QUOTE(Druskyte @ 2006 10 15, 00:07)
Nu jo, kelia apetita... Man Diane taip sukele, kad budama 16kos priaugau 15 kg!
As dabar KT kaip velnio bijau, nes oi kaip sunkiai as ju atsikratinejau...
Tai negi nera jokio kito gydymo budo? Skaiciau kazkokiam zurnale apie homeopatinius vaistus mmm reguliuoti. Ka manot apie tai?
Ir is vis as tokia pasimetus, nzn ka man dayt ir kur kreiptis... Zinau kad tikrai noresiu po keleriu metu, zinau apie savo problema bet nezinau kaip sau padet...
As dabar KT kaip velnio bijau, nes oi kaip sunkiai as ju atsikratinejau...
Tai negi nera jokio kito gydymo budo? Skaiciau kazkokiam zurnale apie homeopatinius vaistus mmm reguliuoti. Ka manot apie tai?
Ir is vis as tokia pasimetus, nzn ka man dayt ir kur kreiptis... Zinau kad tikrai noresiu po keleriu metu, zinau apie savo problema bet nezinau kaip sau padet...
va tai tau ir skirtingi organizmai. Manau, reikėtų tau nueiti pas gerą gyd. ir jos klausti, nes, manau, ne visi ir homeopatiniai tinka visiems. Na mes čia galime prišnekėti, bet neteisnga linkme...taigi gyd. komsultacija tinkamiausia
Beje, mergaitės, klusimas, jei geriu folio rūgštį parašyta 1mg. ant pakuotės. O pas gyd. recete 3mg. Velnias ką daryt...aš kai vaistininė sumurmėjo po 1 į dieną, taip ir geriu, tik neseniai pastebėjau, jog 3mg. užrašyta