Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Tidibee @ 2006 12 14, 17:05)

Norejau Jusu pasiklausti... siandien supermamoje pasiskaiciau apie sperma... vienos sako, kad galima kiekviena diena bandyti, kitos kas antra, jog diena spermai reikia pasigaminti. Tai kaip ten yra?

paskaitynek apie spermos tyrimus ir pan. kur diskutuoja -ten labaiu nusimano 4u.gif siaip kiek isivaizduoju, tai jei vyras visiskai sveikas sita prasme turbut pastot butu galima nors ir tris kart per diena smileysex.gif ax.gif bet jei yra kokiu problem, turbut rekomenduoja ne kiekviena diena, o lyg bent kas antra... bet cia yra geresniu speciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 14, 20:16)
paskaitynek apie spermos tyrimus ir pan. kur diskutuoja -ten labaiu nusimano 4u.gif siaip kiek isivaizduoju, tai jei vyras visiskai sveikas sita prasme turbut pastot butu galima nors ir tris kart per diena smileysex.gif ax.gif  bet jei yra kokiu problem, turbut rekomenduoja ne kiekviena diena, o lyg bent kas antra... bet cia yra geresniu speciu blush2.gif

na man ir taip atrodo...nors liaudyje esu ir kažką girdėjusi, jog ir problemų neturinčiom porom kas antrą geriau...na čia tik mano nuogirdos. blush2.gif
Atsakyti
Aciu visoms labai. Sviesiau sia tema pasidare smile.gif

Atsakyti
geriausia sperma yra po 3-4 dienų susilaikymo ir nevartojant jokio alkoholio smile.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip sekasi, perskaiciau viska ziuriu nujienu nera geru verysad.gif pas mane irgi nieko ner, kita savaite vel vaziuoju pas gydytojus ale kas is to, kad jeigu net ovulicijos mn atrodo, kad nebuvo, nes jokiu pozymiu jos nebuvo verysad.gif ai vienu zo, kazkaip tikejausi kaledinio stebuklo, bet kaip suprantu s..... ir viskas.
blndz, kiek jums jau savaiteliu, kaip jautiesi?
Atsakyti
nu meginutes, kur visos pabegot is sio skyrelio, kad jau tiek dienu niekas nieko neraso g.gif idomu, kaip jus laikoites? ar jau zusikrete kaledine nuotaika? as jau koks pora menesiu kaip uzsikretusi lotuliukas.gif ir jau tik trys dieneles belike iki as vaziuosiu namo i lietuva ir padarysim visiems siurpriza, nes tik vyro brolis zino, kad griztam thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. mirksiukas.gif Dingusios visos, patyliukais laukia stebūkliukų 4u.gif
na sekasi man kaip ir anksčiau: nei pirmyn, nei atgal neinam lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 18, 18:59)
nu meginutes, kur visos pabegot is sio skyrelio, kad jau tiek dienu niekas nieko neraso  g.gif idomu, kaip jus laikoites? ar jau zusikrete kaledine nuotaika? as jau koks pora menesiu kaip uzsikretusi  lotuliukas.gif ir jau tik trys dieneles belike iki as vaziuosiu namo i lietuva ir padarysim visiems siurpriza, nes tik vyro brolis zino, kad griztam  thumbup.gif

oi kaip gerai Tau, kad i Lietuva vaziuoji. as ir Kaledom visus aplankyti noreciau.

pas mane geros naujienos, pasidariau testa ir rodo, kad ovuliuoju smile.gif .... matyt Kaledinis stebuklas...kitaip negali buti.
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 15, 14:05)
sveikutes, kaip sekasi, perskaiciau viska ziuriu nujienu nera geru  verysad.gif  pas mane irgi nieko ner, kita savaite vel vaziuoju pas gydytojus ale kas is to, kad jeigu net ovulicijos mn atrodo, kad nebuvo, nes jokiu pozymiu jos nebuvo  verysad.gif  ai vienu zo, kazkaip tikejausi kaledinio stebuklo, bet kaip suprantu s..... ir viskas.
blndz, kiek jums jau savaiteliu, kaip jautiesi?

ai, žinai, aš apie ovuliaciją apskritai supratimo neturėjau, nes buvau įsitikinusi, kad jinai mano kieme nesilanko, tai ką čia padarysi. bet pasirodo... lankosi, lankosi. taip paslapčia, kad net nesupranti ax.gif
nors aš pastojau tik tada, kai pradėjau mažiau bepročiuoti, pradėjau vėl iš naujo rūkyti, londone savaitę su vyru daugiau nieko neveikėm, o tik baliavojom, po ilgo laiko sexiukas pasidarė malonumas skirtas tik mums ir daugiau jokių užpakalinių minčių (tipo pasimylėjus, o ir dažnai, o siaube, besimylinti, pastoviai iš galvos neišeidavo: o gal jau šį kartą?). ir štai - iš karto po to - stebuklas wub.gif
į mano savaitėles prašom žiūrėti liniuotėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tidibee @ 2006 12 18, 18:06)
oi kaip gerai Tau, kad i Lietuva vaziuoji. as ir Kaledom visus aplankyti noreciau.

pas mane geros naujienos, pasidariau testa ir rodo, kad ovuliuoju  smile.gif .... matyt Kaledinis stebuklas...kitaip negali buti.

Nenoriu labai liūdinti, bet tie testai policistukėms amžiną ovuliaciją rodo, nes mums būdinga LH hormono hipersekrecija. O tie testai ir parodo LH hormono piką. Todėl geriau su jais nežaisti.
Atsakyti
Jokiu naujienu. Na mmm dar nepasirode, bet nezinau ar cia geras zenklas..... Veluoja savaite.
Atsakyti
gal tikrai mum reikia maziau psihuot g.gif Man viena pazistama gydytoja (seimos) sake, kad pirma susitvarkyciau su galva, baigciau galvot, kad niekad nesigaus ir dar visokiu nesamoniu, nes tada tipo uzblokuoju viska ir nieko nesigauna. Bet as vistiek cia nieko nesuprantu ax.gif
Atsakyti