Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Trusty @ 2006 12 06, 14:05)
Na seip duf nuo vidurio ciklo, bet jei jis nereguliarus tai kaip nuspresi kada tas vidurys?

pamenu, man sake ar tai nuo 16 ar 18 c.d. - nepamenu tiksliai ax.gif kazkas cia geria ir jai kazkaip panasiai ax.gif
Atsakyti
o as duphastoną gert pradėjau nuo 35 ciklo dienos blink.gif taip parašyta (na skaičiuojama nuo paskutinių mmm pirmos dienos)taigi individualu, pasitarti su gyd.būtina mirksiukas.gif
aš šiandien geriu 8 tabletę, bet nieko, jokio jausmo, ar skausmo pilvo apačios ar ko...negi jos taip tyliai man parkeliauja g.gif pasalūnės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nainen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 12 06, 16:22)
o as duphastoną gert pradėjau nuo 35 ciklo dienos blink.gif taip parašyta (na skaičiuojama nuo paskutinių mmm pirmos dienos)taigi individualu, pasitarti su gyd.būtina mirksiukas.gif
aš šiandien geriu 8 tabletę, bet nieko, jokio  jausmo, ar skausmo pilvo apačios ar ko...negi jos taip tyliai man parkeliauja g.gif pasalūnės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nainen  wub.gif

gerdama po 1 tabl. į dieną, nelabai ką jausi, man būdavo po 3 tabl. 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
, nutariau ir aš prisijungti. ax.gif prieš 4 mėn. nustatė PKS verysad.gif nes nereguliarios mmm būdavo ir nepavykdavo pastoti. Dabar jau 3-čią ciklą bandysiu vartoti Utrogestą, matuoju BT, bet jei dabar nepavyks pastoti, po naujų metų manęs laukia laparaskopija. Tik labai man keista kodėl mano ginė nerekomenduoja skatinančius bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2006 12 06, 17:00)
Labas  4u.gif
, nutariau ir aš prisijungti. ax.gif prieš 4 mėn. nustatė PKS  verysad.gif nes nereguliarios mmm būdavo ir nepavykdavo pastoti. Dabar jau 3-čią ciklą bandysiu vartoti Utrogestą, matuoju BT, bet jei dabar nepavyks pastoti, po naujų metų manęs laukia laparaskopija. Tik labai man keista kodėl mano ginė nerekomenduoja skatinančius bandyti  g.gif

NA JEI PAS TAVE VYKSTA OVULIACIJA TAI IR STIMULIUOJANČIŲJŲ NEREIKIA.
O pas kokią tu vaikštai ar pas ne vaisingumo spec., nes tik jos moka taikyti stimuliacijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 12 06, 16:08)
NA JEI PAS TAVE VYKSTA OVULIACIJA TAI IR STIMULIUOJANČIŲJŲ NEREIKIA.
O pas kokią tu vaikštai ar pas ne vaisingumo spec., nes tik jos moka taikyti stimuliacijas rolleyes.gif

aš labai gailiuosi kad ne iš pradžių matavau BT kai pradėjom planuoti 2.gif o tik nuo tada kai pradėjau vartoti Utrogestą, tai pagal BT O vyksta, neblogai atrodo grafikas, bet ....visvien ateina mmm. Vaikštau pas gyd. G. Karpenko
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2006 12 06, 17:12)
aš labai gailiuosi kad ne iš pradžių matavau BT kai pradėjom planuoti  2.gif o tik nuo tada kai pradėjau vartoti Utrogestą, tai pagal BT O vyksta, neblogai atrodo grafikas, bet ....visvien ateina mmm. Vaikštau pas gyd. G. Karpenko

negirdėjau apie tokią, ar ji Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 12 06, 16:22)
negirdėjau apie tokią, ar ji Vilniuje g.gif

Vilniuje, Gedvydžių g. 25. SM neblogi apie ją atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 12 06, 16:25)
gerdama po 1 tabl. į dieną, nelabai ką jausi, man būdavo po 3 tabl. 4u.gif

o, jei galima paklausti, kodėl tiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 06, 14:58)
Sveika Lin4ia, sunku ka pasakyti. Manau, kad tavo gydytojas geriausiai patartu. Jis zino kokie pas tave reikaliukai siuo klausimu. O kodel tu nenori KT. Man tai jos visai nera siaubas. Kiek zinau ir musu kiausidem jie yra gerai. Pamiega jos, paskui vel viltis, kad atsibus  4u.gif

As nenoriu KT, nes labai daug ju ir taip sugeriau per pastaruosius metus ir manau kad nuo ju tik blogiau kiausydem pasidaro - visai pamirsta kam sukurti.

QUOTE(bonda @ 2006 12 06, 15:00)
o mm neateina? jei neateina tai duphastonas nuo vidurio ciklo -pasakys gal kuri tiksliai ax.gif o kodel gydytojo neklausi? unsure.gif

Jei nieko negersiu tai mmm taip ir nebus, paskutini karta net 9 men nebuvo. Neseniai po stimuliaciju sugeriau Duphastona, jis ir issauke mmm.

Siaip as lankausi pas Klima (dabar kolkas pertrauka) - bet is pat pradziu mano tikslas buvo nestuke.gif o dabar pagalvojau kad dar noriiu biski patempti guma, kol siaip apsitvarkys sveikata (ziema as labai daznai sergu, ir be to teks eiti pas endokrinologa nes Klimas itaria skydliaukes hipofunkcija). Tai va dar jam nesakiau del pasikeitusiu planu, kolkas nezinau kaip sureaguos, nes jis padeda tapti nestuke.gif o ne atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 12 06, 15:22)

tai tau tada liepe, kad jei nesulauki mm per kazkiek dienu -tada ir gert ax.gif bet buna ir taip, kad liepia kiekviena cikla kazkada grubiai nuo vidurio ji gert ax.gif bet as nebepamenu -gal kuri jau mamyte ar nestuke, ar dar nenestuke -prisimins..nes tirkia nevuiena taip gere blush2.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2006 12 06, 21:23)
Tai va dar jam nesakiau del pasikeitusiu planu, kolkas nezinau kaip sureaguos, nes jis padeda tapti  nestuke.gif  o ne atvirksciai.

as tai nesiulyciau padaryt stop..nes juk neaisku kada pavyks ax.gif galima daryt pertrauka -ta prasme nesistimuliuot ir pan, ebt su vyru bandyt..o vdrug? wub.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
kaip siandiena jauciates?
gal kokiu ziniu turite ax.gif
Atsakyti