauklės, pradėjo labai skaudėti nugarą, po kokių 30min praėjo, buvau ir užmiršusi, bet kitą dieną stovint prie mašinos atsirėmus, vėl prasidėjo ir jau tas skausmas nepalieka manęs pora dienų schmoll.gif
Šiandien ryte pradėjo skaudėti ir kojas, sunku net vaikščioti... kol sėdi jaučiasi biški, bet vaikščiot tai :cry:Gal kam panašiai yra taip buvę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 13, 12:16)
Va atsitiko taip  blink.gif  Vieną dieną stovint prie kriauklės, pradėjo labai skaudėti nugarą, po kokių 30min praėjo, buvau ir užmiršusi, bet kitą dieną stovint prie mašinos atsirėmus, vėl prasidėjo ir jau tas skausmas nepalieka manęs pora dienų  schmoll.gif
Šiandien ryte pradėjo skaudėti ir kojas, sunku net vaikščioti... kol sėdi jaučiasi biški, bet vaikščiot tai  :cry:Gal kam panašiai yra taip buvę?  unsure.gif

Mano vyrui taip yra buve,bet jam dar kojos tirpdavo,skaudedavo daugiau apatine nugaros dali. Kadangi uzeidavo skausmas gana daznai ir tesesi ilga laika,tai net issityre zmogus,bet nieko nerado. Itarinejo nervu uzdegima,pasitempima,bet niekas nepasitvirtino schmoll.gif . Kazkokia manksta prisake daryt,tempimo pratimus.
Bet tau gal visai kas kita. Siaip nugaros skausmas,ziurint kurioj nugaros dalyje,gali buti rimtas signalas.
Atsakyti
QUOTE(parlament @ 2005 10 13, 12:27)
Mano vyrui taip yra buve,bet jam dar kojos tirpdavo,skaudedavo daugiau apatine nugaros dali. Kadangi uzeidavo skausmas gana daznai ir tesesi ilga laika,tai net issityre zmogus,bet nieko nerado. Itarinejo nervu uzdegima,pasitempima,bet niekas nepasitvirtino schmoll.gif . Kazkokia manksta prisake daryt,tempimo pratimus.
Bet tau gal visai kas kita. Siaip nugaros skausmas,ziurint kurioj nugaros dalyje,gali buti rimtas signalas.

Man apatinėje dalyje, ties nugaros sulenkimu... Glavoju gal nervinio pagrindo g.gif
O kojos ties sulenkimais rigi skauda, atrodo tokios sunkios, ryte net manęs nešlaikė.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 13, 11:16)
Va atsitiko taip  blink.gif  Vieną dieną stovint prie kriauklės, pradėjo labai skaudėti nugarą, po kokių 30min praėjo, buvau ir užmiršusi, bet kitą dieną stovint prie mašinos atsirėmus, vėl prasidėjo ir jau tas skausmas nepalieka manęs pora dienų  schmoll.gif
Šiandien ryte pradėjo skaudėti ir kojas, sunku net vaikščioti... kol sėdi jaučiasi biški, bet vaikščiot tai  :cry:Gal kam panašiai yra taip buvę?  unsure.gif

mano vienam draugui panasiai taip buvo.paskambino jis man sako, kad negali nei atsistoti nei nugaros istiesti...jis dar daktarei pasiskambino, ta liepe vaistu nusipirkti..tai as lekiau vaistuku pirkt(atsimenu kad tarp ju buvo ir vitaminas cool.gif..
kai ji aplankiau buvo baisu ziuret, sedi susilenkes visas.. sad.gif
po to papasakojo, kad ir anksciau skausmai uzeidavo, tik jis demesio nekreipdavo..
vnz, kuo greiciau kreipkis i gydytojus...
Atsakyti
QUOTE(smeige @ 2005 10 13, 15:27)
mano vienam draugui panasiai taip buvo.paskambino jis man sako, kad negali nei atsistoti nei nugaros istiesti...jis dar daktarei pasiskambino, ta liepe vaistu nusipirkti..tai as lekiau vaistuku pirkt(atsimenu kad tarp ju buvo ir vitaminas cool.gif..
kai ji aplankiau buvo baisu ziuret, sedi susilenkes visas.. sad.gif
po to papasakojo, kad ir anksciau skausmai uzeidavo, tik jis demesio nekreipdavo..
vnz, kuo greiciau kreipkis i gydytojus...

O gal atsimeni kokai diagnozė buvo???

Na man tik dar 22 metai, tai sakau gal radikulitas nebus schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Osteochondrozė gal. Man truputį daugiau metų, pojūčiai panašūs. Diagnozė va parašiau. Būna kartais, kad ir negaliu atsistot be pagalbos arba tenka miegot sėdint biggrin.gif man asmeniškai prasidėjo praėjus keliems metams po nugaros traumos. Bet šiaip tai gyvent galima. Ne visada skauda. Padeda fizioterapija, sportas, leidžiamų vitaminų kursas ir artimųjų meilė smile.gif
Atsakyti
Siaip jei skausmas nuo nugaros plinta i kojas, tai gali buti isvarza... Taigi geriau eiti pas daktara ir pasitikrinti, kad paskui nebutu dar baisiau...
Atsakyti
Man irgi buvo panašiai.. Iš pradžių pradėjo skaudėti nugarą. Vėliau praėjo, tada užėjo skaudėti klubą dešinį ir visą koją. Ir dabar tebeskauda... Vos vaiką atkeliu ir įkeliu į lovytę, bet aš tai kol kas sieju su pasėkmėmis po gimdymo (vaikui eina 5 mėnuo).
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 13, 14:57)
O gal atsimeni kokai diagnozė buvo???

Na man tik dar 22 metai, tai sakau gal radikulitas nebus  schmoll.gif  blush2.gif

jam radikulita diagnozavo. sad.gif kiek prisimenu-darbas jo sedimas prie kompo, jokios(absuliuciai jokio)sporto..jis gydesi mankstomis, plaukimu, B vitaminu, dar kazkokiais vaistukais, kuriu pavadinimo neprisimenu..
ir apskritai daugelis mano pazistamu skundziasi nugaros skausmai..cia jau kaip ir amziaus liga cry.gif
Atsakyti
Labuks, oi neduok Dieve tie nugaros ir juosmens srities skausmai.... verysad.gif Ir jų visokių yra ir nuo įvairių priežasčių.
Skausmai atsiranda nuo stuburo išvaržų, stuburo diskų įtrūkimų, sumušimų, po trauminių įvykių, stuburo nervinių šaknelių peršalimo (uždegimo), ostechondrozės, osteoporozės, druskų kaupimosi, stuburo nervinių šaknelių galūnių užspaudimo, kurios yra dirginamos ir tuo sukelia labai stiprius skausmus. Tų visokių stuburo ligų yra nnn..... tik žinoma būtina pirmiausia išsisaiškint tikrąją skausmo sukėlimo priežastį. O gydymas tai manau jau visi žinote, kad labai ilgas ir sudėtingas....

Ir aš patarčiau BaMbiZiukEi kuo skubiau susirūpinti savimi, kreiptis į gydytojus ir nustatyti skausmų priežastį. Kad paskirtų gydymą, stuburas tai mūsų smegenys ir jų atrama, čia ne piršto įpjovimas, čia viskas daug sudėtingiau. Saugokit save 4u.gif
Atsakyti
Auginant savo leliukus, tikriausiai ,ne viena mamytė susidūrė su nugaros skausmu.Nešiojame, myluojame savo lėlytes ir .... kenčiame nugaros skausmą cray.gif
Pasidalinkite savo patirtimi, kaip gydėtės, ka darėte,kokie tepaliukai ar vaistukai jums padėjo ? g.gif
Atsakyti
Evelidu, man padėjo tepaliukas su bičių nuodais ar pikiu, nepamenu. Ir stenkis šiltai laikyti nugarą, aš dar vis panešioju ir diržą, kurį nusipirkau iškart po gimdymo.Jis tvirtai laiko ne tik pilvo, bet ir nugaros raumenis.
Sveik, kad greičiau galėtum džiaugtis savo angeliuku soske.gif
Atsakyti