Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 05, 23:57)
merginos, man jau neramu del nainen, kur ji dingusi  g.gif turejo siandienpaaisketi jai ar ji tikrai  nestuke.gif o ji nesirodo ir nieko nepasako, kai jai sekasi  g.gif

šiandien? susimaišiau...na, laukti belieka tik unsure.gif
Atsakyti
Oi aciu labai, kad rupinates. Nieko man gero. HCG 12, gydytoja sake, kad tai biologinis ankstyvasis persileidimas. Nestumo galejo buti kazkur pusantros savaites. Dabar suku galva nuo ko cia, jau prisigalvojau, gal kas nors su musu genais negerai. Bet vyras guodzia, kad dabar zinom, kad nors vienas kiausintakis praeinamas ir kad jo zveriukai nors kazkiek juda. Siaip daugiau nieko nezinau, daktare per telefona ta zinia pasake, tai kazkaip vis tiek pasimeciau nors ir tikejausi to, nieko daugiau neissiklausinejau.Reiks paciai skambinti savo gydytojai ir paklausineti kaip ir kas. Po dvieju savaiciu dar karta padarys HCG, kad patikrintu, jog viskas gerai.
Tik vyras skaite kazkur, kad mazdaug 70 % moteru buna tokie ankstyvi persileidimai ir dazniausiai jos net nezino. Bet vis tiek nelabai guodzia. O siaip jis manim labai rupinasi. Beveik namie nebunam, visur vedasi, net i darba, kad tik viena nesedeciau ir neliudeciau. Tai ir nebuvau prisedusi normaliai prie kompo ir jums neparasiau. Dar dziaugiuosi tuom, kad siandien kraujuoti pradejau, nes irgi buvo neramu kodel nekraujuoju.
Dabar nezinau ar reiks pertrauka daryti ir saugotis, ar bus galima vel is karto bandyti ieskoti ovuliacijos kur nors.
Nesupratau pilnai kas cia ivyko, viskas kaip per sapna, bet gal ir gerai, nes kuo ilgiau zinai, tuo sunkiau, bent jau man taip atrodo. Visa laime, kad tevams nespejom pranesti, nes tik nervu papildomu visiems butu buve.
Gidryte, linkiu tau paciu vaisingiausiu ir laimingiausiu dienu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nainen: 05 gruodžio 2006 - 23:39
nainen wub.gif tikiu, jog viskas ateity bus gerai. Stiprybės tau, šaunuoliai jūs. Linkiu viso ko geriausio, pamatysi, išsiropšim mes iš čia mirksiukas.gif
Atsakyti
nainen,laikykis 4u.gif taip daug moteru ta patiria, bet net nezino cool.gif bet tu dabar bent zinai, kad pastoti tikrai gali 4u.gif o cia jau irgi gera zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 06, 09:38)
nainen,laikykis 4u.gif taip daug moteru ta patiria, bet net nezino cool.gif  bet tu dabar bent zinai, kad pastoti tikrai gali 4u.gif o cia jau irgi gera zinia 4u.gif

vat, aš ir taip manau 4u.gif
Atsakyti
Nainen laikykis, saunu kad pastoti gali mirksiukas.gif viskas bus ok, ateityje tikrai busi nestuke.gif
Merginos arteja stebuklu metas, tikekite, jog tai gali ivykti artimiausiu metu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 05, 22:38)
Oi aciu labai, kad rupinates. Nieko man gero. HCG 12, gydytoja sake, kad tai biologinis ankstyvasis persileidimas.
Gidryte, linkiu tau paciu vaisingiausiu ir laimingiausiu dienu!

neliudek labai nainen, pasakysiu ka man gydytoja sake, bent jau tu zinai kd GALI pastoti, otai labai svarbu wub.gif as save taip guodziau kai suzinojau, po persileidimo kad sergu PKS, ne kokia ta paguoda bet vis kazakiek lengviau wub.gif
bet kaip testukas galejorodyti nestuma kai tik 1.5 savaiteles g.gif o gal tau vis delto buvo iskrestas bjeris kaip man pries pora savaiciu? g.gif kai testukas parode, kad nescia, o is tirko tai buvo tik pries mmm? bandau tave guosti, bet net nerandu zodziu verysad.gif laikykis ir patariu is visos sirdies, kad plaukit bent tris menesiukus del plnavimo, jeigu tirkai buvo persileidimas, kad organizmas atsigutu, bet cia is tirko turi tavo gydytojas patarti wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif mes planuoja jau metai ir priezastis kaip ir pas jusu - policistines kiausides verysad.gif dziauguosi tik tai, kad pas vyra viskas tvarkoj ir, kad man gali pagelbeti smile.gif dabar laukiu vasario men. darys gimdos nuotrauka, o veliau prasides stimuliacija, labai tikiu kad ir i musu kiema ateis svente, to labai linkiu visoms merginoms laukiancioms stebukleliu wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noreciau paklausti kas yra daroma turint PKS diagnoze bet neplanuojant kolkas pastoti? Nes mane neseniai stimuliavo Clostilbegyt'u (nesekmingai) ir as noreciau padaryti pertrauka bent jau iki pavasario. Kontraceptiku gerti nenoreciau. O ka tada daryti kad atsirastu mmm? Gerti Duphastona?

Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 12 06, 11:13)
bet kaip testukas galejorodyti nestuma kai tik 1.5 savaiteles  g.gif o gal tau vis delto buvo iskrestas bjeris kaip man pries pora savaiciu?  g.gif kai testukas parode, kad nescia, o is tirko tai buvo tik pries mmm? bandau tave guosti, bet net nerandu zodziu  verysad.gif laikykis ir patariu is visos sirdies, kad plaukit bent tris menesiukus del plnavimo, jeigu tirkai buvo persileidimas, kad organizmas atsigutu, bet cia is tirko turi tavo gydytojas patarti  wub.gif

Matai, man padare kraujo tyrima ir rado HCG 27. O tai jau nestumas, nes to hormono kraujyje daugiu daugiausia turetu buti iki 10. Tik nera aisku kiek laiko jis vystesi ir kada sustojo. Po triju dienu tyrima kartojo ir HCG buvo 12. Gydytoja sake, kad nestumas tikrai buvo. As pati apskaiciavau, kad nuo galimo pastojimo iki suzinojimo, kad jau nebesu nescia praejo kazkur 12 - 13 dienu. O kiek laiko as buvau normaliai nescia, tai dabar jau niekas nezino. Gal tik kelias dienas.

O vakar pradejau kraujuoti, tai nakti iki puse sesiu prasikankinau su didziausiai skausmais. Prigeriau vaistu, niekas nepadejo. Dabar tik atsikeliau, bet skausmas aprimes.
Papildyta:
QUOTE(Lin4ia @ 2006 12 06, 14:23)
Sveikos merginos,

Noreciau paklausti kas yra daroma turint PKS diagnoze bet neplanuojant kolkas pastoti? Nes mane neseniai stimuliavo Clostilbegyt'u (nesekmingai) ir as noreciau padaryti pertrauka bent jau iki pavasario. Kontraceptiku gerti nenoreciau. O ka tada daryti kad atsirastu mmm? Gerti Duphastona?

Sveika Lin4ia, sunku ka pasakyti. Manau, kad tavo gydytojas geriausiai patartu. Jis zino kokie pas tave reikaliukai siuo klausimu. O kodel tu nenori KT. Man tai jos visai nera siaubas. Kiek zinau ir musu kiausidem jie yra gerai. Pamiega jos, paskui vel viltis, kad atsibus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nainen: 06 gruodžio 2006 - 13:56
QUOTE(lilan @ 2006 12 06, 13:11)
dabar laukiu vasario men. darys gimdos nuotrauka,

o kodel tik vasari? g.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2006 12 06, 13:23)

o mm neateina? jei neateina tai duphastonas nuo vidurio ciklo -pasakys gal kuri tiksliai ax.gif o kodel gydytojo neklausi? unsure.gif

nainen, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 gruodžio 2006 - 14:06
QUOTE(bonda @ 2006 12 06, 14:00)
o kodel tik vasari? g.gif
o mm neateina? jei neateina tai duphastonas nuo vidurio ciklo -pasakys gal kuri tiksliai ax.gif o kodel gydytojo neklausi? unsure.gif

nainen, laikykis 4u.gif

Na seip duf nuo vidurio ciklo, bet jei jis nereguliarus tai kaip nuspresi kada tas vidurys?
Atsakyti