QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 16, 16:10)
Sveikos

Aš jau antrus metus kenčiu nugaros skausmus.Viskas prasidėjo poto kai nukritau nuo arklio ir trenkiausi į tvoros kuolą...Darė rentgeną ir iš jo pasakė,tik,kad toj vietoj kur skauda yra iškrypimas,ir ten yra nesuaugę stuburo slanksleliai...ankščiau skaudėjo periodiškai kas mėn.-pusantro...buvau pas ortopedą-traumotologą jis pačiupinėjęs pasakė,kad pas mane tik stuburo raiščiai patempti ir per 3 sav. sėdint tiesiai ir nepertempiant nugaros raiščiai sugis ir skausmas dings...neskaudėjo maždaug 4-5 sav. o dabar prieš pora dienų vėl suskaudo

jau senai ruošiuos pasidaryt BMR bet vis neprisiruošiu,susigalvoju kokią priežastį...bet manau,kad reikia pasidaryt skaudančio liemens ir kaklo,nes kaklą pamaudžia vis,nes prieš kokius 4 metus po baseino tiesiog pakirto kaklą,pasukt negalėjau,atrodė,kad net pažiūrėt į šonus skauda.Nuo tada dar pora kartų nešiojau kaklo įtvarą.
Tai gal is pradziu bandyk pasidaryti KT truputi pigiau ir lengviau prieiti,o tada matysi ka sako daktarai.Man irgi vienas krutinines dalies slankstelis deformuotas,bet jis duoda toki bjauru skausma kad nesuprasi ar sirdi skauda,ar skrandi.Pries metus buvo taip sueme kad net ligoninej gulejau,bet nueme tik ta priepuoli,o nugara kaip skaudejus taip ir skauda.Kai pasiskundziau gydytojui kad nepraeina tai jis sako gal tau depresuha? Nu,gal ir depresuha ka as zinau,bet as pati tai is jos neissivaduosiu be gydytoju pagalbos.Net nenustebciau jei tai nustatytu,nes tas nuolatinis skausmas tikrai kerta per smegenis.