QUOTE(nainen @ 2006 11 30, 17:54)
Nu mergytės atsisėskit jei stovit. Aš nėščia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip smagu. tyliai tyliai sveikinu.
Nu mergytės atsisėskit jei stovit. Aš nėščia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aik sau
dabar pamasčiau...tai aš viena čia liksiu
is smalsumo cia paskaiciau jusu temele, taip liudna pasidare kodel gyvenime taip buna
QUOTE(Bebriukas @ 2006 12 01, 00:30)
is smalsumo cia paskaiciau jusu temele, taip liudna pasidare kodel gyvenime taip buna
O kaip Bebriuk būna? Ar negali pastoti? Labai nesinori, kad kas liūdėtų. Turi visoms pasisekti.
QUOTE(nainen @ 2006 11 30, 23:50)
Neliksi, tikrai neliksi, o prisijungsi prie . Šiaip aš būsiu kartu, nes žinai, kaip tie nėštumai dar gali pasibaigti. Labai norėčiau geriausio, bet ne visada taip būna. Dar labai sunku patikėti.
nuoširdžiai linkiu ko geriausio
Nainen
eina sau fanatstika
QUOTE(bonda @ 2006 12 01, 09:54)
eina sau fanatstika
aha super, labai smagu, tuoi čia visas pas išleisim
QUOTE(nainen @ 2006 11 30, 16:54)
super, net neisivaizduojate kaip man pakele nuotaika si zinia kaip smagu suzinoti kad jus tampate net zodziais sunku apsakyti kaip del jusu dziaugiuosi, na kurios dabar eile?
Viskas bus ok, saugok savo zirniuka, net nesuspesi pamatyti kaip greit prabegs laikas ir jau tiksesi paskutines dienas....kaip kad as dabar
Papildyta:
QUOTE(elij`a @ 2006 11 30, 22:17)
dabar pamasčiau...tai aš viena čia liksiu
neliksi, mes ateisime taves ir kitu cia palaikyti ir laukti geru ziniu is jusu
Sakykit o nuo ko tas kiasidziu sindromas atsiranda? as jau 4 men. bandau tapti bet nieko nesigauna kad tik nebutu man kas nors rimta bijau