QUOTE(Dianulis @ 2010 09 05, 14:25)
x Niu po to tempimo stalo 4 kartų skausmas kaip ir atslūgęs truputėlį, bijau ką ir prisišnekėti
xx Charite, o kas tau nutiko grįžus į darbelį ? Aš tai sakiau, grįšiu, bet jei matysiu, kad viskas eina prastyn, pasiimsiu dar atostogas, kol vaikui sieis 3 m.
x Vadinasi dabar labai saugokis ir kai pradesi daryti mankstas, viskas susitvarkys

xx As dar negrizau i darba ir bais dziaugiuosi, kad TAI nutiko nedirbant (dukrytei dabar tik metukai, o iki dvieju gausiu pinigelius). Nes realiai isvarzos islindo spalio pradzioje, o iki geguzes buvau totaliai nedarbinga. Realiai, pagal savo situacija, buc galejus pradeti dirbti tik liepa-rugpjuti

Bet mano situacija - blogiausias variantas. Nes negalejau vartoti reikiamu vaistu, nes nebuvo, kas padeda, nes neradau tinkamo man gydymo, nes...
Uztat dabar lakioju kaip stirna ir jau pamazu imu dometis smulkiuju raumenu mankstomis. Toji raumenu tempimo manksta, kuria darau namuose kasdien, o daznai ir dukart dienoje, siek tiek atsibodo
I mane nesiulau dairytis, nes kiekvienas atvejis individualus.
Taciau visiems ,,stuburiniams" tinka taisykle - butina pasveiks iki galo, tada eit dirbti. O tik apsigydzius ir vel stacia galva puolus i darbus, laukia tas pats.
Nieko naujo, si taisykle juk galioja visu ligu gydyme, taciau nugarines problemos pakankamai rimtos pakankamai rimtam poziuriui i jas