Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

QUOTE(tovyda @ 2008 12 13, 23:04)
Na nuo to kad bijai tai liga tikrai nedings.Zinoma gal tai tik problemele o ne liga,tad geriau paskubeti kad ji nebutu pirma smile.gif O kai nervuojiesi - nugara labai jaucia,geriau pedink pas daktariukus ir pradek gydyma(jei jis reikalingas)

ačiū už padrąsinimą 4u.gif jau užsirašiau pas gydytoją penktadieniui unsure.gif
Atsakyti
Labas reksnyte,
Is Birzu daktaru mazai naudos,nusius pas neurologa,padarys rentgeno nuotrauka ir nieko nesuzinojus iseisi toliau kesti skausmu.Geriau skambinkis i pasvaly kad padarytu KT,o tada jau gali eiti pas savo gyd.Darant KT ar turi siuntima ar ne vistiek reikia moketi,o eile panasiai savaite.
Sekmes
Atsakyti
Labas rytas, gal ir mane priimsit i savo rata, kamuoja nugaros skausmai jau 7 menesiai, kurie prasidejo po cezario pjuvio.Buvo darytas epidiuras, o dabar jau vos galiu ilgiau pastovet ar padirbeti.Skauda nugara, net rankas ir kojas kartais.Buvo darytas rentgenas, bet neurologe nieko blogo nerado, tik isvarza maza yra wink.gif
Gal patarsit , ka daryti?
Aginu vaikuti, kuris yra super aktyvus ir labai isvargina ta nugarele:(
Atsakyti
QUOTE(tovyda @ 2008 12 15, 12:23)
Labas reksnyte,
Is Birzu daktaru mazai naudos,nusius pas neurologa,padarys rentgeno nuotrauka ir nieko nesuzinojus iseisi toliau kesti skausmu.Geriau skambinkis i pasvaly kad padarytu KT,o tada jau gali eiti pas savo gyd.Darant KT ar turi siuntima ar ne vistiek reikia moketi,o eile panasiai savaite.
Sekmes

sveika,
ką tik grįžau iš Pasvalio.taip gerai nuskilo,priėmė be eilės thumbup.gif
tai va,rado osteochondroze,sakė,kad ragų prisiauginau blink.gif tai dabar nežinau,kokį gydymą skirs.
gal kas dar yra susidūrę su ataugomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 12 16, 13:32)
sveika,
ką tik grįžau iš Pasvalio.taip gerai nuskilo,priėmė be eilės  thumbup.gif
tai va,rado osteochondroze,sakė,kad ragų prisiauginau  blink.gif tai dabar nežinau,kokį gydymą skirs.
gal kas dar yra susidūrę su ataugomis  g.gif

Na ka,buvai Pasvaly,tai dabar varyk i Likenus... biggrin.gif
Siaip tai dar ne pacia blogiausia diagnoze isgirdai,butu blogiau jei butu kokios isvarzos islinde. O siaip tuos savo ragiukus bandyk tramdyti manksta ir masazais.
Kadangi gyvenam tokioj zonoj tai nera ko stebetis kad turim to ko nereikia.Gerai kad issityrei,otai but suriete ir senatves nesulaukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tovyda: 16 gruodžio 2008 - 14:29
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 16, 11:50)
Labas rytas, gal ir mane priimsit i savo rata, kamuoja nugaros skausmai jau 7 menesiai, kurie prasidejo po cezario pjuvio.Buvo darytas epidiuras, o dabar jau vos galiu ilgiau pastovet ar padirbeti.Skauda nugara, net rankas ir kojas kartais.Buvo darytas rentgenas, bet neurologe nieko blogo nerado, tik isvarza maza yra wink.gif
Gal patarsit , ka daryti?
Aginu vaikuti, kuris yra super aktyvus ir labai isvargina ta nugarele:(

Geriau papult i koki smagesni rateli nei sis,bet ka jau padarysi-pasidejuokim mirksiukas.gif Apie tuos epidiurus esu prisiklausius daug ir nei vieno atsiliepimo gero.Jei man paciai reiketu rinktis tai jau geriau imciau benra narkoze(nors is jos irgi nieko gero,bet kai ner kur trauktis...)Kas tokiu atveju padeda tikrai nezinau,mano draugei pries 6 metus operavo koja ir taike si nuskausminimo varianta,tai ji dar ir dabar jaucia skausma.Ypatingai pries oru permainas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš jau antrus metus kenčiu nugaros skausmus.Viskas prasidėjo poto kai nukritau nuo arklio ir trenkiausi į tvoros kuolą...Darė rentgeną ir iš jo pasakė,tik,kad toj vietoj kur skauda yra iškrypimas,ir ten yra nesuaugę stuburo slanksleliai...ankščiau skaudėjo periodiškai kas mėn.-pusantro...buvau pas ortopedą-traumotologą jis pačiupinėjęs pasakė,kad pas mane tik stuburo raiščiai patempti ir per 3 sav. sėdint tiesiai ir nepertempiant nugaros raiščiai sugis ir skausmas dings...neskaudėjo maždaug 4-5 sav. o dabar prieš pora dienų vėl suskaudo doh.gif jau senai ruošiuos pasidaryt BMR bet vis neprisiruošiu,susigalvoju kokią priežastį...bet manau,kad reikia pasidaryt skaudančio liemens ir kaklo,nes kaklą pamaudžia vis,nes prieš kokius 4 metus po baseino tiesiog pakirto kaklą,pasukt negalėjau,atrodė,kad net pažiūrėt į šonus skauda.Nuo tada dar pora kartų nešiojau kaklo įtvarą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 16, 16:10)
Sveikos smile.gif
Aš jau antrus metus kenčiu nugaros skausmus.Viskas prasidėjo poto kai nukritau nuo arklio ir trenkiausi į tvoros kuolą...Darė rentgeną ir iš jo pasakė,tik,kad toj vietoj kur skauda yra iškrypimas,ir ten yra nesuaugę stuburo slanksleliai...ankščiau skaudėjo periodiškai kas mėn.-pusantro...buvau pas ortopedą-traumotologą jis pačiupinėjęs pasakė,kad pas mane tik stuburo raiščiai patempti ir per 3 sav. sėdint tiesiai ir nepertempiant nugaros raiščiai sugis ir skausmas dings...neskaudėjo maždaug 4-5 sav. o dabar prieš pora dienų vėl suskaudo doh.gif jau senai ruošiuos pasidaryt BMR bet vis neprisiruošiu,susigalvoju kokią priežastį...bet manau,kad reikia pasidaryt skaudančio liemens ir kaklo,nes kaklą pamaudžia vis,nes prieš kokius 4 metus po baseino tiesiog pakirto kaklą,pasukt negalėjau,atrodė,kad net pažiūrėt į šonus skauda.Nuo tada dar pora kartų nešiojau kaklo įtvarą. unsure.gif

Tai gal is pradziu bandyk pasidaryti KT truputi pigiau ir lengviau prieiti,o tada matysi ka sako daktarai.Man irgi vienas krutinines dalies slankstelis deformuotas,bet jis duoda toki bjauru skausma kad nesuprasi ar sirdi skauda,ar skrandi.Pries metus buvo taip sueme kad net ligoninej gulejau,bet nueme tik ta priepuoli,o nugara kaip skaudejus taip ir skauda.Kai pasiskundziau gydytojui kad nepraeina tai jis sako gal tau depresuha? Nu,gal ir depresuha ka as zinau,bet as pati tai is jos neissivaduosiu be gydytoju pagalbos.Net nenustebciau jei tai nustatytu,nes tas nuolatinis skausmas tikrai kerta per smegenis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tovyda @ 2008 12 16, 19:05)
Tai gal is pradziu bandyk pasidaryti KT truputi pigiau ir lengviau prieiti,o tada matysi ka sako daktarai.Man irgi vienas krutinines dalies slankstelis deformuotas,bet jis duoda toki bjauru skausma kad nesuprasi ar sirdi skauda,ar skrandi.Pries metus buvo taip sueme kad net ligoninej gulejau,bet nueme tik ta priepuoli,o nugara kaip skaudejus taip ir skauda.Kai pasiskundziau gydytojui kad nepraeina tai jis sako gal tau depresuha? Nu,gal ir depresuha ka as zinau,bet as pati tai is jos neissivaduosiu be gydytoju pagalbos.Net nenustebciau jei tai nustatytu,nes tas nuolatinis skausmas tikrai kerta per smegenis. verysad.gif

Galvojau KT daryt,bet neurologė sakė,kad nėr ko švaistyt laiko,nes už 350lt aš BMR gausiu tą pačią dieną kai sumokėsiu...bet vis pagailiu tėvų pinigų.o plius dabar sergu jau ilga ilga (eina 4 mėnuo) tai atidedu BMR kol pasveiksiu smile.gif šį kartą tfu tfu tfu skaudėjo tik vieną dieną.bet pvz vakar tai žiauriai buvo atsilošiau labiau į sofos ranktūrį tai kaip trekštelėjo nugara!galvojau stuburas lūžo!bet neskauda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tovyda @ 2008 12 16, 16:23)
Na ka,buvai Pasvaly,tai dabar varyk i Likenus... biggrin.gif
Siaip tai dar ne pacia blogiausia diagnoze isgirdai,butu blogiau jei butu kokios isvarzos islinde. O siaip tuos savo ragiukus bandyk tramdyti manksta ir masazais.
Kadangi gyvenam tokioj zonoj tai nera ko stebetis kad turim to ko nereikia.Gerai kad issityrei,otai but suriete ir senatves nesulaukus lotuliukas.gif

nu jo visai nieko būtų į Likėnus lotuliukas.gif
rytoj eisiu pas savo gydytoją su savo nugarytės foto smile.gif žiūrėsiu ką sakys,o Pasvalyje irgi sakė,kad mankšta,masažas yra būtina.
tiesa,tu gal biržietė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 16 gruodžio 2008 - 22:06
man ir skauda nugara , yra kompresinis stuburo luzis ( slankstelis ) ir iskrypes stuburas ... nieko niekas man padet negali , tik manksta pasiulyt
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 12 16, 23:04)
nu jo visai nieko būtų į Likėnus  lotuliukas.gif
rytoj eisiu pas savo gydytoją su savo nugarytės foto  smile.gif  žiūrėsiu ką sakys,o Pasvalyje irgi sakė,kad mankšta,masažas yra būtina.
tiesa,tu gal biržietė  bigsmile.gif

Taip,as esu birziete biggrin.gif
Atsakyti