Bandyk daryti tempumo pratimus nugarai, ir siaip kreipkis i kineziterapeutus jie sydarys tau pratimu kompleksa:)
Taip manksta prie nugaros tikrai reikalinga, o prie to gali pabandyti preparata Milgama N, sis vaista skirtas nugaros skausmui malsinti, radikulito sindromui malsinti, pati esu turejusi radikulita tai sio vaisto pagalba issikapsciau is skausmu.Siaip tai tu tepamu visokiu vaistuku yra pilnos vaistines bet ka as zinau kaip ten jie

Labutis, manyciau vitamino B preparatu pagerti galima,plius gal kiokie papildai ar zuvu taukai tiktu:)
As taip pat turiu sia problema kaip nugaros skausmas
, reguliariai darau manksta , ir taip pat gydytoja paskyre Milgama vaista sake kad tai puikus vitamino B1, B6,B12 preparatas, nes vitaminai B grupes reguliuoja angliavandeniu skaldyma, kuris ypatingai svarbus nervu medziagu apykaitai, o kaip zinom nugara gali skaudeti ir del nervu funkcijos sutrikimu, TIK BUTINAI MOTERYS SPORTUOKIT

man tai po gimdymo pradejo skaudet nugara,anksciau to nebuvo
QUOTE(dainora.song @ 2009 04 08, 12:22)
Sveikutes gal kuri galetu patarti ka daryti su nugaros skausmu? Skausmas per visa nugara tarsi radikulitas butu. Gal kokiu efektyviu vaistu kas zino, ar fiziniu pratimu. Dekoju iskarto uz suteikta informacija 

As po sportines traumos turejau ilga laika nugaros skausma, tai gydytoja buvo israsiusi Milgamma N 100. yra pirkti tabletemis arba leidziamas injekcinis tirpalas. man net akyse prasviesejo nuo jo
QUOTE(n.vija @ 2009 04 15, 14:34)
As po sportines traumos turejau ilga laika nugaros skausma, tai gydytoja buvo israsiusi Milgamma N 100. yra pirkti tabletemis arba leidziamas injekcinis tirpalas. man net akyse prasviesejo nuo jo
as neseniai leidausi tuos vaistus, nes buvo nervu uzdegimas ar kazkas panasaus, tikrai geri vaistai

Nugaros skausmas man tai aktuali problema.Turiu 3 stuburo išvaržas, bet jaučiuosi gan gerai nes nebenaudoju jokių tepajų ir vaistų, žinot ką darau:lankau jogą, geriu papildus ir šviečiuosi bioptron prietaisu jau 1,5 metų gyvenu gan gerai.Žinoma labai save saugau neatlieki staigių judesių,ryte būna sunkiau bet tik laikinas sustingimas.
QUOTE(berta4 @ 2009 04 27, 18:46)
Nugaros skausmas man tai aktuali problema.Turiu 3 stuburo išvaržas, bet jaučiuosi gan gerai nes nebenaudoju jokių tepajų ir vaistų, žinot ką darau:lankau jogą, geriu papildus ir šviečiuosi bioptron prietaisu jau 1,5 metų gyvenu gan gerai.Žinoma labai save saugau neatlieki staigių judesių,ryte būna sunkiau bet tik laikinas sustingimas.

Man dar labai padejo osteopatas. Dabar pas ji lankausi tik 2 kartus per metus, nes pati noriu, o ne del to kad reikia