Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(inguteee @ 2006 12 01, 14:14)
Sakykit o nuo ko tas  kiasidziu sindromas atsiranda? as jau 4 men. bandau tapti nestuke.gif  bet nieko nesigauna kad tik nebutu man kas nors rimta bijau doh.gif

niekas nezino nuo ko, kodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteee @ 2006 12 01, 13:14)
Sakykit o nuo ko tas  kiasidziu sindromas atsiranda? as jau 4 men. bandau tapti nestuke.gif  bet nieko nesigauna kad tik nebutu man kas nors rimta bijau doh.gif

man sake gydytojai, kad dazniausiai igimtas, labai retais atvejais igytas.
jei neramu pasikonsultuok su gydytoju, bet siaip susirupinti reiktu jei nepastoji ilgiau nei metus. nebent yra kazkokiu itarimu - nereguliarus ciklas, tepliojimai prie mmm ir pan.
Atsakyti
oi panos kazkas negerai, sake, mazas HCG. Liepe pakartoti pirmadieni. Gali buti koks negimdinis. Siaubas kaip baisu. Pirmadienis taip toli.
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 01, 16:11)
oi panos kazkas negerai, sake, mazas HCG. Liepe pakartoti pirmadieni. Gali buti koks negimdinis. Siaubas kaip baisu. Pirmadienis taip toli.

nainen, pabandyk nesinervuoti, turi juk viskas but gerai. Laikau uz Tave visus kumstukus
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 01, 14:11)

Tik pabandyk nusiraminti. Pirmadienis nera toli tikesimes viskas issispres.
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 01, 15:11)

O kiek gi tas mažas? g.gif Ir kiek tau maždaug savaičių?

Atsakyti
Mazas tai tik 27. Sake, kad tikriausiai nestumo nebera, arba jis yra ne ten kur reikia. Man galetu buti daugiu daugiausia 12 dienu nestumo.
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 01, 21:57)
Mazas tai tik 27. Sake, kad tikriausiai nestumo nebera, arba jis yra ne ten kur reikia. Man galetu buti daugiu daugiausia 12 dienu nestumo.

Kas sakė kad per mažas? Gydytojas?

Pažiūrėk normas (jos tooookios skirtingos gali būt. DPO - Diena Po Ovuliacijos):
At 14 DPO, the average HCG level is 48 mIU/ml, with a typical range of 17-119 mIU/ml.
At 15 DPO, the average HCG level is 59 mIU/ml, with a typical range of 17-147 mIU/ml.
At 16 DPO, the average HCG level is 95 mIU/ml, with a typical range of 33-223 mIU/ml.
At 17 DPO, the average HCG level is 132 mIU/ml, with a typical range of 17-429 mIU/ml.
At 18 DPO, the average HCG level is 292 mIU/ml, with a typical range of 70-758 mIU/ml.

Pasidarysi pirmadienį, žinosi dinamiką. Jei kas antrą dieną maždaug dvigubėja, geras ženklas.
Be panikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 01 gruodžio 2006 - 22:11
Aciu Kojines labai tau. Vyras jau kazka panasaus buvo rades. Bet zinai, kai pasako, kad rezultatas neigiamas, na bet del visa ko ateik pirmdieni, tai kazkaip nesinori labai saves nervuoti. Prie nestumo nebuvau pripratusi, nes tik viena diena ja buvau. Galvoj smegenu siandien nebeliko, bet gal ir gerai. Sudetingas tas gyvenimas, kas ji besupras. Pirmdieni parasysiu naujus rezultatus.
Aciu dar karteli uz toki nuosirdu rupesti.
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 12 01, 21:57)

nu man tai visiškai normaliai skamba tie 27. ir kad nėštumas ne vietoje dar ryškiai per anksti sakyti g.gif
Atsakyti
nainen, pasistenk nepergyventi, tikiuosi viskas bus gerai, laikau kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms, nutariau ir as prisijungti.
Turiu tokia pacia beda, policistines kiausides. Bandau pastoti. Net nebezinau ir ka galvot, testu jau tiek pridaryta ir vis neigiamas ir neigiamas. Tempia krutine, ji gan padidejus, pilvo apacia kartais paskauda, na o testas vis nieko nerodo. verysad.gif gal kas galite kanors patarti, pavargau nuo tos nezinios
Atsakyti