QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 06, 11:13)
bet kaip testukas galejorodyti nestuma kai tik 1.5 savaiteles
o gal tau vis delto buvo iskrestas bjeris kaip man pries pora savaiciu?
kai testukas parode, kad nescia, o is tirko tai buvo tik pries mmm? bandau tave guosti, bet net nerandu zodziu
laikykis ir patariu is visos sirdies, kad plaukit bent tris menesiukus del plnavimo, jeigu tirkai buvo persileidimas, kad organizmas atsigutu, bet cia is tirko turi tavo gydytojas patarti
Matai, man padare kraujo tyrima ir rado HCG 27. O tai jau nestumas, nes to hormono kraujyje daugiu daugiausia turetu buti iki 10. Tik nera aisku kiek laiko jis vystesi ir kada sustojo. Po triju dienu tyrima kartojo ir HCG buvo 12. Gydytoja sake, kad nestumas tikrai buvo. As pati apskaiciavau, kad nuo galimo pastojimo iki suzinojimo, kad jau nebesu nescia praejo kazkur 12 - 13 dienu. O kiek laiko as buvau normaliai nescia, tai dabar jau niekas nezino. Gal tik kelias dienas.
O vakar pradejau kraujuoti, tai nakti iki puse sesiu prasikankinau su didziausiai skausmais. Prigeriau vaistu, niekas nepadejo. Dabar tik atsikeliau, bet skausmas aprimes.
Papildyta:
QUOTE(Lin4ia @ 2006 12 06, 14:23)
Sveikos merginos,
Noreciau paklausti kas yra daroma turint PKS diagnoze bet neplanuojant kolkas pastoti? Nes mane neseniai stimuliavo Clostilbegyt'u (nesekmingai) ir as noreciau padaryti pertrauka bent jau iki pavasario. Kontraceptiku gerti nenoreciau. O ka tada daryti kad atsirastu mmm? Gerti Duphastona?
Sveika Lin4ia, sunku ka pasakyti. Manau, kad tavo gydytojas geriausiai patartu. Jis zino kokie pas tave reikaliukai siuo klausimu. O kodel tu nenori KT. Man tai jos visai nera siaubas. Kiek zinau ir musu kiausidem jie yra gerai. Pamiega jos, paskui vel viltis, kad atsibus