QUOTE(varliukas @ 2006 10 16, 12:10)
Siaip tai man paciai cia viskas painu ir mistika kazkokia
Kai dingo ciklas buvau tikra kad cia tik del KT kazkas streikuoja - iki tol nebuvo nieko panasaus, jokiu mmm dingimu... As is daktaru norejau tiesiog atgauti savo cikla
Taciau diagnoze - PKS, normalaus ciklo niekada neturesiu, vaiku susilaukti naturaliai sansu minimaliai, rekomenduojama stimuliacija...
Prisipazinsiu buvo sokas, ilgai truko kol su tuo susigyvenau...
Dabar ir pati nebezinau kas cia vyksta... Gal dabartinis pagerejimas tik laikinas...
Zinau tik viena, KT niekada nebegersiu
visgi dar galima būtų ir suabejoti PKS diagnoze
nes ji nustatyta per ciklo sutrikimą - galbūt atsitiktinį ir laikiną. Harmonų sutrikimai irgi gali būti atsitiktiniai - ciklas dingsta ir dėl stresų (tuomet drįsčiau teigti tai atsispindi ir harmonų tyrimuose).
O kad taip "nuteikia" daktarai vienąkart pažiūrėję echo, paviršutiniškai nustatę PKS, tai šaudyt juos
Mane Klimas stebėjo kelis ciklus, įsitikino kad ovuliacija tikrai nevyksta (BT tam netinka) ir net tuomet nedrįso tiksliai įvardinti, kad pas mane policistinės, buvo linkęs priskirti tai ovuliacijos sutrikimams
be to PKS nėra joks nuosprendis, yra tikrai daug pastojusių natūraliai, nes ovuliacija kartais įvyksta ir policistukėms
Ir jaudintis čia nėra dėl ko - jau stimuliacijos tai apskritai vienas iš nekalčiausių ir mažiausiausiai nutolusių nuo pastojimo "natūraliai" gydymo būdas
O PKS negali taip imti ir savaime išnykti - linkiu, kad tai tau būtų buvę tik laikini nesklandumai ir dabartiniai ciklai būtų ovuliaciniai