Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

na va, merginos išgėriau šiandien paskutinę duphastono tabletę (10-ą), temperatūra nebuvo mažesnė nei 36,9. mastau.gif bet jokios nuojautos, ir šiaip, jausmas, jog nelabai ir pasisekė...
kaip tik dabar skaičiau anekdotą:
Pora pasimylėjo.Žmona klausia vyro:
-Kaip pavadinsime vaiką kai gims?
Vyras nusiima prezervatyvą ir sako:
-Jeigu išsilaisvins, tai Deividu Koperfildu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 08 gruodžio 2006 - 20:36
QUOTE(elij`a @ 2006 12 08, 20:35)
1.na va, merginos išgėriau šiandien paskutinę duphastono tabletę (10-ą), temperatūra nebuvo mažesnė nei 36,9.  mastau.gif bet jokios nuojautos, ir šiaip, jausmas, jog nelabai ir pasisekė...
2. kaip tik dabar skaičiau anekdotą:
Pora pasimylėjo.Žmona klausia vyro:
-Kaip pavadinsime vaiką kai gims?
Vyras nusiima prezervatyvą ir sako:
-Jeigu išsilaisvins, tai Deividu Koperfildu. doh.gif  lotuliukas.gif

1.niu dar nenusimink unsure.gif , be to BT nebloga g.gif tai viltis yra ax.gif
2. geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau kaip kitoms, bet man tem. 36.9 buna kasdien sad.gif geriu DUP ar ne sad.gif Si men pries mmm galvojau irgi kad gal nestuke.gif ir temp buvo 37.0 bet atejo mmm.....ir buvo jos tik nepilnas trys dienas ... sad.gif ir tepliojio tik, o nei kaip visad sad.gif bet nestumo testas po mmm parode I, tad as jau antra diena kaip geriu CLO ir bandysiu taip stimuliuotis blush2.gif o gal ...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Menule @ 2006 12 08, 22:15)
nezinau kaip kitoms, bet man tem. 36.9 buna kasdien sad.gif geriu DUP ar ne sad.gif Si men pries mmm galvojau irgi kad gal  nestuke.gif  ir temp buvo 37.0 bet atejo mmm.....ir buvo jos tik nepilnas trys dienas ... sad.gif ir tepliojio tik, o nei kaip visad sad.gif bet nestumo testas po mmm parode I, tad as jau antra diena kaip geriu CLO ir bandysiu taip stimuliuotis  blush2.gif  o gal ...... wub.gif

na va užmušei viltį lotuliukas.gif juokauju, pati neįsisvajoju, taigi ir nelabai tikiu. Na žiūrėkit, linkiu, kad pasisektų wub.gif

kaži kaip čia su ta temperatūra lotuliukas.gif sivana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 08 gruodžio 2006 - 21:22
QUOTE(elij`a @ 2006 12 08, 21:22)
kaži kaip čia su ta temperatūra lotuliukas.gif sivana

ups blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2006 12 08, 22:37)

aha, labas aš keksas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ateis tos mmm lotuliukas.gif
o vyras žadėjo vaistų 9 mėnėsiams...sakė veiksmingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na galiojimo laikas nepasibaigęs lyg vaistų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šakės, vyrui sakysiu, kad neskaitytų čia doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaniux @ 2006 12 08, 18:21)
O kas tas p.Kazanavičius? Aš tokio išvis negirdėjau. Jau visai pasimečiau, o tai ka vaiko ir motinos klinikoh blogai ka nors nustatineja? Aš dabar ten perbėgau iš VK. MB sako, gal dar nuvaryt į Vilnių, užsitvirtinimui diagnozės. Nežinau net ką daryt, vėl nervai prdeda imt doh.gif

"Vaiko ir motinos" klinikoj tikrai nieko blogo nenustatineja,viskas ten gerai. As tik mastau eiti pas endikrinologa Kazanaviciu todel,kad issitirt visus harmonus,as vasara pas jau buvau viena karta,nezmoniskai slinko plaukai,ne viska iki galo issityriau. Niekad nesigilinau kas yra tas PKS,o dabar noriu apsilankyt dar karteli pas ji. Nesinervuok ir toliau lankykis ten kur eini 4u.gif
Atsakyti
na man patiko Motinos ir Vaiko klinika, tem mane siųsdavo darytis tyrimus.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man vel nezinau kas darosi .. isgeriauskatinamu vaistu si cikl o jokios ovulaicijos ne zenklo nors jau ir 16 ciklo diena verysad.gif teiva o tiek daug tikejausi is situ vaistuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 10, 08:59)
sveikutes  4u.gif  man vel nezinau kas darosi .. isgeriauskatinamu vaistu si cikl o jokios ovulaicijos ne zenklo nors jau ir 16 ciklo diena  verysad.gif teiva o tiek daug tikejausi is situ vaistuku  verysad.gif

o kaip tu ta ovuliacija tikiesi pastebeti? siaip policistines gana daznai nesureaguoja i closbergyt (ar kaip jis ten rasosi). jos pavojinguos tuo, kad gali visai nesureaguoti, o gali labai audringai...
nenusimink, turi pavykti, tik reikia kantrybes. daug kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Wilmog @ 2006 12 10, 09:43)
o kaip tu ta ovuliacija tikiesi pastebeti? siaip policistines gana daznai nesureaguoja i closbergyt (ar kaip jis ten rasosi). jos pavojinguos tuo, kad gali visai nesureaguoti, o gali labai audringai...
nenusimink, turi pavykti, tik reikia kantrybes. daug kantrybes.

man kiek kartu budavo ta oviliacija, tai labai ju krutine jautri budavo , ir gleiviu daug labai o siuo metu nieko vissiskai nieko, kaip sakoma, ten pas maen sausa kaip sacharoj lotuliukas.gif verysad.gif ai, kad kartais ta kantrybe baigi issekti verysad.gif tik save guodziu tuo, kad nu jeigu karta pavyko pastoti be jokiu gydymo, tai gal ir kita karta Dievas duos ta laime tapti nestuke.gif ir asiku isnesioti ir susilaukti mazylio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Menule @ 2006 12 08, 22:15)
nezinau kaip kitoms, bet man tem. 36.9 buna kasdien sad.gif geriu DUP ar ne sad.gif Si men pries mmm galvojau irgi kad gal  nestuke.gif  ir temp buvo 37.0 bet atejo mmm.....ir buvo jos tik nepilnas trys dienas ... sad.gif ir tepliojio tik, o nei kaip visad sad.gif bet nestumo testas po mmm parode I, tad as jau antra diena kaip geriu CLO ir bandysiu taip stimuliuotis  blush2.gif  o gal ...... wub.gif

Prieš geriant Cl. reikia BŪTUNBAI pasirodyti gydytojai, ar nėra cistų ir pačiai nepradėti gerti be jos leidimo. O tos mmm tri dienas įtartinos, o testas gali klysti, būtinai nulėk pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti