Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

Bandyk daryti tempumo pratimus nugarai, ir siaip kreipkis i kineziterapeutus jie sydarys tau pratimu kompleksa:)
Atsakyti
Taip manksta prie nugaros tikrai reikalinga, o prie to gali pabandyti preparata Milgama N, sis vaista skirtas nugaros skausmui malsinti, radikulito sindromui malsinti, pati esu turejusi radikulita tai sio vaisto pagalba issikapsciau is skausmu.Siaip tai tu tepamu visokiu vaistuku yra pilnos vaistines bet ka as zinau kaip ten jie tongue.gif
Atsakyti
Labutis, manyciau vitamino B preparatu pagerti galima,plius gal kiokie papildai ar zuvu taukai tiktu:)
Atsakyti
As taip pat turiu sia problema kaip nugaros skausmas sad.gif , reguliariai darau manksta , ir taip pat gydytoja paskyre Milgama vaista sake kad tai puikus vitamino B1, B6,B12 preparatas, nes vitaminai B grupes reguliuoja angliavandeniu skaldyma, kuris ypatingai svarbus nervu medziagu apykaitai, o kaip zinom nugara gali skaudeti ir del nervu funkcijos sutrikimu, TIK BUTINAI MOTERYS SPORTUOKIT wink.gif
Atsakyti
milgamas tai tas pats ir neurorubinas B grupes vitaminai.

Atsakyti
man tai po gimdymo pradejo skaudet nugara,anksciau to nebuvo
Atsakyti
Bandyk daryti namuose manksta ir pavartoti preparata Milgamma N, jis tinka prie neuritu, neuralgiju raumenu skausmu, radikulito sindromu, siaip tikrai labai veiksmingas cia pagrindas vit B1,6,12. Man skaudejo nugara tai tikrai padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dainora.song @ 2009 04 08, 12:22)
Sveikutes gal kuri galetu patarti ka daryti su nugaros skausmu? Skausmas per visa nugara tarsi radikulitas butu. Gal kokiu efektyviu vaistu kas zino, ar fiziniu pratimu. Dekoju iskarto uz suteikta informacija rolleyes.gif

As po sportines traumos turejau ilga laika nugaros skausma, tai gydytoja buvo israsiusi Milgamma N 100. yra pirkti tabletemis arba leidziamas injekcinis tirpalas. man net akyse prasviesejo nuo jo
Atsakyti
QUOTE(n.vija @ 2009 04 15, 14:34)
As po sportines traumos turejau ilga laika nugaros skausma, tai gydytoja buvo israsiusi Milgamma N 100. yra pirkti tabletemis arba leidziamas injekcinis tirpalas. man net akyse prasviesejo nuo jo

as neseniai leidausi tuos vaistus, nes buvo nervu uzdegimas ar kazkas panasaus, tikrai geri vaistai smile.gif
Atsakyti
man nugara taip skaudejo, kad net nesupratau is kur tas skausmas, bet tie tepami kremukai visai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Nugaros skausmas man tai aktuali problema.Turiu 3 stuburo išvaržas, bet jaučiuosi gan gerai nes nebenaudoju jokių tepajų ir vaistų, žinot ką darau:lankau jogą, geriu papildus ir šviečiuosi bioptron prietaisu jau 1,5 metų gyvenu gan gerai.Žinoma labai save saugau neatlieki staigių judesių,ryte būna sunkiau bet tik laikinas sustingimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 27 balandžio 2009 - 09:47
QUOTE(berta4 @ 2009 04 27, 18:46)
Nugaros skausmas man tai aktuali problema.Turiu 3 stuburo išvaržas, bet jaučiuosi gan gerai nes nebenaudoju jokių tepajų ir vaistų, žinot ką darau:lankau jogą, geriu papildus ir šviečiuosi bioptron prietaisu jau 1,5 metų gyvenu gan gerai.Žinoma labai save saugau neatlieki staigių judesių,ryte būna sunkiau bet tik laikinas sustingimas.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sutinku su tokiu poziuriu 100 % Nereikia saves pompuoti chemija, nes ji tik salina skausma, bet negydo skausmo priezasciu!

Man dar labai padejo osteopatas. Dabar pas ji lankausi tik 2 kartus per metus, nes pati noriu, o ne del to kad reikia mirksiukas.gif
Atsakyti