na va, merginos išgėriau šiandien paskutinę duphastono tabletę (10-ą), temperatūra nebuvo mažesnė nei 36,9. bet jokios nuojautos, ir šiaip, jausmas, jog nelabai ir pasisekė...
kaip tik dabar skaičiau anekdotą:
Pora pasimylėjo.Žmona klausia vyro:
-Kaip pavadinsime vaiką kai gims?
Vyras nusiima prezervatyvą ir sako:
-Jeigu išsilaisvins, tai Deividu Koperfildu.
QUOTE(elij`a @ 2006 12 08, 20:35)
1.na va, merginos išgėriau šiandien paskutinę duphastono tabletę (10-ą), temperatūra nebuvo mažesnė nei 36,9. bet jokios nuojautos, ir šiaip, jausmas, jog nelabai ir pasisekė...
2. kaip tik dabar skaičiau anekdotą:
2. kaip tik dabar skaičiau anekdotą:
1.niu dar nenusimink , be to BT nebloga tai viltis yra
2. geras
nezinau kaip kitoms, bet man tem. 36.9 buna kasdien geriu DUP ar ne Si men pries mmm galvojau irgi kad gal ir temp buvo 37.0 bet atejo mmm.....ir buvo jos tik nepilnas trys dienas ... ir tepliojio tik, o nei kaip visad bet nestumo testas po mmm parode I, tad as jau antra diena kaip geriu CLO ir bandysiu taip stimuliuotis o gal ......
QUOTE(Menule @ 2006 12 08, 22:15)
nezinau kaip kitoms, bet man tem. 36.9 buna kasdien geriu DUP ar ne Si men pries mmm galvojau irgi kad gal ir temp buvo 37.0 bet atejo mmm.....ir buvo jos tik nepilnas trys dienas ... ir tepliojio tik, o nei kaip visad bet nestumo testas po mmm parode I, tad as jau antra diena kaip geriu CLO ir bandysiu taip stimuliuotis o gal ......
na va užmušei viltį juokauju, pati neįsisvajoju, taigi ir nelabai tikiu. Na žiūrėkit, linkiu, kad pasisektų
kaži kaip čia su ta temperatūra sivana
QUOTE(sivana @ 2006 12 08, 22:37)
aha, labas aš keksas... ateis tos mmm
o vyras žadėjo vaistų 9 mėnėsiams...sakė veiksmingi na galiojimo laikas nepasibaigęs lyg vaistų
šakės, vyrui sakysiu, kad neskaitytų čia
QUOTE(gitaniux @ 2006 12 08, 18:21)
O kas tas p.Kazanavičius? Aš tokio išvis negirdėjau. Jau visai pasimečiau, o tai ka vaiko ir motinos klinikoh blogai ka nors nustatineja? Aš dabar ten perbėgau iš VK. MB sako, gal dar nuvaryt į Vilnių, užsitvirtinimui diagnozės. Nežinau net ką daryt, vėl nervai prdeda imt
"Vaiko ir motinos" klinikoj tikrai nieko blogo nenustatineja,viskas ten gerai. As tik mastau eiti pas endikrinologa Kazanaviciu todel,kad issitirt visus harmonus,as vasara pas jau buvau viena karta,nezmoniskai slinko plaukai,ne viska iki galo issityriau. Niekad nesigilinau kas yra tas PKS,o dabar noriu apsilankyt dar karteli pas ji. Nesinervuok ir toliau lankykis ten kur eini
na man patiko Motinos ir Vaiko klinika, tem mane siųsdavo darytis tyrimus.
sveikutes man vel nezinau kas darosi .. isgeriauskatinamu vaistu si cikl o jokios ovulaicijos ne zenklo nors jau ir 16 ciklo diena teiva o tiek daug tikejausi is situ vaistuku
QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 10, 08:59)
sveikutes man vel nezinau kas darosi .. isgeriauskatinamu vaistu si cikl o jokios ovulaicijos ne zenklo nors jau ir 16 ciklo diena teiva o tiek daug tikejausi is situ vaistuku
o kaip tu ta ovuliacija tikiesi pastebeti? siaip policistines gana daznai nesureaguoja i closbergyt (ar kaip jis ten rasosi). jos pavojinguos tuo, kad gali visai nesureaguoti, o gali labai audringai...
nenusimink, turi pavykti, tik reikia kantrybes. daug kantrybes.
QUOTE(Wilmog @ 2006 12 10, 09:43)
o kaip tu ta ovuliacija tikiesi pastebeti? siaip policistines gana daznai nesureaguoja i closbergyt (ar kaip jis ten rasosi). jos pavojinguos tuo, kad gali visai nesureaguoti, o gali labai audringai...
man kiek kartu budavo ta oviliacija, tai labai ju krutine jautri budavo , ir gleiviu daug labai o siuo metu nieko vissiskai nieko, kaip sakoma, ten pas maen sausa kaip sacharoj ai, kad kartais ta kantrybe baigi issekti tik save guodziu tuo, kad nu jeigu karta pavyko pastoti be jokiu gydymo, tai gal ir kita karta Dievas duos ta laime tapti ir asiku isnesioti ir susilaukti mazylio
QUOTE(Menule @ 2006 12 08, 22:15)
Prieš geriant Cl. reikia BŪTUNBAI pasirodyti gydytojai, ar nėra cistų ir pačiai nepradėti gerti be jos leidimo. O tos mmm tri dienas įtartinos, o testas gali klysti, būtinai nulėk pas gydytoją