QUOTE(agnixa @ 2006 12 07, 17:45)
Sveikos moterytes! Man nustate policistines kiausides,pas mane labai nereguliarios menesines,bet kai pasiskaiciau kitus simptomus,tai neturiu ansvorio,nera pas mane ir labai didelio plaukuotumo. Ejau pas ginekologe,del mestruaciju ir pasake,kad pas mane butent policistines kiausides. Kadangi nelabai supratau sita diagnoze tai pasiskaiciau internete.Gydytoja ir gydymo jokio neskyre,tik sake,jei labai noriu galiu i ateiti harmonus issitirti,arba kontraceptines gerti,kuriu as labai nenoriu. Sake,kad labai sunku pastoti moterim su tokiom kiausidem,bet as sito nepatyriau,nors su vyru neplanavom,bet pastojau netiketai. Visas nestumas buvo labai lengvas. Tai va suzinojau,kad turiu tokia beda jau turedama lelyte
Bet kyla daugybe klausimu,reiks eit pas gydytoja issiaiskint daugiau,nes nieko nenusimanau. Ar gali taip buti,kad prades man augti svoris,padides plaukuotumas? Ar reikia gydytis? Ar gali nuo to vargint plauku slinkimas?
Bukit geros,paaiskinkit jei galit,man neismanelei. Aciu!
pirmiausia -kaip tau jas nustate, kad policistines? ar tik del nereguliariu mmm?
jei taip - tai tada tikria nereiskia, kad pas tave jos ir tokios...turi but ir hormonu tyrimai atitinkama ciklo diena, ir echo, ir stebejimai del ovuliaciju, bei dar eile visko...
QUOTE(Mia @ 2006 12 08, 01:38)
aha, dar berods Herėja dvynukų laukiasi po Kazanavičiaus gydymo
bet ji nepolicistuke berods
, pas ja su skydliauke lyg kazkas buvo