QUOTE(Bezdžionė @ 2010 09 23, 15:26)
O kaip ant tokios "sėdėti"? Klaupiama ant pirmos pakopos ar kaip

Tada neilgai temptų mano keliai ir venos greitai pasakytų "labas", arba aš kažką ne taip suprantu. Tiesą sakant, reiktų pabandyti - nepabandžius - neaišku.
Kėdės pas mus darbe seniai ergononiškos, bet kartais vis tiek tenka paimti save už sprando ir pasodinti į kėdę kaip priklauso, o tai man ir koją ant kojos reikia, ir pariesti kojas, ir dar kaip nors, o, svarbiausia, mano viena ranka laiko pelę, kita - kažkur - ir ta laikysena jau kreiva, kenčia stuburas.
Ant kamuolio sėdėti galima, bet visą dieną - tikrai neišeis - neištverčiau. Ir dar ko gero, daugiau gaudyčiau užpakaliu kamuolį, negu dirbčiau

O dar pašiurpę kolegos

Nors mankšta su kamuoliu, stiprinat nugarą - fantastika, dirba irgi gilieji raumenys, po to kelias valandas taip ir norisi laikyti nugarą taip, kaip reikia, kad vis nenukristi
Taip, ant apatines ,,lentynos" klaupiamasi, ant virsutines dedama dupcė. As ant tokios tik pabandziau sedet, labai patiko, tik kaina

Uztat labai nsutebau Maksej uz 99 Lt pamacius.
Tiesa sakant darbe stengdavausi i ,,mergaiciu" kambari kuo tankiau sulakstyt (pvz puodeli po arbatos gerimo issiplaut, geles palaistyt, vandens kavai atnest ir t.t.), pas koleges i kitus kabinetus (darbo reikalais, zinoma, taciau ne skambindavau vidiniu tlf, o eidavau), atejus ,,sveciams" velgi pasokus kalbindavau stovom, siulydavausi arbatos, kavos padaryt... Ne sekretore as, zinoma, koleges sededavo ir juokdavosi, kad vietoj nenustygstu, bet stengdavausi kuo daugiau judet. Man judesio reikejo labai labai...
Kedes pas mumi po keliasdesimt litu, pacios pigiausios. Nors iki tol nebuvau turejus problemu su nugara, nusprendziau nusipirkti sau egonomiska, gera (dabar sunus joje sedi).
Kol dabar auginu maze (motinystes atostogos geras dalykas

), viskas puiku. Taciau vienadien, gal po metu, gal greiciau, teks grizti i ta ,,sedima" darba. Bandau deliotis mintyse, kaip reiktu dirbti toliau, po tokios ,,baisios" patirties su dviem isvarzom - kaip mano vargse nugara sureaguos i sedejima
Neatmetu galimybes gabentis i darba kamuoli - esu siek tiek ekscentriska, taigi, kolegu kraupinti nebijau

O gal pasidairyti tos ,,klupimos" kedes, nes su venom ir keliais problemu dar (3xtfu) neturiu

O gal apskritai ieskotis kito darbo.

Taciau sios krizes metu tai nera pati paprasciausia iseitis. Vien todel, kad susiradus nauja darba, jei jis greiciausia taipgi butu ,,sedimas",. Norint ,,isivaziuoti, tektu ir ilgeliau pasedeti