Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

QUOTE(musik @ 2009 06 26, 19:54)
Seniai vargstu su savo nugara, nors esu jauna (28m).
Man labai padejo Biokorekcijos centre (Vilnius), 2sav kursas, i kuri iejo: skenarterapija, osteopatija ir homeopatinis gydymas.  smile.gif
Apsiiejau be jokiu vaustu!
thumbup.gif

O kiek tas malonumas kainuoja?
2 sav.lankeisi kasdien?
O kas tai per daiktas skenarterapija?
Atsakyti
QUOTE(tovyda @ 2009 06 26, 20:39)
O kiek tas malonumas kainuoja?
2 sav.lankeisi kasdien?
O kas tai per daiktas skenarterapija?

Mokejau uz kiekviena procedura, taigi viskas priklauso ka ir kiek paskirs. As emiau pilna kursa, tai man kainavo 800lt. Bet tikrai ne kiek nesigailiu, tas gydymas to vertas thumbup.gif
Taip lankiausi kasdien, tik osteopatija buvo kas 2-a diena.
Skeneris - tai toks aparaciukas, gydymo priemone. Veikimas pagristas lyg tai elektriniais, lyg tai magnetiniai impulsais doh.gif Nesigilinau lotuliukas.gif
Kazkada galejau pastovet maximum 10min, tai dabar per visus nestumo 8 menesius nezinau kas yra nugaros skausmas! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 06 28, 21:52)
Mokejau uz kiekviena procedura, taigi viskas priklauso ka ir kiek paskirs. As emiau pilna kursa, tai man kainavo 800lt. Bet tikrai ne kiek nesigailiu, tas gydymas to vertas thumbup.gif
Taip lankiausi kasdien, tik osteopatija buvo kas 2-a diena.
Skeneris - tai toks aparaciukas, gydymo priemone. Veikimas pagristas lyg tai elektriniais, lyg tai magnetiniai impulsais  doh.gif  Nesigilinau  lotuliukas.gif
Kazkada galejau pastovet maximum 10min, tai dabar per visus nestumo 8 menesius nezinau kas yra nugaros skausmas! yahoo.gif

Aisku ne piniguose laime,bet man tai jau butu brangu,nes reiketu susirasti kur gyventi tas dvi savaiteles.
Atsakyti
sveiki, magn rezon parode visas 10, o gal ir daugiau metu mane varginusias bedas - protruzija, prolapsas ir sanarių fluitų hipertrofija doh.gif
Is pasulytu metodu kaip kariaut su tais keiksmazodziais issirinkau osteapatus ir jogą ax.gif
ziuresim kaip seksis, nes vaistu jau neneoriu, ir tai per daug gavus esu pagal savo metus, o vaikus dar uzaugint reikia biggrin.gif
Atsakyti
B grupes vaistas milgamma tikrai nepakenks, juk tai vitaminai o tikrai malsina nugaros skausmus ,pati jau kelis sykius esu isbandziusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2009 06 21, 19:28)
O man skauda nugara(kairio inksto srityje) kai ilgiau pajudu, bet uztenka trumpam pailsėti ir praeina,bet kol neprisėdu tai  doh.gif . Galvojau, kad inkstas, bet darė echoskopą tai sakė viskas tvarkoj. Gal kam teko susidurti su tokiu skausmu?

Man taip pat skauda kairę pusę, labiau šoną, bet ir nugarą. Kartais nepraeina visą dieną, negaliu net paeiti, atsisėsti ar atsistoti. Inkstai tvarkoj, padarė stuburo nuotrauką, tai parodė, kad kaupiasi druskos stubure, todėl gali užeiti tokie skausmai. Prirašė Mydocalm tablečių, bet dar nenusipirkau ir reikia eiti pas reabilitologę dėl tempimo pratimų. Neurologė sakė tepti su Fastum gel ir gerti nuskausminamuosius (ką aš ir taip darau, kai negaliu ištverti).
Atsakyti
sveikos, kas kenciat nugaros skausmus 4u.gif
vakar nuo ryto mane uzpuole tokie nugaros skausmai, tirpsta kojos per kelius, negaliu stovet, tik sedet gerai verysad.gif sia nakti tragiskai miegojau, siandien ryte pajauciau kad tas dilgciojimas, tirpimas eina link koju pirstu, nugara sutapo su mm, laukiu ju pbaigos begsiu tikrintis, bijau kad tai nebutu rimta ligos pradzia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės mirksiukas.gif
man nugaros skausmai prasidėjo prieš pusantrų metų per antrą nėštumą. Būdavo kad ir iš lovos neišlipdavau. Po gimdymo pasidariau kompiuterinę tomografiją, ir pasirodo yra liumbalinė osteochondrozė ir pondyoartrozė bei L3/S1 diskų protrūzijos doh.gif . Išrašė vaistų nuo skausmo ir liepė sportuoti. Kažin ar man nepriklauso kokie masažai ar reabilitacijos procedūros poliklinikoje g.gif gal kuri žinote ką nors plačiau?
Atsakyti
Masažus ir mankšta paskiria rebilitologas,jai nenori mokėti tai mankšta nemokamai dariau savaite o masažus tik tris kartus gavau nemokamus.Verta mankšta išmokti ir ja gali visa laiką daryti namie tai labai badeda nes stiprina nugaros raumenis dar gerai pagerti kalci-magni.Mankštos pratimus galiu atsiusti jai ka domina.
Atsakyti
Jei nesunku, atsiuskit pratimus i birute.aldoniene@gmail.com

Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 08 13, 13:54)
Masažus ir mankšta paskiria rebilitologas,jai nenori mokėti tai mankšta nemokamai dariau savaite o masažus tik tris kartus gavau nemokamus.Verta mankšta išmokti ir ja gali visa laiką daryti namie tai labai badeda nes stiprina nugaros raumenis dar gerai pagerti kalci-magni.Mankštos pratimus galiu atsiusti jai ka domina.

Norėčiau ir aš pratimų. Jei galit atsiūskit ernestap@inbox.lt
Ačiū LABAI
Atsakyti
Gal ir man galėtumėt atsiųsti ax.gif
florrra@gmail.com
Ačiū 4u.gif
Atsakyti