Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Wilmog @ 2006 12 08, 00:00)
kaip jau rašiau yra tas Kazanavičiaus metodas, apie kurį jis kalba kaip apie panacėją, bet va forume nei vienos laimingos jos pacientės...

o argi ne Rugiagėlė viena tų laimingųjų? g.gif ir, regis, buvo dar, bet nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 12 08, 00:48)
o argi ne Rugiagėlė viena tų laimingųjų?  g.gif  ir, regis, buvo dar, bet nepamenu  doh.gif

aha, dar berods Herėja dvynukų laukiasi po Kazanavičiaus gydymo g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(Wilmog @ 2006 12 07, 22:30)
1. Utrogestas? čia tas pats progesterono prieparatas
2.  gydytoja specializuojasi nevaisingumo gydyme?
3.  ar padaryti visi hormonų tyrimai.
4. BT matavimas jau nelaikoma rimtu metodu. galų gale ar tik pats progesteronas jos nekelia?
5. . laparoskopija vienok operacija. kokiu tikslu ji daroma - diagnostinė ar kiaušidžių driligas ar kaip ten vadinasi - kai jos mažinamos, šlifuojamos kažkaip...

1. kai man buvo paaiškinta kad jis geresnis už duphastoną, kadangi tai natūralus preparatas ne sintetinis g.gif
2. tiksliai nežinau unsure.gif , bet man rekomendavo ją draugė, kuriai išvis kiti gydytojai sakė neturės leliukų, o dabar deka tos gydytojos du berniukus turi
3. pastebėjau kad po O kai pradedu vartoti Utrogestą BT kyla g.gif
4. tai man dėl to nori ją daryti, kad kiaušidės padidėjusios, ir taip supratau kad jas sumažins ir iššlifuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2006 12 07, 17:45)
Sveikos moterytes! Man nustate policistines kiausides,pas mane labai nereguliarios menesines,bet kai pasiskaiciau kitus simptomus,tai neturiu ansvorio,nera pas mane ir labai didelio plaukuotumo. Ejau pas ginekologe,del mestruaciju ir pasake,kad pas mane butent policistines kiausides. Kadangi nelabai supratau sita diagnoze tai pasiskaiciau internete.Gydytoja ir gydymo jokio neskyre,tik sake,jei labai noriu galiu  i ateiti harmonus issitirti,arba kontraceptines gerti,kuriu as labai nenoriu. Sake,kad labai sunku pastoti moterim su tokiom kiausidem,bet as sito nepatyriau,nors su vyru neplanavom,bet pastojau netiketai. Visas nestumas buvo labai lengvas. Tai va suzinojau,kad turiu tokia beda jau turedama lelyte  smile.gif Bet kyla daugybe klausimu,reiks eit pas gydytoja issiaiskint daugiau,nes nieko nenusimanau. Ar gali taip buti,kad prades man augti svoris,padides plaukuotumas? Ar reikia gydytis? Ar gali nuo to vargint plauku slinkimas?  blush2.gif  Bukit geros,paaiskinkit jei galit,man neismanelei. Aciu!  4u.gif

pirmiausia -kaip tau jas nustate, kad policistines? ar tik del nereguliariu mmm? g.gif jei taip - tai tada tikria nereiskia, kad pas tave jos ir tokios...turi but ir hormonu tyrimai atitinkama ciklo diena, ir echo, ir stebejimai del ovuliaciju, bei dar eile visko...

QUOTE(Mia @ 2006 12 08, 01:38)
aha, dar berods Herėja dvynukų laukiasi po Kazanavičiaus gydymo  g.gif

bet ji nepolicistuke berods ax.gif , pas ja su skydliauke lyg kazkas buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
ne, nainen, dar neprasidėjo, šiandien geriu 10 tabletę. Na, pas mane su gleivėm išvis nesamonė kažkokia blush2.gif kai buvau Kaune, gyd. jos nelabai geros pasirodė, padarė tepinėlį, o jis idealus. Velnias žino...žinok nepastebiu tikrai, jos visą laik man tokios panašiai kaip prieš O ir jų labai daug blush2.gif pala...taigi iš vis man jos nebūna hihihi.gif kaip man ją nujaust. Čia tik stebūklo laukia gyd ir mes.
kaip tu gyveni?Viskas gerai?

Beje, su metais tai ir man nuolat sakydavo, jog greičiau galvoti. Merginos, o kiek jums metų įdomu?
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 12 08, 09:15)

Beje, su metais tai ir man nuolat sakydavo, jog greičiau galvoti. Merginos, o kiek jums metų įdomu?

man kai buvo gal apie 20 vienas daktaras sake paskubet su vaikais doh.gif -ale kad man tikria ne tas rupejo lotuliukas.gif ir aisku, niekur neskubejau ax.gif gimdziau as 27 ax.gif , o kito leliaus dar neskubu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 08, 10:15)
man kai buvo gal apie 20 vienas daktaras sake paskubet su vaikais doh.gif  -ale kad man tikria ne tas rupejo lotuliukas.gif ir aisku, niekur neskubejau ax.gif gimdziau as 27 ax.gif , o kito leliaus dar neskubu blush2.gif  blush2.gif

nepatikėsi, man kai buvo 20 irgi liepė kuo skubiau....ir dar baliau nepatikėsi, mes kaip ir pradėjom skubintis lotuliukas.gif o man neseniai 21 suėjo doh.gif doh.gif doh.gif
paskubėti liepia, manau, dėl ilgo gydymo periodo? Man sakė, jog vaikučius iki 27 metų visus "susipirkti" mastau.gif gal nuo organizmo priklauso, ar nuo PKS, nes kaip matau nuo 27 metų turi labai gražią mergytę. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 08 gruodžio 2006 - 09:52
QUOTE(elij`a @ 2006 12 08, 09:46)
nepatikėsi, man kai buvo 20 irgi liepė kuo skubiau....ir dar baliau nepatikėsi, mes kaip ir pradėjom skubintis lotuliukas.gif o man neseniai 21 suėjo doh.gif  doh.gif  doh.gif
paskubėti liepia, manau, dėl ilgo gydymo periodo? Man sakė, jog vaikučius iki 27 metų visus "susipirkti" mastau.gif gal nuo organizmo priklauso, ar nuo PKS, nes kaip matau nuo 27 metų turi labai gražią mergytę. wub.gif

nemanyciau...
siaip skubet liepia, nes su amzium tipo blogeja padetis... bei atsiranda gal ir kt bedeliu -tai tik del to... bet kazkodel as manau, kad ar tada, ar dabar -ji absoliuciai tokia pat ax.gif ax.gif geriau tada KT, dabar vel pradejau ax.gif o ka daryt? o pametinuku irgi nenoriu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 gruodžio 2006 - 11:44
QUOTE(Wilmog @ 2006 12 07, 23:00)
sveikutė, sveikinu, kad turi vaikiuką, kad nėštumas buvo lengvas - esi tikrai netipinis policistinių atvejis  thumbup.gif

kaip elgtis? na žiūrint kiek tau metų ir kiek dar vaikiukų norėtum turėti. Amžius svarbu, su policistinėmis rekomenduojama kuo anksčiau susitvarkyti su vaikiukų klausimais. tiksliau atsakyti galėtų tik gydytojas, priklausomai nuo to kokie tavo norai ir kokie tyrimai ir ttt. tiesą sakant nežinau kaip elgiamasi poto, kai jau turimas norimas vaikų skaičius... žinau, kad iki to rekomanduojama gerti KT, kad kiaušidės miegotų ir nedidėtų.
kaip jau rašiau yra tas Kazanavičiaus metodas, apie kurį jis kalba kaip apie panacėją, bet va forume nei vienos laimingos jos pacientės...

Aciu,tikrai turiu Dievo dovana smile.gif . Man 24. Nustate tai man "vaiko ir motinos",kai nuejau del menstruaciju,tai paziurejus ehoskopu,taip man ir pasake,kad turiu PKS,kad moterys su tokiom kiausidem labai sunkiai pastoja,kad esu laiminga turedama lelyte. Jauciu reikia eiti pas Kazanaviciu,gal jis patars ka geriau daryti.
Atsakyti
vat dabar įsitikinu,jog amžius nelabai ką ir keičia. agnixa, tikrai esi labai laiminga, turėdama dukrytę wub.gif
Atsakyti
O kas tas p.Kazanavičius? Aš tokio išvis negirdėjau. Jau visai pasimečiau, o tai ka vaiko ir motinos klinikoh blogai ka nors nustatineja? Aš dabar ten perbėgau iš VK. MB sako, gal dar nuvaryt į Vilnių, užsitvirtinimui diagnozės. Nežinau net ką daryt, vėl nervai prdeda imt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaniux @ 2006 12 08, 19:21)
O kas tas p.Kazanavičius? Aš tokio išvis negirdėjau.

Jis endikrinologas, gydo skydliaukės sutrikimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 08 gruodžio 2006 - 20:20