QUOTE(Saule100 @ 2009 03 15, 10:59)
Apie kokį konkrečiai gydymą klausiat? Masažus, manualinę terapiją? Kineziterapiją?. Žydrę pažįstu labai gerai, ir patariu Jums kreiptis tiesiog į Gemmos kliniką. Ten gausit kvalifikuotą pagalbą ir jei ne Žydrė, tai kiti priims. Patikėkit, visi jie profesionalai. Ne vieną mano pacientą sustatė į vietas.
Tikrai patariu ilgai nelaukti, nes kojų tirpimas-tai vienas iš neurologinių simptomų, šiuo atveju rodantis, kad prasidėjo spaudimas į motorines nervų šakneles. Sprendžiat iš to, kad tirpsta kojos, galima įtart patologiją stuburo juosmens dalyje, o skoliozė būna dažniausiai krūtininėje dalyje, todėl gali būt prasidėjęs ir kitoks procesas, gal jūs dar ir išvaržą turit? Aš tik įtarinėju, nieko nenoriu gasdint, tiesiog siūlau nedelsti
Tikrai patariu ilgai nelaukti, nes kojų tirpimas-tai vienas iš neurologinių simptomų, šiuo atveju rodantis, kad prasidėjo spaudimas į motorines nervų šakneles. Sprendžiat iš to, kad tirpsta kojos, galima įtart patologiją stuburo juosmens dalyje, o skoliozė būna dažniausiai krūtininėje dalyje, todėl gali būt prasidėjęs ir kitoks procesas, gal jūs dar ir išvaržą turit? Aš tik įtarinėju, nieko nenoriu gasdint, tiesiog siūlau nedelsti

Ačiū, Saule 100

Žinot kaip yra su tais studentais, mamoms labiau skausmingos jų problemos

Supratau, kad jūs medikė ir sakykit, jei nebus išvaržos koks gydymas būtų efektyviausias? Mane sudomino Juan Carlos, turbūt teko girdėti. Labai teigiamai apie jį atsiliepė Dani84.
.